DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Demisionantul guvern Tariceanu, stiri/fapte/tarantele

adso
post 13 Jul 2005, 09:18
Post #181

Membru autentic

Group: Members

ashu, asa e. dar nu faci din chestia asta tarantele cu anticipate, care de fapt sunt perdea de fum pentru plasarea pe sest a unui guvern jucator (care joaca cum i se canta). cu alte cuvinte, cat kooru meu tre' sa le iertam tot astora, doar pentru ca psd e rau?

pentru ca repet, chestia asta, daca nu a dinamitat integrarea, a pus-o grav in discutie. iar asta e o chestie extrem de nasoala, chiar daca acum face parte din strugurii acrii (ce domne, iar vin aia sa ne spuna cum tre' sa guvernam?!?)

--------------------
Call me Ishmael...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 13 Jul 2005, 09:28
Post #182

Membru erectil

From: Bucuresti

Eu cred ca justitia e prea importanta ca sa nu taie acum in carne vie, ca tot e momentu. Si asta nu neaparat pt. UE, cat si pentru noi, ca tara.
Ca vor sa-l puna pe Stolo premier, io nu inteleg ce e atat de grav in asta. Vorbiti de asta de parca vor sa-l puna pe Funar, ceva imi scapa.
Io nu cred ca se joaca integrarea noastra acum. Da, se va amana cu un an, ce mare branza. Cum zicea si maddan, asta e chiar un avantaj. Nu vad ce nemaipomenire se intampla acum ca sa putem zice ca se anuleaza de tot integrarea. Sau iarasi imi scapa ceva?!

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Lolek
post 13 Jul 2005, 09:28
Post #183

Ignorog

adso, eu cred sincer ca Frantei si Germaniei li se falfaie ce guvern e la Bucuresti, ele stiu ce vor ele, si for that matter ce vor boboarele de supt ele (mai ales ala francez, saracu', cu "bonjour tristesse" al lui). Nu e fair nici sa arunci riscul integrarii intr-o singura directie.

Iar cat despre alte argumente de mic nivel, eu zic sa ne abtinem: oricand, daca e vorba de cotele vamale (3 luni asa, 3 luni asa - bila neagra) pot sa vin si eu cu o bila alba pe motiv de...sa zicem diminuarea speculatiei pe piata imobilara (mare bila alba if you ask me, la nivel micro asa).

la guvernul asta umplut de flegme sunt lucruri de criticat dar si lucruri de laudat (si fie si pentru incertitudinea asta merita o bila alba).

in speta, Tariceanu ar creste in ochii mei daca si-ar da demisia fie si doar din motivul ca a fost o decizie irevocabila. Nu l-am placut niciodata prea mult ca om, are ocazia sa-mi demonstreze ca e baiat valabil si daca ajungem la vot uninominal, o sa fiu de partea lui (in premiera) - la inceputul guvernarii am zis ca Tariceanu mi s-a parut o idee proasta, in timp a crescut usor in ochii mei, acuma are sanse sa sublimeze parerea asta.

This post has been edited by Lolek: 13 Jul 2005, 09:30

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
mil
post 13 Jul 2005, 09:30
Post #184

ocupat

From: x

bombi, daca lucrurile stau asa cum le povestesti tu...atunci chiar alianta DA nu mai exista de facto...PNL poate face alianta cu orice alt partid si sa nu mai stea cu grija permanenta ca cineva il injunghie pe la spate.

Si sa fim bine intelesi PD e o constructie politica care seamana cu un FDSN-ul din 92...un lider carismatic, care insa conduce din umbra...fara doctrina, fara viziune...fara principii...in curand o sa apara baronii locali...cumetriile...interesul nostru e ca PNL sa echilibreze balanta.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Mache
post 13 Jul 2005, 09:31
Post #185

Chibiț autorizat

Pai, daca am retinut bine, premierul a cam intors-o. Ca, daca iese bine azi in parlament la vot forma legii, el nu si-ar mai da demisia.

