Regele, Monarhia - pro si contra, split din topicul "Regele Mihai"
![]() ![]() ![]() |
Regele, Monarhia - pro si contra, split din topicul "Regele Mihai"
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Regele Mihai și Legiunea Arhanghelului Mihail Noii propagandiști pro-monarhici spun că maiestatea sa nu a avut nici o legătură cu legionarii. Da, nici o legătură în afară de semnarea decretului prin care era înființat statul național-legionar. E drept, tot regele Mihai a semnat și decretul de desființare a statului național-legionar. Regele Mihai și Holocaustul Noii propagandiști trag tare pe ideea: regele Mihai nu are nici o responsabilitate asupra Holocaustului deoarece el nu lua nici o decizie. Singur mareșalul Ion Antonescu este vinovat, el era conducătorului statului, iar regele era lipsit de orice puteri. Aici se intră în contradicție cu teza de mai jos. Regele Mihai și comunizarea României Ni se spune pe toate canalele că regele Mihai nu are nici o responsabilitate pentru comunizarea României. “Nu avea ce face” – cam acesta este argumentul (la fel ca în cazul regele Mihai și Holocaustul). Cam este o problemă cu “lipsa de putere” a regelui Mihai. Adică monarhul nu avea nici un fel de putere în ceea ce privește legionarii, Holocaustul și sovietizarea – dar a avut putere atunci când a fost vorba de demiterea și arestarea mareșalului Ion Antonescu! Destul de paradoxal raționamentul: regele nu avea putere, dar îl lăudăm pentru ce a făcut când a avut putere. Regele Mihai a plecat sărac din România Asta este cea mai emoționantă. A plecat sărac și a trebuit să muncească. Bietul de el! Bineînțeles, documentele care atestă că nu a plecat sărac sunt “comuniste”. Bun, să zicem că așa este. Dar să luăm un caz în care aceste documente nu mai sunt “comuniste”: safirul reginei Maria. Este vorba de al treilea safir din lume ca dimensiune: 478 de karate. A fost purtat de regina Maria la încoronarea de la Alba Iulia și a fost lăsat moștenire regelui Mihai. Ultima dată a fost văzut la nunta lui Mihai în iunie 1948 (l-a purtat mireasa Ana de Bourbon-Parma). După această dată a dispărut din spațiul public și a intrat în colecția unui bijutier american. A fost vândut la licitație în anul 2003 pentru 1,5 milioane dolari. În jurnalul lui zilnic Carol al II lea era furios pe Mihai că se apucase să vândă din colecțiile de timbre. Regele Mihai nu a plecat sărac din România, a plecat foarte bogat. Asta fără să ne mai uităm la documentele “comuniste”. De ce avem nevoie de rege? Eu nu înțeleg de ce am avea nevoie de un rege care a fost “neputincios”. Regele Mihai nu a “putut face” nimic, mai puțin lovitura de stat de la 23 august. Tot ce s-a întâmplat mai înainte și mai apoi nu are legătură cu el. Chiar așa să fie? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
1. io n-am invatat istorie. Ca daca invatam istorie acu' faceam trafic cu usturoi...
2. cam cum scriu de esti tu asa nemultumit? concret... 3. Gata Markos, ma retrag. Abdic de la acest topic. Sunt fortat, nu ca as vrea eu asa, de capul meu. Nu tradez pe nimeni. La revedere. Ne vedem peste 72 de ani! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(skija @ 25 Oct 2011, 14:31) Dumnezeu Sa-l ierte pe Ioan Chirila. A carui zi de nastere ar fi fost astazi... ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
i-a uite mai sus cum scrii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Giorgy...ai fost dovedit ca dai copy/paste de pe alte forumuri la comentarii care ti se par tie interesante pe care, necitandu-le, ti le-ai atribuit. Dupa chestia asta, cum dreaq de mai ai tupeu sa scoti nasu' ma?
