Air by Corneliu, Filtre Supraaspirante
![]() ![]() ![]() |
Air by Corneliu, Filtre Supraaspirante
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Simpozionul se numea "Nu musti? - te-am prajit!"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
Daaa! Chiar vrei sa le pun pe forum? Nu am nevoie de ele ca sa demonstrez nimica, mie nici nu imi placea sa particip la concursuri, dar unii profi trageau de mine. In conditia in care eu nu mai stiu unde mi-e diploma cambridge, gunoaiele alea probabil au fost aruncate de mult.
Si repet din nou, asta nu e un topic despre mine. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Baietii astia te invidiaza ca prinzi, in 5 minute si folosindu-te doar de 2 sirme si o baterie, mai mult peste decit prind ei batind delta cu barca o saptamina intreaga. Nu mai amintesc de cita cercetare e nevoie ca sa dozezi curentul asa incit sa nu sara icrele din pestoaica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai jucat bridge? tare..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 24 Oct 2011, 11:50) e o conspiratie mondiala a producatorilor de carburant care ar da faliment in masa daca se aplica inventia lor pe masini, in serie, capisci? nu inteleg ce pupati unii atat concursurile astea de inventii, de parca o diploma acolo e stampila de la dumnezeu. sunt cu taxe de participare, asa ca au tot interesul sa dea diplome, sa fie omul multumit ca a primit ceva. altfel, data viitoare ciuciu amatori de participare. aia premiaza orice, intr-o zi citeam de un astfel de produs premiat. un fel de laveta parfumata pe care o introduceai in chiloti, la fund, sa anuleze mirosul la basinosi. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE Delegatia romana a obtinut la cea de-a 39-a editie a Salonului International de Inventii de la Geneva 24 de medalii de aur, 18 medalii de argint, 7 medalii de bronz si 20 de premii speciale, informeaza Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS), citat de Agerpres. Romania a fost prezenta la Geneva, in perioada 6-10 aprilie, cu 49 de inventii, dintre care 40 in standul ANCS, pentru celelalte 9 inventii costurile fiind suportate de inventatori sau unitati de cercetare-dezvoltare. http://www.hotnews.ro/stiri-stiri-8492435-...tru-romania.htm 24+18+7=49 medalii Participanti=49. cam asa e cu medaliile si diplomele la saloanele astea, marty. |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(kxz @ 24 Oct 2011, 13:57) http://www.hotnews.ro/stiri-stiri-8492435-...tru-romania.htm 24+18+7=49 medalii Participanti=49. cam asa e cu medaliile si diplomele la saloanele astea, marty. ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
parca si raduleasca a luat o medalie la un salon de inventica.... chiar si columbeanu cu faimosu lui columbeanit.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu rădulească, ci zâna.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(kxz @ 24 Oct 2011, 14:57) http://www.hotnews.ro/stiri-stiri-8492435-...tru-romania.htm OK, nimic de comentat, totusi as putea sa vad si eu o DIPLOMA DE PARTICIPARE a catapultei de kkt?24+18+7=49 medalii Participanti=49. cam asa e cu medaliile si diplomele la saloanele astea, marty. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
A dat omu' lovitura: filtre in valoare de 100.000 de euro. Deocamdata e "in probe": http://www.replicahd.ro/?p=154
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
kxz |
![]()
|
QUOTE Dupa montarea filtrului de aer, am facut o evaluare riguroasa a consumului masinii. Este extraordinar, dar acesta a scazut cu ceva peste 10 la suta. In bani, aceasta inseamna pentru noi o economie de aproximativ 25 de lei la fiecare suta de kilometri parcursa de masina. deci 10% inseamna cam 5 litri motorina. deci autobuzele alea au un condum de 50 de litri la suta de kilometri. QUOTE Parcul auto al STP Alba-Iulia numara 140 de masini. Ce ar insemna pentru inventatorul Corneliu Birtok-Baneasca un contract pentru 140 de filtre de aer? In bani, circa 100.000 de euro. “Filtrul pe care l-am implementat la Alba-Iulia este un prototip functional, ale carui costuri de productie se ridica undeva la 900-1000 de euro. 1000 de euro un filtru, cost de productie??? ![]() deci 140.000 cost productie, presupun ca 100.000 de euro e profitul, ca doar nu vinde in pierdere cu 40.000 euroi. deci fraierii aia platesc 1700 de euro un amarat de filtru de aer... |