Discutiile din parlament se vor relua la orele 14. Pot fi urmarite pe net, cu real player de la adreasa: http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.ram?rmf...dcast/direct.rm

Pe pagina http://www.cdep.ro/ in partea stanga sus, sub poza cu sala de sedinte e un link catre transmisia in direct.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
maddan
post 13 Jul 2005, 09:31
Post #186

Speedy Gonzales

Io zic sa va luati cu totii o pauza... biggrin.gif

Tocmai ce am ascultat declaratia de presa a politicianului aflat pe locul 3 in topul aparitiilor in media, si anume... ati ghicit: Gigi Becali.

Declaratia aia data cu bip biiip la Antena 1. Da' am mp3-ul necenzurat (numai ca nu stiu cum sa-l pun aici).

Este incredibil cati bizoni l-au votat pe excrementul asta. Incredibil! Si cati se uita la el ca la un dumnezeu.

Revenind la fostul, actualul si viitorul guvern, eu zic sa ne mai calmam. Politica nu este morala in nici o tara. Pana una alta, baietii aflati acum la putere n-au tras tunuri nici pe departe atat de mari ca cei de la PSD. Pana una alta, negocierea in politica este mult mai buna decat pozitiile absolutiste, iar compromisul este mult mai bun decat incrancenarea.

Din pacate, in Romania se practica inca o politica in alb si negru. Pe calapodul: ori noi, ori prapadul. Poate ca ce s-a intamplat ieri - si nu imi inchipui ca Base este atat de machiavelic incat sa fi anticipat toate reactiile politice si sa fi premeditat manevra - este pana la urma benefic: s-au asezat cu totii la masa si au discutat.

In mod evident, atacul la adresa Curtii Constitutionale este de condamnat. Este nepermis ca politicienii - mai ales cei din guvern! - sa atace verbal atat de dur decizia unei institutii a Statului garanta a Constitutiei. Intr-o lume normala, evident. Iarasi, este anormal ca alegerile anticipate sa se declanseze atat de greu. Parca la nemti este nevoie doar de un vot de neincredere in guvern pentru declansarea lor, nu? Oare cati au procedura asta atat de complicata?

In lumea noastra anormala, cele doua probleme ar disparea daca s-ar lua doua masuri:
1. Revenirea la controlul parlamentar asupra Curtii Constitutionale. Parlamentul, vrem, nu vrem, exprima cel mai bine vointa electoratului. Iar o majoritate de 67% ar fi ok pentru a cenzura deciziile Curtii.
2. Simplificarea procedurii de declansare a alegerilor anticipate. Astfel s-ar evita circul prelungit.

parerea mea!
ps.
daca stiti cum se poate pune aici un mp3 (ce extensie ii pun ca sa il accepte), spuneti-mi!

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
adso
post 13 Jul 2005, 09:32
Post #187

Membru autentic

mai, nu e un pic de dublu standard aici?

pesede face "hali de sport", dar astia sunt de laudat pentru ca....sa vedem... au oprit speculatia pe piata imobiliara.

orice facea psd era anti-integrare, dar acum, oricum boboarelor vestice nu le mai pasa.

nu sunt pro-psd, si e cam a 15-ea mia oara cand o repet. ma doare insa sa vad ca sleatha de indivizi structurati strict clientelar si camarilistic de-si zic partidul democrat a reusit sa ingenuncheze inclusiv pnl - un partid la care eu tin foarte tare. va vad "dispusi" sa acceptati fara vreo clipire sacrificiul, fara sa ne uitam daca in zona basescu si pd ar fi ceva de lucrat.

--------------------
Call me Ishmael...
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 09:36
Post #188

Ex-membru DaciaClub

Mai Adso las-o dracului de integrare, ca aia si cu guvern stabil si cu toate temele facute, nu mai depinde de noi.
Ce naiba? Aia au problemele lor interne cu aia care voteaza NU, cu aia care nu vor alte state, etc si se gindesc la noi. Sa fim seriosi.
Integrarea Ro e de conjunctura, putem pina in decembrie 2006 sa-i legam pe toti banditii, coruptii ,sa facem economia sa duduie etc., daca ei nu-si rezolva problemele lor si nu conving populatia ca fara o Europa unita, va fi vai mama-lor, atunci, adio si-un praz verde.

