DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Demisionantul guvern Tariceanu, stiri/fapte/tarantele

ovidiusoft
post 12 Jul 2005, 12:33
Post #151

Membru de sub patura

Group: Members
From: Bucuresti

Din pacate problema asta cu rezistenta iarna nu e doar vina asfaltului ci si din cauza ca se torna tot felul de porcarii pe asfalt (vezi Vanghele care este, asta iarna).

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maddan
post 12 Jul 2005, 12:53
Post #152

Speedy Gonzales

E, pe Camil Ressu nu se misca asa repede. Sta drumul ala decopertat de mi-am facut eu tot concediul si m-am intors si tot asa e. Au tras o bucata de asfalt si s-au cam oprit. Nu inteleg de ce.

Dar si cand il vor termina, daca nu vor interzice parcarea pe bucata dintre Dristor si piata Ramnic, il vor termina degeaba. Daca ma pune necuratu' s-o iau pe-acolo stau mai mult decat la Doamna Ghica...

Spunea cineva mai sus ca primarul nu ar trebui sa apara la teve. Dupa cate vad, si premierul a aplicat acelasi lucru. Si Base il aplica...

NU SUNT DE ACORD.

Sunt reprezentantii natiunii. Sunt politicieni. Sunt cei care trebuie sa comunice in permanenta cu electoratul. Si trebuie sa apara la teve explicand si aratand ca fac cat mai multe lucruri (daca le fac).
Evident, nu in stilul gretos in care il facea Nastase (daca taia panglica la o sala de sport, gata! - trei reportaje TV...). Dar nici sa dispara asa de pe toate canalele.

Si asta tine de respectul fata de electorat.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Codrin
post 12 Jul 2005, 13:22
Post #153

Membru autentic

cand vorbeam de TV pe Nastase il aveam in vedere.

Tariceanu si Base au rarit aparitiile doar in ultimele zile, de cand cu anticipatele. In rest, cel putin Tariceanu chiar nu s-a bagat in seama gratuit

--------------------
Mazda . .
+
bomicabomic
post 12 Jul 2005, 13:47
Post #154

Ex-membru DaciaClub

Daca nici nea Nelu nu vrea atunci e clara treaba : PSD e calamitat rau!!!

"Senatorul PSD Ion Iliescu a cerut premierului Calin Popescu Tariceanu sa renunte la anuntata demisie, iar presedintelui Traian Basescu sa convoace CSAT si sa declare starea de necesitate in zonele calamitate de inundatii. Declaratia a fost facuta intr-o conferinta de presa sustinuta la Institutul Social Democrat, la ora 14.00.

Ion Iliescu a precizat ca se va intalni astazi cu Traian Basescu, de la ora 17.00, la Cotroceni."
Sursa HotNews.ro

--------------------
x x - x
+
Lolek
post 12 Jul 2005, 13:50
Post #155

Ignorog

Deci da? Aasa se face discursul politic, da? Bang, 2 procente in plus din cauza ca sumar vorbind are dreptate...

Succes, domnu' Geoana...vin vremuri reprobabile...

This post has been edited by Lolek: 12 Jul 2005, 13:52

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bomicabomic
post 12 Jul 2005, 13:53
Post #156

Ex-membru DaciaClub

Nebunia e alta, ca uite ce zice Geoana :

Luni dimineata, presedintele PSD Mircea Geoana a iesit pe sticla la Antena 3, invitat de Dana Deac la emisiunea matinala Cafeaua cu sare.

Geoana sustine ca partidul sau se astepta la alegeri anticipate, este pregatit pentru competitia electorala si mai mult decat atat, aceste anticipate fac bine la sanatatea PSD: "ne obliga sa intram din nou in pozitii de lupta, ne obliga sa ne debarasam de unii, de altii, daca va fi nevoie, ne obliga sa mai uitam putin de certurile interne...".

Dar pentru tara nu-s bune zice acelasi Geona, pentru ca funtionarul roman va fi paralizat de teama: "daca iese PSD?". Intrebat de gazda emisiunii despre rolul lui Ion Iliescu in vitrina PSD din viitoarea campanie electorala, Geona a recunoscut ca acesta "are atractivitate pentru un anumit segment de populatie si nici un partid cu capul pe umeri n-ar renunta la un politician ca Ion Iliescu".

aceeasi sursa hotnews.ro

--------------------
x x - x
+
Lolek
post 12 Jul 2005, 13:59
Post #157

Ignorog

QUOTE(bomicabomic @ 12 Jul 2005, 13:53)
...
Dar pentru tara nu-s bune zice acelasi Geona, pentru ca funtionarul roman va fi paralizat de teama: "daca iese PSD?".
...
*

Tare pustiu'. I-a placut The Ring 2, sunt convins.

