pedla frana, scartait
![]() ![]() ![]() |
pedla frana, scartait
augustin87r |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Duci masina in parcare, deschizi usa si capota, rogi pe cineva sa apese pedala in mod repetat, ciulesti urechile. Daca ai auzul mai slab, faceti invers.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
br0klyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 16 June 10 ![]() |
Problema e de la ferodouri . Asa mi sa intamplat si mie acum cateva zile . Mi se auzea un zgomot urat cand franam mai tare .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
Aceeasi prob la franare o am si eu
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Scartaitul ala eu sunt de parere ca este datorat vreunui etrier sau poate ai amandurora. Si eu am patiti la fel si inca un coleg de pe forum, se auzea ca un scartait spre troznitura cand calcam frana, chiar daca stateam pe loc.
Daca de acolo e desfa etrierul si curata-l bine, schimba-i garnitura din fata(cumperi de nova ca sunt la fel), unge-i penele, cu o surubelnita dreapta elimina toata mizeria din canturile placutelor de frana si monteaza totul la loc si zgomotul ar trebui sa dispara. P.S. Ceea ce zic eu e valabil daca zgomotul provine din fata, daca e din spate probabil ca e cum spun colegii, ferodourile sa fie de vina sau repartitorul de franare. This post has been edited by canea_dragos: 7 Nov 2011, 11:53 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
Din fata provine..mecanicul zice ca s-ar putea sa fie din cauza discurilor de frana ca-s cam ovalizate..adica la urmatoarea schimbare a placutelor o sa schimb si discurile. Sa vad daca ajung weekendul asta pe la el sa-l pun sa-mi curete etrierii
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:15 |