Ia aminte la ce ti-au zis o gramada de oameni pe aici, mai de-a dreptul sau mai pe ocolite si lasa-ne nene. Nu cred ca ar fi o sansa sa te simti, dar retine o vorba adevarata pe care sa o spui copiilor: prostul cu e prost destul pana nu e si fudul. This post has been edited by Dan73: 25 Oct 2011, 14:00 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La mulți ani Maiestate!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Bai nene... nu sunt monarhist. Da' orice om cu creier (pe care si il foloseste) isi da seama ca monarhia e pe moarte. Si in Spania la Bucingam si peste tot. Este tinuta doar ca e traditie. Dar aia de mult nu mai conduc. Da' sa scoti perle ca si chioru' "ce sa ii zic regelui" asta deja e de neam prost, ghiolbanism, prostie, retard, bun simt si alte epitete asemanatoare. Daca nu ne cunoastem trecutul pai cum sa judecam prezentul. Sa pupam in cur o sleahta de agarici care fura de cativa ani incoace pentru unii este cea mai buna solutie. Uita insa ce au facut predecesorii lor cu zeci de ani in urma. Oricum la multi ani pentru cei 90 de ani. Multi dintre pupincuristii basescieni in afara de a arunca cu linkuri rasuflate si de a injura nu sunt capabili de altceva. Nenea asta la 90 de ani este mai lucid decat pupincuristii....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(skija @ 25 Oct 2011, 13:45) 1. io n-am invatat istorie. Ca daca invatam istorie acu' faceam trafic cu usturoi... 2. cam cum scriu de esti tu asa nemultumit? concret... 1. Atunci stai frumusel in patratica ta si nu-ti mai da aere urat mirositoare. 2. In primul citat ai cate o virgula in plus in doua locuri si una in minus in alta parte. Nu e contabilitate, asa ca gresalele se cumuleaza. In al doilea e prea evident ca sa mai explic. QUOTE(skija @ 25 Oct 2011, 12:42) Mihai, e probabil senil, avand 90 de ani ........... PS: face parte din Istoria Romaniei, si din acest motiv, ii doresc numai bine! QUOTE(skija @ 25 Oct 2011, 13:15) Acum, ca topicul s-a scindat, eu sunt intr-o dilema: respect monarhia si pe rege, cu tot ce au reprezentat in istorie, dar sunt republican convins. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DannyY @ 25 Oct 2011, 15:08) eu sunt intr-o dilema: respect monarhia si pe rege, cu tot ce au reprezentat in istorie, dar sunt republican convins. Nu esti singurul. Asta nu explica de ce, daca deschid un topic de LMA în cinstea unei personalitati, apar instantaneu vreo 3-4 exaltati plini de spume. Sa mor eu daca pricep asta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
1. danny, m-ai luminat, esti un zeu
2. totusi "split din Regele Mihai"? wtf? l-ati taiat pe hodorg in 2?... crima!!! 3. hai sanatate. Astept topicurile despre Pedofil Sandor, Sinan Pasa, Pacepa , Cioaba si Mailat... Mihaita intra perfect intre astia... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 25 Oct 2011, 13:23) Nu stiu ce au unii cu el. Nu le dauneaza la cariera sau la pensie. Nu spune prostii. Trecutul il judeca fiecare cum poate, in functie de partidul de la care a primit punga, dar pentru timpul in care le-a fost contemporan, nu pot sa ii reproseze ceva. Se scapa greu de vechile indoctrinari. Da un exemplu de altceva domnule.... nu e ca ei, nu bea la crasma cu ei, nu danseaza la Ciresica, nu hahaie, nu da capete in gura etc etc. QUOTE(corbex @ 25 Oct 2011, 13:47) Mai nou cica ii spune Sexoraletten N. QUOTE(DragosP @ 25 Oct 2011, 13:38) QUOTE(yhattori @ 25 Oct 2011, 13:52) faci o confuzie...una e verbul "a rata" si alta substantivul foarte comun "kkt" devenit intre timp, se vede bine...propriu This post has been edited by Dan73: 25 Oct 2011, 14:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite ca nici democratia nu e perfecta: Skija are drept de vot.