--------------------
Dacia 1410
/
|
4x4 |
![]()
|
Are si o firma acuma "Filcor"
http://www.filcor.ro/media.html Cu doar 175ron poti lua un filtru generic! Hai grabiti-va sa nu se termine super oferta! LOL.png ( Size: 912.67k ) Number of downloads: 612 Cuvinte grele, dar avem deaface cu un sarlatan semidoct care la vinde produse cu ajutorul unui marketing bazat pe medaliile luate la concursuri scolare, scade consumul cu trofee. Totusi trebuie sa recunosc ca face mai mult decat altii in vremurile astea mizere, si desigur are un plus de la mine, eu mereu am zis ca cea mai profitabila afacere e o frauda. This post has been edited by 4x4: 30 Oct 2011, 17:51 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai normal ca are un plus de la tine, pe principiul "De ce sa pescuiesti cu undita cand poti sa bagi curent?".
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Io nu prea vad frauda. Sarlatanie poate... Exista cateva chestii sigure pe care se scot bani, una din ele e prostia. Atata timp cat exista fraieri care o cer exista si oferta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
Ma hai ca mi-ai dat o idee. De acuma fac si eu site si ma apuc sa vand Undita Electrica, prinde cu 20% mai multi pesti decat o undita normala, garantat de atatea veri de experienta. Nu se mai rupe firul, are o durata de exploatare mai mare.
Doar 350ron, batteries not included. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ai sparge piata.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
Daca montez o minune de-aia, se mai închide capota?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca inchizi capota nu mai poate intra plusul de aer. Capota se lasa semicracanata. Randamentul e maxim in aer ionizat. Filtrul cu ionizator e mai scump.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Tubul ala e facut sa mearga cu filtru generic filcor, mai reduce consumu cu inca 5% BONUS: Scad si emisiile poluante! This post has been edited by 4x4: 30 Oct 2011, 19:08 Attached thumbnail(s) lol.png ( Size: 1009.32k ) Number of downloads: 605 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
marksman |
![]()
|
Aia nu e inventie, au mai incercat unii cu mult inaintea lui sa ia aerul de undeva de mai jos sau direct din grila radiatorului(pe forum vazusem o poza cu o Supernova care avea un tub din asta)
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
4x4 |
![]()
|
cum sa nu fie inventie
![]() ![]() Ce mi-ar placea sa il puna la loc pe mascariciul asta un om acreditat in domeniu. This post has been edited by 4x4: 30 Oct 2011, 19:53 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
Tuningaretul crede ce vrea el sa creada, nu ce ii spune profesionistul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
Ce mi se pare mie comic, e ca orice tuningaret poate sa faca singur acest tuning de bazar, netul e plin poze cu astfel de improvizatii haioase.
Si totusi omul reuseste sa vanda drept o solutie comerciala un bricolaj pe genunchi ![]() Imi imaginez profilul potentialului cumparator asa: -Cunostiinte tehnice reduse, insa entuziasmat de stiinta, are incredere in medaliatul nostru. -Are suficienti bani sa dea pe filtru, fiind convins ca face o alegere buna (ori il intereseaza performanta, ori crede ca iese mai ieftin asa, cheltuiala fiind amortizata de proprietatile minune) -Nu are indemanarea sau curajul sa isi faca singur un astfel de bricolaj |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
liviu05 |
![]()
|
![]() Membru din Brasov Group: Members Posts: 316 Joined: 7 May 05 From: brasov ![]() |
|
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:01 |