In esenta PSD nu poate pune geoana peste geoana daca nu scoate dinozaurul sa raga in padoc, barem ceva lacrimi for the old time's sake sa adune. Sa le fie intr-un ceas rau. Asa grait-a nenea Lolek. Zgura lor de zdrente, asa le trebuie.

----------------------------------------
Ca tot veni vorba mai pe sus de discurs politic, io-te ceva detalii despre intalnirea de mare taina a lui Iliescu cu Basescu la ora 17:00 (ca asa se intelese, nu? o intalnire in doi, la o citronada, sa discute despre cat de obraznic e Tariceanu si cum nu vine el devreme acasa):

http://www.hotnews.ro/articol_26593-Presed...za-politica.htm

This post has been edited by Lolek: 12 Jul 2005, 17:06

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
ashu
post 12 Jul 2005, 19:02
Post #158

Membru erectil

Ce nu inteleg io este cum drecu PC este impotriva legilor propuse de catre guvernul din care face parte? Absurd. Dan Voiculescu mai bine l-ar suge pe Becali in timp ce Oancea se uita, decat sa mai faca politica. biggrin.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Lolek
post 12 Jul 2005, 19:17
Post #159

Ignorog

QUOTE(ashu @ 12 Jul 2005, 19:02)
Ce nu inteleg io este cum drecu PC este impotriva legilor propuse de catre guvernul din care face parte? Absurd. Dan Voiculescu mai bine l-ar suge pe Becali in timp ce Oancea se uita, decat sa mai faca politica.  biggrin.gif
*

Dan Voiculescu era oricum foarte "obosit" cand dadea declaratiile. Simtea el pe ici pe colo ca tre sa-si dea in emfaza un pic pentru ideea de forta si mai baga cate-un "niciodata", cate-un "foarte", cate-un "noi intotdeauna" s.a.m.d. care dadeau fix ca furca-n poarta cand te-ntorci de la cosit.

P.S.: Eu am gresit la faza de mai sus cu Iliescu cum ca a lasat el impresia ca ia cina cea de taina cu Basescu si cand colo era vorba de ditamai consiliul. Am vazut si eu finalmente declaratia, nu numai textul stirii pe hotnews.

This post has been edited by Lolek: 12 Jul 2005, 19:17

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Ghidioneanu
post 12 Jul 2005, 19:18
Post #160

Membru autentic

From: IS

S-a anuntat ca ,,Moliceanu" ar fi spus ca e posibil sa nu mai fie anticipate ! Topicul ramane fara subiect !

--------------------
Ford Focus 2007, 1,8 TDCI 115 cp - IS-xx-xx
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
+
ashu
post 12 Jul 2005, 19:35
Post #161

Membru erectil

Personal, as aprecia foarte mult daca domn Basescu le-ar da cate o capatana in gura de caciula celor de la Curtea Constitutionala la acesta intrunire, asa, marinareste. Cateodata putina violenta nu strica.

--------------------
+
maddan
post 12 Jul 2005, 19:45
Post #162

Speedy Gonzales

Bai, eu nu mai inteleg nimic.

Se demisioneaza, nu se demisioneaza? I-a legat Basescu de maini si le-a pus calus in gura maicutelor de la Curtea Constitutionala intinzandu-i pe crucea Cotrocenilor doar-doar o iesi duhul PSD din ei? I-a dat lectii de negociere lui Tariceanu punandu-l sa-si dea, ba sa nu-si dea demisia, doar ca sa stranga cu usa de oute pe atotcoruptibilii din CC?

Ca vorbeam la telefon cand se dadea declaratia lui Base si n-am putut urmari...

N'empeche, o sa ma uit peste 10 min la Realitatea, poate inteleg si eu ceva... tongue.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
bomicabomic
post 12 Jul 2005, 20:11
Post #163

Ex-membru DaciaClub

Ai inteles? ca eu nu...ma uit ca curca-n craci si ma gindesc ca Base i-a prostit pe toti, chiar si pe aia din PD.
Insa marele perdant e Tariceanu, care acum, moral, ar trebui sa-si dea demisia.
Parerea mea.

