Rugina la motor
![]() ![]() ![]() |
Rugina la motor
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(avathan @ 11 Aug 2005, 15:45) ![]() Noi stim ca tu iti doresti sa ai dreptate DAR as vrea sa imi arati UNDE AM POMENIT EU DE ESANTION REPREZENTATIV ? din cate stiu eu s-a zis ca nu exista si eu am declarat contrariul nu te supara pe mine dar citeste si tu klumea . si daca vrei continuam discutia pe pm si nu aici ...ca nu are sens ok :?? Vezi? Nu stii bine! De fapt, nimeni nu a scris ca nu exista planetare "neruginite", ca sa declari tu contrariul. Deci, TU nu ai citit "klumea" ![]() Klaus a incercat sa spuna ca in general, planetarele masinilor ruginesc, iar cele care nu ruginesc, reprezinta mici exceptii, aproximativ neglijabile, deci NU reprezinta "UN ESANTION REPREZENTATIV". Acu' ai inteles "klumea"? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(ASW @ 11 Aug 2005, 23:10) Vezi? Nu stii bine! De fapt, nimeni nu a scris ca nu exista planetare "neruginite", ca sa declari tu contrariul. Deci, TU nu ai citit "klumea" ![]() Klaus a incercat sa spuna ca in general, planetarele masinilor ruginesc, iar cele care nu ruginesc, reprezinta mici exceptii, aproximativ neglijabile, deci NU reprezinta "UN ESANTION REPREZENTATIV". Acu' ai inteles "klumea"? ![]() ![]() ![]() ![]() PM ...asta intelegeti dvs ? |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
chiriac.costin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 January 05 From: Constanta ![]() |
Sunt convins ca o sa apara si un post "Discuri de frana ruginite"......
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT 01 POL
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Masina omului poate nu are nici macar un an vechime, si el a vazut pe undeva niste pete de rugina. A intrebat doar daca e normal asa repede sa apara acolo rugina, fie ea chiar si de suprafata, si majoritatea au inceput sa se contrazica la modul "eu am zis asa si tu ai altfel" sau "ba nu, eu am zis altfel si tu ai zis invers". O intelege ceva saracul de el?
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:54 |