Si inca un motiv, pai pana mea in Bulgaria au avut acum alegeri, asa a fost sa fie, si na, au cistigat comunistii si unde mai pui ca in 2 luni nationalistii lor au ajuns la 7 % si....acum se chinuie sa formeze guvernul, care cica e cam naspa de facut. So???

Alt motiv, anticipatele fac parte din regula jocului democratic.Si UE, accepta orice e democratic. Sa fim seriosi, ce ne facem sa zicem la 1 februarie 2007, dupa aderare, cind o fi necesar sa se faca anticipate? Aaaa? Nu le facem, ca ce zice UE, ca i-am pacalit, ca de fapt "ne-am facut frate cu dracu, ca sa trecem puntea" si dupa aia....

Anticipate au fost si vor mai fi si in tari din UE, noi n-am inventat nimic, dar daca n-am avut asa ceva pina acum, zicem ca nu-i bine.....
Hai sa nu mai mergem numai pe poteci batatorite, sa incercam sa iesim dintr-o schema facuta de 15 ani, care a devenit banala si sa facem apel la orice varianta care face parte din joc........

Later edit : Adso si Mil, asa este cu PD-ul, dar scuzati-ma, astia au ajuns sa darime PNTCD, poate acum PNL si PSD, tocmai ca au stiut sa faca politica, si-au urmat interesul, n-au avut sentimente de mu-mu, cu nici unii.

This post has been edited by bomicabomic: 13 Jul 2005, 09:41

--------------------
x x - x
+
ashu
post 13 Jul 2005, 09:41
Post #189

Membru erectil

Maddan, nu cumva asta cauti? Vezi ca s-a discutat si para discutat.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=22602

--------------------
+
adso
post 13 Jul 2005, 09:42
Post #190

Membru autentic

nu o las. ca una e sa fortezi mana comisiei, si alta e sa le dai scuze absolut valabile sa iti dea flit.

si pe mine unu' ma infioara cei pe care ii aud: da-o-n masa de integrare, ce ne trebuie... oricum o s-o ducem mai rau... foarte corect, dar alternativa e crunta.

si, in al doilea rand, unde sunt maretele declaratii din noiembrie? lupta impotriva coruptiei? fortele politice virtuoase etc? de acelea de ce nu mai vorbim?

ne incremeniram in proiect in patru articole blocate de patru mosi partosi care tin la scaun si pensie, si ii spunem pompos, reforma in justitie. la cata reforma o fi si asta, cu subordonarea oficiala a ei.

--------------------
Call me Ishmael...
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 09:45
Post #191

Ex-membru DaciaClub

Mai Adso nu stiu unde-o fi lupta asta anti-coruptie, dar atita vreme cit ce a facut Macovei pina acum a fost apreciat de ministrii de justitie din Franta si Germania si de altii din UE, io zic ca nu-i de colea. Pe bune.
Aia vor sa vada ca se misca ceva, ca se face ceva in imbunatatirea a tot ce tine de justitie, ca se creeaza premisele, nu sunt ca noi disperati sa-l vada pe Iacobov sau Patriciu la bulau. Ca daca ar fi asa, ar trebui sa asteptam aderarea vreo 15 ani de aci-incolo.

This post has been edited by bomicabomic: 13 Jul 2005, 09:47

--------------------
x x - x
+
mil
post 13 Jul 2005, 09:47
Post #192

ocupat

maddan, exista...topic "Incredibi" la Cafenea ...erau " pagini de comentariil

ashu, Stolo nu e rau mah, eu am zis mereu ca e PERFECT...trebuia pus din prima...insa destul de evident acum ca e o lucratura de care PSD a zis mereu...ca Tari e pus de forma ca in primavara-vara vine stolo...ei bine ca uite...dupa circul asta, vine Stolo.
Si mie FAN STOLO imi displace profund jocul ...prea vanam tantari cu mitraliera...cu unele lucruri nu te joci cum e imaginea tarii si UE..