--------------------
x x - x
+
Codrin
post 12 Jul 2005, 20:48
Post #164

Membru autentic

Ii ramane sa mearga pana la capat cu demisia. S-a descurat onorabil, nu are de ce sa-i fie rusine.
Acum se sacrifica, asta e. Chiar daca va fi Stolo premier, sunt sigur ca si el va avea un minister important in guvern. Economia, poate?

--------------------
Mazda . .
+
mil
post 12 Jul 2005, 21:13
Post #165

ocupat

From: x

frate guvernul asta e o panarama...cand a fost cu gazele...mi-am zis ca de...asta e...gazele moft
cand a fost cu codul vamal 3 luni asa 3 luni altfel...ma rog...ale tineretii valuri
cu inundatiile...hai ca la catastrofa...nu poti da note
dar cand fac cadril cu demisia si UE...e prea de tot...e fara doar si poate cel mai incapabil guvern de al tarii asteia...pana si Radu Vasile sau Ciorbea au avut mai mult sange...au rezistat acolo...nu se plecau dupa vant...

pai nu stiu ce sa mai fac cu topicul asta....a scris CTP bine ieri daca pe vremea CDR (pre Isareascu) guvernarea era din gard in gard...pe vremea DA e din cacealma in cacealma...fenomenal...santajul sentimental ajuns la nivel de arma politica

sa nu fie ca in povestea cu Petrica si lupul...cand o fi serios nu ii mai crede nime'

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Nitro001us
post 12 Jul 2005, 21:15
Post #166

Membru incepator

QUOTE(KarM'ac @ 12 Jul 2005, 20:48)
Ii ramane sa mearga pana la capat cu demisia. S-a descurat onorabil, nu are de ce sa-i fie rusine.
Acum se sacrifica, asta e. Chiar daca va fi Stolo premier, sunt sigur ca si el va avea un minister important in guvern. Economia, poate?
*

Asta aduce cu situatia lui Nastase din iarna. Daca nu se mai poate prim-ministru ii bine si un minister, acolo.

--------------------
Dacia Solenza Scala
+
bomicabomic
post 12 Jul 2005, 21:26
Post #167

Ex-membru DaciaClub

Pai stai mai Mil, ca Tariceanu a zis ca nu vor mai fi anticipate, nu si ca nu va mai demisiona.
Nu vad....problema. Aaa, va fi cum zici tu, daca nu va demisiona.

Iar cu UE, repet, e la ghici. Nu stie nimeni, nici ai nostri, nici aia din UE. Ce dreac o tot dam, ca daca ar fi anticipate s-ar duce dreacului tot.
Pina UE nu-si rezolva problemele lor, grele, n-o sa auzim prea multe de Ro si Bg.
Asta era scoasa de PSD-ul lui Geoana doar-doar o prosti electoratul. Nea Nelu mai vulpoi a bagat-o p'aia cu inundatiile, mult mai de impact decit ce spunea Geoana.

This post has been edited by bomicabomic: 12 Jul 2005, 21:33

--------------------
x x - x
+
mil
post 12 Jul 2005, 21:34
Post #168

ocupat

fratioare bombicabobic...acu' auzi BBC comunicat P?L si PD ca reconsidera decizia...+ un discurs molau Traricenesc despre luna si stele si CC...din care fistecare pricepe ce vrea...uite ce au priceput altii mai destepti ca mine si care au fost la intrunire:

" Premierul a spus, ieri, în cadrul întâlnirii de la Cotroceni și a reluat, într-o declarație la sediul PNL, că există posibilitatea de a-și retrage demisia dacă cele patru articole vor fi promovate într-o formă care să păstreze spiritul lor inițial...premierul a venit cu această declarație-șoc după ce ...Adrian Năstase a prezentat disponibilitatea partidului său de a găsi o soluție prin care Guvernul să nu mai demisioneze și să nu mai fie organizate alegeri anticipate. "

huooooooooo, santajistilor...sa va fie rusine...acu' va faceti frate cu Nastase...sa treceti puntea...

