Caut auto cu numarul : B 25 EXM, Jeep Grand Cherokee CRDi negru
![]() ![]() ![]() |
Caut auto cu numarul : B 25 EXM, Jeep Grand Cherokee CRDi negru
Lucian123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@Lucian123 : Te referi la Osirus , membru DaciaClub? Ce are omul cu tine?
This post has been edited by AND: 8 Jul 2005, 02:04 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
Amenintari de la user la user (n-am stiut cum sa-i zic altfel...nu stiu...va gandit voi) ? Foarte urat, mai ales ca aveti o varsta la care ar trebui sa ganditi si voi mai bine. Ma enervez si eu nu foarte ci extrem de repede si o iau pe aratura, dupa 2 ore imi trece, ori isi cere scuze ori ne impacam. Pe moment nu mai judec bine dar dupa ce stau si ma gandesc mai bine imi dau seama ca am gresit si de cele mai multe ori e prea tarziu. Imi pare atat de rau dupa pentru cuvintele aruncate in vant si pentru comportamentul pe care l-am avut dar pana la urma, hai ca nici de fraier nu trebuie sa pici, depinde acuma si de situatie. In trafic, mai fac si greseli, pana acuma ceilalti participanti au fost foarte intelegatori si daca vad ca fac vreo manevra care-i incomodeaza imediat dupa bag avariile ca sa le multumesc sau ridic mana. Cred ca asa ar trebui sa faceti toti, sa mai lasati de la voi. Bata de baizbol nu am de gand sa-mi cumpar, nici spray, nici alte accesorii....suntem oameni pana la urma NU ANIMALE ! si daca stii sa vorbesti se rezolva pe cale amiabila cu scuzele de rigoare reciproce. Pe moment pur si simplu nu mai judeci bine, se innegreste ecranu si se dezlantuie micul rambo din tine si e pacat, se pot sfarsi tragic. Asa ca, recomand cu caldura distonocalmul la volan !
![]() ![]() @osiris : revizuieste-ti comportamentul, acu cateva saptamani m-ai cam tras de par la un post de-al meu si n-am zis nimic, initial scrisesem de vreo 2 ori mai mult cu explicatiile de rigoare si pana la urma am considerat ca nu are rost sa ma agit asa...degeaba...doar ca sa fac eu pe desteptu. Ps: mai bine le editati cat mai repede (posturile) ca sa nu va luati warn sau suspend ![]() @moderatoru care a deschis topicu, degeaba-l cauti...gandeste-te ca ala are jeep si tu ai dacie...cine e mai pilos si are mai multe relatii ? tu sau el ? si chiar daca-l gasesti n-ai ce sa-i faci. se poate sterge, impreuna cu posturile celor 2 colegi si daca se poate sa nu se dea warn By the way, razbunarea-i arma .........i ![]() This post has been edited by Boss: 8 Jul 2005, 02:25 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
"interesant" topic...eu zic sa il inchideti ca e rusine...
Cum sa deschizi topic cu asemenea problema ? ![]() Alo ceilalti moderatori...totusi e un forum cu pretentii si cu foarte multi useri... Pe cuvant mi se pare de prost gust asemenea discutii.... si pana la urma crezi ca o sa apara un paracios prin forumu asta care sa iti spuna tie "Vezi tata ca ala cu Jeep'ul sta acolo " si tu sa te duci sa-i spargi gura, sau rotile de la masina, sau geamurile...eventual sa ne spui si noua..."AAA l-am prins pe fraier" ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 Jul 2005, 22:24) P.S. Pe mine era sa ma omoare unul pe sosea dandu-se jmecher in fata gagicii lui. Adica il depaseam cu masina mea romaneasca pe el cu masina lui coreeana. Si i-am retinut numarul. Intr-o zi am vazut masina parcata in Bucuresti. Sper doar ca nu vanduse masina intre timp! >:-) M(B)orala: Aveti grije ce faceti pe sosea ca exista si numere de inmatriculare! mai nene...aici este forum despre cum sa inveti sa te razbuni ? ![]() Pai de-aia tara asta e in halul in care e....ca fiecare se crede judecator... Altu mai sus zice de sprayuri paralizante, sabii si pistoale...ce-i aici ? ![]() This post has been edited by andu911: 8 Jul 2005, 06:15 |
--------------------
-
-
-
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(osirus @ 7 Jul 2005, 23:50) .Cind o fi si la noi ca in germania sau alte tari care sunt civilizate(de parca noi nu ne credem la fel)atunci vei avea 100% dreptate despre "atitudinea"mea si a lui Adrian!Ca noi sunt o gramada(chiar daca nu recunosc)si se vor mai intimpla zeci,poate sute de astfel de evenimente.Nu sunt mindru de ceea ce fac,dar nici rau nu-mi pare(in conditiile de acum). GeorgeB, ca si altii, se referea la faptul ca tu si Adrian daca loviti o masina in parcare va luati talpasita de acolo fara a lasa un nr. tel. sau asigurare. Citeste mai atent ce ti-a reprosat lumea. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
V-ati facut de cap, off-topic si on...George, ai aflat variantele.
Inchid topicul asta ca nu mai are absolut nici o valoare, si observ cate uscaturi are padurea daciaclub... George, astept un MP de confirmare de la tine, sa stergem toata mizeria! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:59 |