.si iti spun cevasilea pierdem banuti daca nu intram in 2007...ca alte fonduri ne dau daca suntem in afara sau inauntru...si daca zici tu las...ca ni le dau ei mai incolo iti spui iar....nimeni nu stie cum va fi bugetul din 2011 incolo. si-au dat cu firma in cap acu 3 saptamani la Bruxelles...in concluzie dam vrabia din mana pe cioara de pe gard.

apoi mai e si ideea ca NU E RATIFICAT tratatul de aderare decat de Slovacia...adica nici 2008 nu e garantat pe undeva....daca nu suntem gata...si ne dovedim neseriosi...deja nemtii au zis ca se mai gandesc dupa rapoarte daca sa isi respecte semnatura sau nu...

Cu alte cuvinte miza e mare nu numai 2007 sau 2008 ci poate intre 2008 sau 2015

Lolek, unde critica electoratul creste...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
ashu
post 13 Jul 2005, 09:51
Post #193

Membru erectil

QUOTE(adso @ 13 Jul 2005, 09:42)
ne incremeniram in proiect in patru articole blocate de patru mosi partosi care tin la scaun si pensie, si ii spunem pompos, reforma in justitie. la cata reforma o fi si asta, cu subordonarea oficiala a ei.
*

Ma da nu e subordonare. Ma rupi nene, iar dai citate din Nastase. Suobordonare era pe vremea pesedeilor, daca iti aduci aminte ce a facut stanoaia din ea.

Si n-a zis nimeni da-o incolo de integrare, ce s-a zis pe aici e ca amanarea cu un an nu e un capat de tara, si nici asta nu depinde neaparat de noi. Unde s-a zis ca e bine sa renuntam la ea, ca o s-o ducem mai rau? Eu, ca si bomica, nu cred ca niste alegeri anticipate ne anuleaza sansele de integrare, n-are nici o logica. Face parte din jocul democratic, ce e atat de nemaipomenit? Au vrut si ceilalti sa faca anticipate prin 2002, dar nu i-a lasat nea nelu ca sa n-o ia in barba in 2004 (pana la urma tot a luat-o, dar asta e alta poveste).

--------------------
+
adso
post 13 Jul 2005, 09:57
Post #194

Membru autentic

ashu, hai sa discutam concret. imi pare rau, dar si tu ai portia ta de lozincareala.

Deci: noua viziune: numim totul prin concurs. EXCELENT!!! nu cred ca e cineva care sa conteste chestia asta.

Dar ce te faci cu numirea procurorului general si presedintii curtii de apel la propunerea ministrului justitiei - care e Executiv. Unde e principiul separatiei puterilor in stat aici?? si cum ramane cu examenul?? si daca ministrul justiei e mana dreapta a presedintelui? pentru ca daca ramanem strict in zona principiala ne imbatam cu apa rece. e clar mana cui e bagata.

m-am facut clar?

This post has been edited by adso: 13 Jul 2005, 09:58

--------------------
Call me Ishmael...
+
ashu
post 13 Jul 2005, 10:03
Post #195

Membru erectil

Nu, nu te-ai facut. Pt. ca ministrul propune, insa CSM-ul aproba.
Si treaba cu concursul, surprinzator dar e contestata, io cu urechile mele l-am auzit pe Nastase ca nu e in regula.

--------------------
+
adso
post 13 Jul 2005, 10:05
Post #196

Membru autentic

ce treaba are nastase aici? eu ti-am expus punctul meu de vedere. cine contesta examenul e un oligofren sau e manat de rea credinta.

dar ideea insasi de propunere a executivului, in conditiile in care ne flexam deja muschii in fata justitiei, cu un CSM timorat inevitabil (indiferent de cine e la putere) mi se pare clar neinregula. iar asta mi se pare cu atat mai nasol cu cat modifica o lege care fusese deja facuta pe pilot automat de la UE, si care si ea, la randul ei, fusese salutata de JAI.