deci ce critic eu ... cacealmaua...mai stiu si eu cu UE ca nu sunt gata ei...pana sa fim gata noi...insa un guvern d'asta care joi demisioneaza irevocabil si marti mai revocabil...jucandu-se cu viitorul si imaginea tarii intr-un moment destul de delicat...nu ne baga in UE cat haul.

http://www.gandul.info/gandul/2005-07-13/premierul_marioneta

ca dovada ca Basescu ii lasa pe toti in offside...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Codrin
post 12 Jul 2005, 21:52
Post #169

Membru autentic

Pana la urma asta e politica in Ro.
Sigur trebuie sa fi cedat la ceva PSD, ca altfel se mergea pana la capat cu anticipatele.
Nu se va schimba mare lucru la cele 4 articole vizate, dar Nastase&co sigur vor face ciocu' mic.
Numai la noi se fac negocierile asa, pe taraba, ca la piata. Sau nu-i credeai in stare? laugh.gif

textul e depasit. Base tocmai a dat o conferinta de presa in seara asta in care si-a motivat intalnirea cu sefii camerelor, sefii grupurilor parlamentare si membrii CC din postura de mediator intr-un conflict aparut intre institutiile statului. A zis ca pachetul va fi modificat, iar la sfarsit, peste umar, ca decizia de a demisiona apartine lui Tariceanu. Astept cu interes sa vad cum decurge telenovela

This post has been edited by KarM'ac: 12 Jul 2005, 22:06

--------------------
Mazda . .
+
mil
post 12 Jul 2005, 22:03
Post #170

ocupat

Nu puteau naiba sa il stranga de oite pe Nastase in WE si sa nu ne mai facem de ras prin toata Europa cu uite demisia nu e demisia....ori sunt prosti gramada orii sunt masochisti pentru ca astfel dispare orice credibilitate...

Sa lasam politica pe taraba...asta e ridicat de fuste monser. Hai cand era guvernul in chinuri...se admite, da' acusica ce Dumnezeu...ce vor mai mult oare?

si sa nu imi spui ca erau pregatiti de alegeri si ca totul e urmarea unui plan elaborat cu grija...ca nu dadeau drumul la bobmboanele alea cu TVA si concediu de maternitate acum...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 12 Jul 2005, 23:10
Post #171

Ex-membru DaciaClub

Eu zic ca Tariceanu demisioneaza, altfel risca sa sparga PNL-ul.
Stoica a zis :
1. ori alegeri anticipate
2. ori demisia

--------------------
x x - x
+
mil
post 12 Jul 2005, 23:21
Post #172

ocupat

Stoica...who the ...ck is Stoica?
Stoica este pentru PNL ceea ce Marea Britanie e in UE...sau Franta pentru NATO....demult saracu' spune chestii intelepte si toata lumea da din cap a aprobare, dar ...atat, ca vorba aia e usor sa zici ca Stoica dar si mai usor sa nu faci ca Stoica...

Monser la PNL nu stia nimeni de nimeni...si ce e mai grav e ca nu stie nimeni de nimeni nici la PD...singura in afara de Base tema pare sa fie Milka EU...ca o vaz ca e in toate comitetele.

pac, iar au mai dat drumul la ruleta...rosu referendum...negru demisie...bila se invarte cu viteza...ce sa fie? ce sa fie?

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 12 Jul 2005, 23:48
Post #173

Ex-membru DaciaClub

Mil Base si-a atins tinta:
1. declaratia ca a asteptat rezultatul oficial al CC, a fost beton. Corect ,n-a intervenit cum vroiau PSD-ii ca nu era ceva oficial. Si acum ca e oficial respecta decizia CC si nu poate interveni, dar da sugestia de a se modifica ceva, doar daca se poate si cere ca ceea ce se modifica sa fie aprobat de CC. Perfect constitutional.
2. Marii perdanti ai acestei afaceri sunt PNL si PSD. Primii, ca premierul lor a anuntat demisia guvernului si alegeri anticipate. Acum sucindu-se treaba, nu-l vad prea bine in partid pe Tariceanu si ...se poate intimpla ce am spus mai sus.
PSD-istii au demonstrat ca sunt vraiste, ca sunt impartiti, ca depind de nea Nelu si ca nu sunt pregatiti de anticipate.