am corectat titlul, ca sa se mai oripileze si sa-i crape cumva vreo vena-n cap This post has been edited by Ake: 25 Oct 2011, 14:26 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
skija |
![]()
|
@Ake, Danny, Markos si altii: nu va mai kkti pe voi, ca sunteti doar niste hipsteri obositi, care vreti doar sa fiti la moda. Va dati de ceasu' mortii ca Regele trebuie iubit, ca acu' e la moda sa il iubesti pe Rege.. voi nu vedeti cat de penibili sunteti? serios... Asta a domnit, dracu' sa-l ia, acu' 70 de ani, nu a facut nimic notabil pentru tara asta (era copil), ce rahat pansat va mai macina acum? Ca pe principiul asta, hai sa-l plangem pe Decebal, ca daca nu era casapit, mama ce bine o duceam acu'...
Asta e si motivul pentru care va intarat pe aici. Eu cu Mihai n-am nimic. Nu sunt absolut deloc impotriva lui, asa cum nu sunt nici pro. Imi place doar sa va vad cum va roade pe voi, ca zic altii ceva de el. Va place asa.. sa o ardeti extrem... @GeorgeLink - prietene.. mai termina si tu dracu' cu aberatiile, ca numa' prostii scoti. Legat de acest subiect, pui niste citate subiective, doar asa, sa te contrazici si tu cu cineva, sa te bage si pe tine lumea in seama (cam cum fac eu, numai ca tu crezi in ceea ce scrii aici)... @restul - distrati-va, luati ceea ce e mai bun de la fiecare, cercetati mai bine ce scrie lumea pe aici si nu puneti botu' la toti zaluzii care vin cu argumente de 2 bani... (inclusiv eu) inca ceva si termin: asta la 90 de ani, nu mai produce nimic. Doar consuma. E criza. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Las' ca pe Decebal il plang altii cu atata foc, incat se transforma in postere pseudo-umane cu barbosi sexy...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ups ! Asta era pentru per Scorillo, de pe spinarea lui Skija.
This post has been edited by corbex: 25 Oct 2011, 14:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
mda.. fix ce ziceam... niste hipsteri.. superficiali si frustrati...
@dragosP - texte de santierist in concediu fara plata, care se bazeaza pe pumn in lipsa unui vocabular la nivelul interlocutorului, maxim 12 ani in gandire, repetent in clasa a IV-a @Danny - n-ai inteles nimic... @Corbex - ma gandeam ca il recunosti pe cel de pe spatele meu, fiind contemporan.. e un nepot de-al lui Decebal... This post has been edited by skija: 25 Oct 2011, 14:52 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
skija |
![]()
|
Dragos, ma jur ca replica asta e din aia de la gradinita cu: "Cine zice ala e" =))))))
Deci e fix ce spuneam... "teorema lui Skija" se confirma... te salut cu respect! @Danny - bunic... ce dracu' ma, la cata istorie curge din tine, nici macar atata lucru nu stii? phh... This post has been edited by skija: 25 Oct 2011, 14:55 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Ia uite...monarhia a ajuns panaceul Romaniei...hmmm si toate scandalurile de coruptie, si starea jalnica a armatei in primul razboi mondial si al doilea, si saracia extrema a taranilor, si reprimarea brutala atunci cind si-au cerut dreptul la viata, si dezertarea tatalui ex regelui (cind si-a abandonat regimentul in razboi pentru a pleca dupa o fusta), si dictatura carlista, si dizolvarea parlamentului, si interzicerea partidelor si, si...
|
--------------------
...
...
...
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu problem, le poti servi cu sifon, vor fi ca proaspete.
This post has been edited by corbex: 25 Oct 2011, 15:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 23:14 |