--------------------
Call me Ishmael...
+
Lolek
post 13 Jul 2005, 10:13
Post #197

Ignorog

QUOTE(adso @ 13 Jul 2005, 09:32)
mai, nu e un pic de dublu standard aici?

pesede face "hali de sport", dar astia sunt de laudat pentru ca....sa vedem...  au oprit speculatia pe piata imobiliara.

*

alta era ideea, adso. mil a contrazis-o cum trebe smile.gif.

This post has been edited by Lolek: 13 Jul 2005, 10:16

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
ashu
post 13 Jul 2005, 10:13
Post #198

Membru erectil

Pai are treaba Nastase, ca tu ai zis ca nimeni nu contesta ca e o idee buna. Uite ca Nastase o contesta. La fel si judecatorii in cauza, carora iti dai seama ca nu le convine sa fie nevoiti sa dea examen. De altfel de aici si toata rezistenta asta, prea multa lume kkta pe ea de frica ca isi pierde scaunul.
Acu vorbesc si io ca Macovei, asta e: guvernul e cel tras la raspundere in caz de nereusita a justitiei sau a luptei cu coruptia, asa ca ceva parghii ii trebuiesc si lui ca sa miste lucrurile. Asa, coruptie vax, guvernu isi ia urecheli dar nu poate face nimic, ca cei pusi acolo ca sa rezolve treaba fac ce-au chef, ca tot nu pot fi trasi la raspundere.
Si legea aia buna si laudata de toti de care zici tu a dat rezultate 0. Coruptia tot acolo e. Deci la ce-o fi buna, nu stiu.

--------------------
+
maddan
post 13 Jul 2005, 10:17
Post #199

Speedy Gonzales

Procurorul general este normal sa fie numit la propunerea min justitiei.
Presedintii curtii de apel nu. (parerea mea).

adso, imi pare rau daca tu nu ai vazut lupta impotriva coruptiei din ultimele luni. Daca pentru tine sechelariu este peste mic...

Au intrat destui la zdup - fie temporar, fie pe termen lung - in ultimele luni. Ai uitat cum veneau sa dea cu subsemnatul la Parchet?
Numai ca procesul este foarte greu. Chiar crezi ca gusteri ca Hrebe si Cozminca sunt usor de prins?

Fiecare lucru la timpul lui. Este normal sa inceapa si ei de unde pot. Pe Vantu il baga la zdup pe alte fapte decat cele mai grele (ca si pe Capone) - sau macar il sperie si il submineaza ca afacerist, pe sleahta baronilor locali pesedisti o risipeste, pe gusterii medii gen seche ii baga la zdup pana toarna ceva (si plang la teve, o mama!! tongue.gif) si asa mai departe.

Mi se pare un pic deplasat sa ceri sa se faca mai mult in 6 luni. Gandeste-te ca intreg sistemul politienesc si toata procuratura sunt corupte pana in maduva oaselor.
Gandeste-te ca intreg sistemul judiciar este corupt pana in maduva oaselor.

Si ca trebuie sa lucrezi cu aceste doua instrumente.

Spre deosebire de Constantinescu, Base e mai viclean: i-a luat prin invaluire: s-a facut "pretenar" cu serviciile secrete, nu dusman a lor, si cu procurorii care conteaza. Ii pune in situatia in care ii obliga sa inceapa sa actioneze conform atributiilor pe care le au conform legii, iar nu la comanda mafiilor.

Acum s-a izbit de un obstacol major: gaura din Constitutie care a ridicat Curtea Constitutionala pe un piedestal pe care n-ar trebui sa stea - deasupra controlului parlamentar. Ei bine, l-a abordat in stilul caracteristic.

Daca tie iti pare ca Guvernul asta este lamer, imi pare rau, eu am o alta opinie. Este guvernul cel mai reformist avut de Romania in ultimii 15 ani. Da, le face pe unele fara prea mult cap. Dar per total face ceea ce trebuie. Cu atat mai mult cu cat intreaga tara este paralizata de calamitati naturale.