Care-i treaba cu PD-ul? Aaa? Au iesit super bine," nici usturoi n-au mincat nici gura nu le pute". Ca au declarat ca vor anticipate, ca nu sunt de acord cu decizia CC. Sorry frate, dar au facut niste declaratii dupa ce criza a fost creata. Asa declaratii pentru anticipate a facut si PRM-ul. Si??? Asta-i politica....
Chiar daca criza a fost creata de Base, el e acoperit si singurul responsabil e Tariceanu, nu-i nici Boc, nici Blaga, nici Videanu. Aaa ca noi credem asta, e alta treaba, dar e ca "hotul neprins, negustor cinstit este"
Deci PD, a cazut in picioare si in criza si-n sondaje. Adica vrei tu sa-mi spui ca Base nu le-a explicat manevra la baietii din PD. O facea asa pentru el si Elena Udrea.

Si toate astea pentru ca Tariceanu n-a vrut anticipate cind a zis Base, s-a opus lui Base cind cu TVR si SRR.....si marinarul nu uita.

This post has been edited by bomicabomic: 12 Jul 2005, 23:52

--------------------
x x - x
+
adso
post 13 Jul 2005, 08:21
Post #174

Membru autentic

bene, bene, da' cum ramane cu Alieanta? Unde iaste comuniunea de spirit si simtiri dintre singurele forte de pe esicherul politic romanesc manate in lupta doar de imboldul sfant al sacrificiului de sine pe altarul patriei? Adevarati arhangheli, manati de furia lor purificatrice, cu spada (ma rog, teapa) dreptatii in stanga si crucea prea-crestina in dreapta.

Incepe sa se duca aurolacul de pe armura de mucava? iar calul alb e de fapt un magarus simpatic, vopsit cu crema de ghete?

Imi cer scuze pentru stilul indoielnic, dar incepem sa pierdem din vedere esenta. parerea mea.

ce a propulsat Alieanta la potere?

1. Lupta impotriva coruptiei. Ce rechini ati vazut la bulau? Plevusca de genu' seche & co. does not count - pe astia ii voiau executati chiar PSD. Hrebe? - bine merci. Cozmi? - Merge, merge. DIP? Hm, cred ca e la shopping la Parigi... etcaetera, etcaetera

RAFO-JAFO? Dupa un mic delai de trois mois, lucrurile merg in aceeasi directie. Datoriile la ANAF, planul de reorganizare la tribunal, ba' poate facem si o mica majorare de capital.

2. Structurarea unei forte politice virtuoase ('hei, poate chiar fuzionam') axata mai putin pe politicianism si pe interese veroase, si mai inclinata spre adevaratele probleme.

Ce vedem acum? Am esuat la toate astea? Nu-i nimic, aruncam alte probleme pe piata care trebuie rezolvate, la fel de radical. O mana de bosorogi mucegaiti aserviti ghiavolului pesedist ne impiedica sa aservim justitia? (puteti sa imi sariti in cap, eu mi-o aduc aminte bine de tot pe Monica Macovei tunand si fulgerand, din pozitia ei inamovibila de posesor al adevarului absolut ca membru al "societatii civile" impotriva subordonarii justitiei concoctata de monstrul criptocomunist) Nu-i nimic, iese Tariceanu si nu numai ca anunta irevocabil demisia guvernului (lucru absolut in atributiile lui) dar, absolut aiurizant, anunta in acelasi foc si data alegerilor anticipate (cu un dispret suveran fata de principiul separarii puterilor in stat).

Sa ne fereasca Sfantul sa aiba Hancu dreptate. Nu ne ies anticipatele, o punem de un cutremur, si tot o rezolvam.

Iar astea nu ar fi nimic, daca lucrurile ar merge, iar daca baletul anticipatelor ar fi demn de Balsoi Teatr. Avem insa se pare de-a face cu ansamblul cultural al mulgatoarelor din Dalga.

Ceea ce fac baietii astia este de neiertat, pentru ca se joaca cu aderarea. Haideti sa nu ne mai amagim ca nu e chiar atat de nasol daca nu ne integram. Este foarte nasol. Iar daca bulgarii sunt acceptati si noi nu, dispare pana si greutatea moarta care apasa asupra comisiei, si parca vad: "de ce sa sporim cheltuielile de extindere printr-un proces prea elaborat? o asociere strategica intre Romania si Turcia, cu un roadmap structurat si o data comuna a aderarii, asociata cu asistenta comisiei va crea premisele blablabla".

