Abtipild rovigneta!, Se mai foloseste abtipildul ?
![]() ![]() ![]() |
Abtipild rovigneta!, Se mai foloseste abtipildul ?
dachian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia nova
gt
- b21anv
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu mai exista decat varianta printata, cea primita de la oficiu postal-bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
cnadnr are o baza de date cu nr de inmatriculare ale autovehiculelor pt care s-a platit rovingeta si verifica cu ajutorul camerelor. nu mai e nevoie de atipild
This post has been edited by mariusscout: 8 Mar 2011, 17:20 |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
cosmin_angh3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
doar acea "chitanta mai mica" trebuie sa o ai la tine si pe care trebuie sa o pastrezi inca un an de la expirarea rovignetei deoarece poti sa te trezesti cu o amenda acasa ca nu ai avut rovigneta. Scrie si pe ea acest lucru.
8 Mar 2011, 17:36: eu am o alta intrebare chiar daca sunt off topic dar nu vreau sa deschid un nou topic pentru aceasta neclaritate: abtipildul pe care il primim cand facem rca-ul(mai nou are si o serie pe el care este trecuta si pe asigurare) suntem obligati sa-l lipim pe parbriz??? This post has been edited by cosmin_angh3l: 8 Mar 2011, 17:36 |
--------------------
Renault
Megane 2.2,2007/1.6 16V Megane 3 1.5dci 110
Dacia Logan,2017/1.5
|
|
aleksanders |
![]()
|
cu ceva vreme inainte aveau serie si era specificat ca trebuie lipit- de anul trecut au scos orice identificare de pe el -doar valabilitatea ramasese si multi ziceau ca nu mai este obligatoriu - daca tu zici ca au reaparut cu serie precis le vor iar in geam(deci obligatoriu)- bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cosmin_angh3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
da colegu,au introdus din nou chestia cu seria(saptamana trecuta am facut rca-ul). M-am saturat sa lipesc toate tampeniile pe parbriz,ce m-am mai bucurat ca nu trebuia sa mai lipesc nimic la rovigneta...dar acum lipim alte chestii si mai mari.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2,2007/1.6 16V Megane 3 1.5dci 110
Dacia Logan,2017/1.5
|
|
aleksanders |
![]()
|
pentru sush este abtibild
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cat mai costa rovinieta asta, ca mi-a expirat azi..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(cosmin_angh3l @ 8 Mar 2011, 17:31) abtipildul pe care il primim cand facem rca-ul(mai nou are si o serie pe el care este trecuta si pe asigurare) suntem obligati sa-l lipim pe parbriz??? In lege scrie ca dovada platii RCA se face cu polita si cu vinieta lipita pe parbriz. Asa ca...trebuie sa le cam lipim...nu cred ca e o problema f mare dezlipirea ei cand expira, se curata usor cu solutie de sters geamuri |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ala care mi-a vandut rca-ul mi-a zis ca nu e obligatoriu sa lipesc...aia pe parbriz.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
@Argon
vreo 120, daca tin bine minte |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
AMZ |
![]() ![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(leinad @ 8 Mar 2011, 20:13) In lege scrie ca dovada platii RCA se face cu polita si cu vinieta lipita pe parbriz. Asa ca...trebuie sa le cam lipim...nu cred ca e o problema f mare dezlipirea ei cand expira, se curata usor cu solutie de sters geamuri la naiba se curata cu solutie...fara lama si spirt..sau si solutie, nu faci nici o branza, eu nici pe alea de la BG nu le lipesc, le las sa atarne de un colt dupa care le tip afara....cum sa lipesti pe geam plestile alea de la RCA..pffff ![]() |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Am reinnoit RCA si agentul nu mi-a mai dar vigneta care se lipeste pe parbriz, mi-a spus ca le-a dat pe la inceputul anului citeva apoi nu le-a mai dat (ASIROM). E normal/ mai e cineva in situatia asta sau trebuie sa am si acea vigneta?
PS: m-am uitat la polita veche, se mentioneaza ca s-a eliberat vignete cu numarul X iar la cea noua ca nu s-a eliberat vigneta. This post has been edited by audiofilu': 1 Oct 2011, 10:32 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
inseamnca ca nu mai ai vigneta, si iti faci pe cont propriu. 120 lei pe un an.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
e vorba de vigneta de la RCA nu de rovigneta de la drumuri... pe aia o am.
This post has been edited by audiofilu': 1 Oct 2011, 11:18 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
nu mai stiam cat am rovinieta si am scris la cnadr pe contact intreband pt numarul maisnii.
am primit ditamai scanul A4 cu stampila de la ei cu durata de valabilitate. asa ca ce abtibild... ce bonulet! am cea mai tare dovada si spre bucuria mea mai am pana in 14 decembrie! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:04 |