Dacia Berlina din 1985 @ peste 130 km/h
![]() ![]() ![]() |
Dacia Berlina din 1985 @ peste 130 km/h
ache2 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
|
||
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE Mah nu e kiar asha sf ce zice ka nu termura la 130 !!! eu am una din 96 are 55 000 km tabla arata jalnik pe ea .. nu e ruginita da e batuta de grindina la eclipsa!!) shi e batuta bine (am zis k am s o inderpr dar nu merita sa pun kit saua utogena pe ea ka strik tabla !!) si in kiar daka nu e foarte plakuta la vedere daciutza mea !! totushi nu termura la 110 - 120 kum termura nova lu tata !!! la 100 de km la ora nu aud in habitaklu termurand decat aku indicator de la vitezometru kare e strikat shi face un zgomot ciudat ( e strikat ka face zgomot de indicat indica viteza buna ) ) c1p0 e si in bucuresti o scoala de plilotzi am vazut eu o reclama pe o mashina nu mai stiu unde e .. o s ma interesez si am sa itzi zpun .. dar nu prea ii vad rostu !! in fine Hombre! Te-a rugat multa lume sa incerci sa scrii si tu omeneste! Ce naiba, tre sa ma chiorasc o ora la monitor ca sa vad ce vrei sa spui! Probabil ca scrii doar genialitati dar nu sunt in stare sa te urmaresc, ma enervez si o sa incep sa tip sa te zboare! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Sa transpunem indicatiile pretioase ale domnului Bobo si sa le dam chiar si un nume: Cobori pe Strada Eforie si faci dreapta inainte de Cinemateca, in fata intrarii la Politia Capitalei, pe strada care iese in bulevard. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?!?!? nu inteleg... |
-------------------- |
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ache2 masina mea nu e din 86 , 1 la mana
si 2 la mana e din 96 e diferenta cam de 10 ani , si merge foarte bine cu 130 km/h mai sus de atata nu am incercat si nici nu vreau sa incerc ! :wink: |
-------------------- Mirel
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ache2, de ce esti Toma Necredinciosu'.
Eu am avut o berlina din 83, cu care intr-adevar am prins 130/h. E drept ca eram in vale si cred ca daca mai insistam un pic culegeam motoru de pe jos ![]() ![]() A doua oara n-as mai incerca cu asa ceva :wink: . |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
paulp
![]() |
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu e imposibil sa mergi foarte tare cu Berlina! dar e foarte riscant! din 2 motive: iti periclitezi viata si/sau strici masina. Regret si acum acest episod din viata mea pe care am pus-o in pericol in mod absolut gratuit.
Culmea inconstientei: MASINA: Dacia 1310, 1990, 1400cmc, 5 viteze STARE TEHNICA: motor OK, c.v. OK (mai putin sincron viteza II), frine bunicele, electrica, amortizoare, arcuri, tabla =varza, cauciucuri Matador de iarna pe fata f.bune, Victoria pe spate, echilibrate de curind si foarte bine. DRUM: Urziceni-Bucuresti, inainte de popasul Sinesti, vreme superba, asfalt uscat, nici tipenie in fata sau in spate VITEZA OBTINUTA: 155km/h pe vitezometru, viteza V, turatia am uitat-o (se intimpla in vara 2002). SENZATIA: plutire...parca nu atingea drumul cu rotile, probabil din cauza amortizoarelor si arcurilor facute praf...fara tremuraturi (masina, nu eu!) REZULTAT:masina vazind ce nesanatos are la volan, a simtit nevoia sa reactioneze: exact cind vroiam sa incetinesc deoarece vazusem o masina din fata, trosc! se rupe patina de intindere a lantului de distributie...am mers ~1km din inertie pina in parcarea de la popasul Sinesti...am ajuns in Bucuresti tractat de un Fiat 600D din 1965...vedeti scena? are numai 27CP... CONCLUZIE:probabil in multi dintre noi e un aghiuta care ne indeamna sa vedem care-i limita...dar mai bine s-o cunoasca altii, cu un suport tehnic, medical si organizatoric mai bine pus la punct decit noi, care nu trebuie decit sa ajungem din punctul A in punctul B intregi si nevatamati, impreuna cu familia sau prietenii ce si-au pus viata in miinile noastre, indiferent de masina pe care o conducem la un moment dat. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
FLEX, ai foarte mare dreptate. Miercuri imi iau permisu inapoi de la politie si promit solemn ca nu o sa mai merg niciodata asa de tare, insa o sa ma laud mereu ca am mers cu harca aia cu 130km/h.