Acesta este incercarea mea strict personala de a lupta impotriva ochelarilor de cal. Daca apar smilies rosii care isi strica dintisorii scrasnindu-i si incepe sa ploua cu invocatii la adresa lui misterb ma supar. pe cuvant.

This post has been edited by adso: 13 Jul 2005, 08:24

--------------------
Call me Ishmael...
+
mil
post 13 Jul 2005, 08:30
Post #175

ocupat

bomica...personal nu cred ca Basescu le-a spus alora din PD, daca ii purta pica lu' Tari, atunci si-a tinut planul pentru el....apoi PD a votat pentru anticipate si demisie...ba si UDMR-ul era convins, chiar nu stiu cum ca astia erau singurii care au declarat ca eo prostie, ca nnu rezolva nimic...
Si acum o intorc, adica ce Dumnezeu, nu mai departe de ieri se facuse calendarul...si tind sa spun ca Base nu a vrut niciodata anticipate, a jucat mereu teatru ca stie asta, ii plac declaratiile tari, de fapt ce le lipseste...ii convine de minune pozitia de acum in care nimeni nu cracneste si ameninta cu baubau...daca DA ar ave 55% ar porni certurile interne...s-ar ridica lideri...discutii...asa ciocu' mic ca opoziia e tare....si fara mine nu puteti trai. Nu va convine pac la anticipate...si liniste se face.

Traian Santajescu...nu va vrea niciodata un premier tare sau ministrii vedeta...mai bine catelusi ca Milka, pe care sa ii poata manipula. Si sa nu imi izceti ca pentru politica...cucu...ca uitaram de casoi...de ancheta alegerilor furate...de 6 luni de guvernare, de schimbarea serviciilor secrete...am uitat de multe...nu credeam s ao spun dar guvernarea CDR a fost mai morala decat asta, erau mult mai multi oameni bine intentionati...desi cam incapabili...pana si Constantinescu care a schimbat 3 premieri i-a schimbat mai fair...

Ce e absolut inexplicabil la Tariceanu, om inteligent credeam eu, cum a intrat in jocul acesta al demisiei dupa ce era destul de calm...ce i-au ps sub coada?
anyhow...pariu ca inchidem topicul asta...si revenim la cel vechi

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 08:51
Post #176

Ex-membru DaciaClub

De acord cu tine Mil, dar nu uita urmatorul aspect. Daca Base lucra de unul singur si-o lua in freza si puteau sa se faca anticipate.
S-o luam metodic :
PNL vrea anticipate, UDMR este convins si vrea si el, PRM, gura bogata, vrea anticipate si demisia lui Base, PSD, mai mult nu vrea decit vrea, PC la fel ca PSD, PD vrea anticipate.

Pai daca o luam matematic, balanta inclina spre anticipate. Cu ce i-a convins Base pe PNL si PD? Aaaa? Nu cumva faptul ca la acest plan murdar, PD a tras sforile impreuna cu Base si le-a pus-o-n brate la PNL : "stati asa ca noi nu mai vrem".

Base conduce din umbra PD-ul, ce tot o dam noi la-ntors, deci imposibil sa faca ceva fara ca pedistii sa nu stie. Ca au declarat si sustinut ideea....inca o data spun, face parte din politica de 2 lei...dar la fel ca in guvernarea CDR, PD-ul, iar a iesit bine.

Ce i-a pus sub coada lui Tariceanu? Nimic. E vina lui, ca desi e om politic cu vechime, n-a inteles ca in politica, cuvintul dat azi de cineva, miine nu mai e. Politica nu se face pe vorbe...mai ales la romani.
Daca nu-si da demisia inseamna ca-i tembel si sincer aveam o alta parere despre Tariceanu, cel putin ca om.

--------------------
x x - x
+
adso
post 13 Jul 2005, 08:52
Post #177

Membru autentic

pai si solutia imorala unde sta atunci?