In legatura cu scolile de pilotaj am gasit 2 adrese, pentru cine mai este interesat: Stefan Vasile locatie: Bucuresti (cursurile pe aeroportul "Strejnic" langa Ploiesti) mobil: +40-92-529783 pret: 150 USD durata: 2 weekend-uri dotare: nici una. veniti cu masina personala. Victor Pop locatie: Brasov mobil: +40-93-566779 pret: 250 USD durata: 4 weekend-uri sau o saptamana intreaga dotare: un bmw (tractiune spate) si un vw golf(tractiune fata) Anyway, multumesc Mirelush!!!! In legatura cu cartea despre Dacia de la Ed. Tehnica, tot o pandesc, insa vad ca nu mai apare odata...stie cineva vreo data sau ceva?? |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE In legatura cu cartea despre Dacia de la Ed. Tehnica, tot o pandesc, insa vad ca nu mai apare odata...stie cineva vreo data sau ceva?? Mie mi-au scris de la Ed. Tehnica ca e in reeditare si in citeva saptamini va aparea :shock: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
c1p0, du-te draga la piloti ! poate-ti trece acolo, si nu devii statistica !
sau poate totusi, nu-ti dau politaii carnetu' inapoi ! |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
![]() Sigur imi dau politaii permisu inapoi. ![]() De aia ma duc sa fac scoala de piloti..."ca sa mai imi treaca acolo"! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Conform punctului 2d din Regulament, ultimul mesaj postat a fost șters!
Nu vreau să dau nume, dar sper să nu se mai repete! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
prima aplicare dura a regulamentului ... :?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
paulp |
![]()
|
Dura lex, sed lex :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
si traducerea pentru cei care au lipsit in a 9-a la latina ?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
paulp |
![]()
|
Latina se facea in a 8-a (pe vremea mea adica 84-85)
"Legea e dura, dar e lege" (asa e domnu Andrei sau bat cimpii?) |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
Ntz!
Legea e s-o dai de-a dura! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() ![]() Cine nu, il cheama sa-l apere pe cel ce stie ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() Eu am facut latina pana intr-a 12a! Nu v-am zis ca d-aia mi-am luat permis, ca s-o calc pe aia de latina!! ![]() Nu mai scot aia de la Tehnica cartea?? Ce tot fac?? :| |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Mirelush |
![]()
|
lol am facut latina in a 8 sau a 9 parca !! nu mai stiu si nu ma duceam la ore !
... o tiparesc ma .. merge tiparnitza greu ![]() |
|
|
paulp |
![]()
|
Pai, mai copii, voi nu stiti cine a lucrat la Ed. Tehnica pina in '89
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
Daca si manualul de Dacia va cuprinde acelasi tip de "invataturi" ca si fostul angajat.....vai de masinile voastre!
O sa aveti Dacii originale care vor clacsona "MAI ANIMALULE" |
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cine a lucrat?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
asarban |
![]()
|
NEA NELU!
|
|
|
c1p0 |
![]()
|
Pai parca stiam ca nea Nelu e ceva cu hidrografia!! Ce dreaq cauta la Ed. Tehnica?!?!? :?:
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
paulp |
![]()
|
c1p0, citi ani ai?
Daca ai sub 25, n-ai de un' sa stii ca nea Nelu a fost luat pe sus la Revolutie (asa zice istoria ![]() Cu hidrografia e poveste mai veche (ca si cu secretarul de partid la Iasi), cred ca nici nu erai nascut pe atunci :wink: . |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Are in jur de 18, zicea undeva ca inca mai e la liceu
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
Pai inseamna ca acu 13-14 ani era la gradinita
![]() Si cind ma gindesc ca eu plecam in armata atunci ( ![]() ![]() Gata ca imi mut singur amintirile la cafenea (sau mai bine la jurnale :wink: ) |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
c1p0 |
![]()
|
corect marty, chiar 18...!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
alexd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 7 January 04 ![]() |
Nu pot sa nu ma abtin si sa intervin in discutia voastra cu o remarca: Ati obsevat ca in general toti laudarosii care prind viteze nemaiprinse - si isi revendica cu inversunare locul din Guiness Book- , au avut cel putin 3 persoane in masina, plus bagaje, plus proviziile de iarna ale lor si ale vecinilor, si mai mult, masina nici nu a suferit alta interventie decat bujii schimbate la 20 de mii si uleiu' la 15 mii. La multi si consumul la viteza asta scade cu pana la 100%. Sa fim seriosi! Cine se incumeta cu mai mult de 120 km/h, nu are familie acasa, d'apai familia chiar in masina! si asta, cu orice masina pe drumurile noastre
|
-------------------- ce ne-am face fara ele.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:02 |