--------------------
Call me Ishmael...
+
mil
post 13 Jul 2005, 09:03
Post #178

ocupat

mai bombi, eu PNL sa fiu as iesi pe TV si as spune...PD nu mai vrea anticipate si PNL si-a reconsiderat pozitia...macar sa se stie...asa PNL are vina ca e guvernul lui, Base nu conteneste sa spuna ca e decizia premierului...

eu sincer cred ca baietii au trecut peste liderii maximi si ministrii (ma refer la conducerile de partide, deputatii ) din PNL, PD, UDMR s-au razgandit in cor peste WE si au zis...e o prostie, vorba dulce multa aduce, hai sa negociem...PSD...la fel. Si asa pe sub masa si cu atenta supraveghere a lui Base (nu stiu daca el a facut scenariul sau nu, dar are destul de mult oportunism politic ca sa preia o actiune ca asta, sa nu uitam ca principala sa activitate politica a fost saparea opozonatilor...fie pe fata, fie prin intrigi)...

Si cat a fost Tari la cherhana s-a tesut o monstruoasa coalitie...intors la servicu luni, mai relaxat o tine pe a lui, Tari scoate planul cu anticipatele si masurile si altele (ministrii fie ca stiau, fie ca nu ii tin hangul...eu mizez si in PNL pe o ramura tradatoare care a vrut sa il ridiculizeze pe Tari), seara Base ii spune esti in off-side din toate partile...maine vine PSD-ul si mediem...

Sa nu uitam ca Base nu a mai dat nici o declaratie pro-anticipate dupa demisia lui Tari...sa nu uitam ca in afara de PD Base controleaza o mare parte din PNL care au dosarele sau dosaroaie (Patriciu spre ex.) pe la parchete..

Tari si-a dat seama ca a fost lucrat...si ca sforile s-au tras de mai demult. Prins la mijloc, poate sa isi dea in continuarea demisia, dar asa ii face jocul lui Base...dar pe de alta parte e sigur ca baietii o sa unga un alt P.M.(Stolo) si asa sa piarda pozitia dominanta in PNL, asa ca schimbat greutatea de pe un picior pe altul incercand sa o dea la intors cu gratia unui elefant pe patine...cu speranta ca ramane in post si i-o va plati lu' Base.

Insa vin si spun...Ro si UE...unde sunt in povestea asta...anticoruptia, justitia, morala, ardeiul...zuzuzuuzuzuuuu mie imi pare ca citesc romanele lui Barbu despre politica prepasoptista....

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
ashu
post 13 Jul 2005, 09:14
Post #179

Membru erectil

QUOTE(adso @ 13 Jul 2005, 08:21)
O mana de bosorogi mucegaiti aserviti ghiavolului pesedist ne impiedica sa aservim justitia? (puteti sa imi sariti in cap, eu mi-o aduc aminte bine de tot pe Monica Macovei tunand si fulgerand, din pozitia ei inamovibila de posesor al adevarului absolut ca membru al "societatii civile" impotriva subordonarii justitiei concoctata de monstrul criptocomunist)
*

Haide bai ca asta e deja un impas logic. Banuiesc ca-i evidenta si pt. tine apartenenta bosorogilor la pesedeu. Daca nu-i schimba nu e bine ca sunt aserviti pesede, daca ii schimba nu e bine ca isi aserveste justitia. wacko.gif Mie mi se pare ca pozitia ei este aceeasi ca atunci cand nu era ministru. Sau tu crezi ca judecator independent inseamna unul aservit opozitiei?

--------------------
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 09:14
Post #180

Ex-membru DaciaClub

Mil si io ce tot spun aici, PNL ca PNL a cazut poate sa se ridice insa Tariceanu si cu demisie si fara demisie, e terminat.
Daca ramine premier, nu va fi vazut bine de "poporul caruia vroia sa i se adreseze", deci la fel PNL, care il va lucra pe la spate.
Daca-si da demisia, la fel analiza in PNL (taberele deja sunt facute), ii pun in circa ca i-a dus in jos (sigur vor aparea si sondajele cit de curind) si......go.

Stolo s-ar putea sa lucreze si el din umbra...oricum se va face tot ca sa-l puna PM si de ce nu si presedinte PNL. Numai cu Stolo presedinte PNL, pedistii ar accepta fuziunea. Parerea mea.

Later edit : Daca PNL vine si spune pe TV ca PD nu mai vrea anticipate....adio alianta DA si chiar vor fi anticipate si vor cistiga alegerile ghici cine? exact aia care nu se asteapta in acest moment.

This post has been edited by bomicabomic: 13 Jul 2005, 09:20

--------------------
x x - x
+
10 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 01:17
Forum Renault