Sunt de acord cu anticipatele, in masura in care s-ar rezolva magaria numita PC - i.e. afara din Parlament. Si in masura in care fortele democrate (si le pot numi inca asa) ar castiga o majoritate de ~60%, care, impreuna cu defectiunile din celelalte partide, sa duca la o majoritate de peste 67% in Parlament.

Nu sunt de acord insa cu mentinerea acestei sperietori pe termen lung. Daca este un moment oportun, atunci acesta este! Mai tarziu sa nu mai incerce, ca omul se uita la pompa de benzina si vede ca pretul creste mai ceva ca Fat-Frumos, se uita in buzunar si va incepe sa vada cat il costa integrarea, si asa mai departe.

om trai si om vedea...

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
mil
post 13 Jul 2005, 10:38
Post #200

ocupat

maddan...daca Base vroia sa rupa CC el ca presedinte poate convoca un referendum in care sa ceara poporului sa ii dea dreptul sa modifice componenta CC

poate fi gasit un artificu mebrii curtii s anu aiba mai mult de 65 de ani...sa nu fie conflict d einterese ma rog orice care sa invalideze o parte din CC prin vot popular...

ei bine nu, santaj...pac la Rasboiu...aia cu 67 % DA+ UDMR e fairy tale...mai repede intra GB in parlament

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 10:43
Post #201

Ex-membru DaciaClub

Bai vad ca noi intre noi nu ne mai intelegem, asa ca propun sa-l chemam pe Misterb sa ne medieze. 168.gif

--------------------
x x - x
+
mil
post 13 Jul 2005, 10:59
Post #202

ocupat

daca vrei, in esenta ne intelegem...

cam tot zicem ca:
PNL a luat-o in dinti
PS, PC idem
PD si UDMR desi in colatie au iesit mai bine decat au intrat in criza, desi PD a tinut-o cu alegerile anticipate de 6 luni
ca Tariceanu, premier bun sau nu (aici sunt contro) e un PM fara cuvant, daca nu demisoneaza
fie ca demisioneaza sau nu Basescu castiga (sunt contro daca el a organizat lovitura cu o parte din PD sau si cu o parte din PNL sau si cu o parte din PSD) deci el fiind beneficiarul net, el trebuie sa fi lucrat-o
ca daca vine Stolo e o chestie buna ca pare om mai serios
si ca aderarii si imaginii Ro, nu ii e prea bine si ca parca ar fi fost bine sa nu ne fi dat in spectacol
ca CC e o institutie ce trebuie reformata, sau daca nu sa se schimbe pe ici pe colo printre judecatorii esentiali

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 11:17
Post #203

Ex-membru DaciaClub

A fost la misto Mil, n-ai vazut ca am bagat hohote si termenul la moda acum, mediere. wink.gif
Oricum nea Nelu, ca fost presedinte, a apreciata ce a facut Base ieri.
Si ca tot veni vorba de aderare si alte alea, aseara era Geoana pe B1 si doar citeva fraze am prins dar mi-am dat seama ca omul citeste din ZF sau Banii Nostri, n-are prea multe a face cu lumea reala.

Ce zicea : Investitorii straini n-au mai venit in Ro alegind alte destinatii, din cauza actualei guvernari. Exemple Electrolux, Montupet si Volkswagen (????).

Acum, daca ar fi fost corect ar fi spus, ca bine, daca motivele erau cele spuse de el, Electrolux, isi lua catrafusele si de la fabrica de la Satu-Mare, dar dumnealui nu cunoaste faptul ca Electrolux a anuntat ca amina decizia de construire a unei noi fabrici. Nu ca o va construi in Polonia.
Montupet, asa este, a plecat din Ro se duce in Bulgaria.
Dar Volkswagen?????N-am auzit vreodata, intentia de a veni in Ro? Ce sa faca VolkLogan? masina de 500 de euro?

Bine asta cu VW, a bilbiit-o, ca scopul lui era sa dea nume cit mai multe si nu prea le stia si atunci a bagat si din burta, ca e mai sexy.. biggrin.gif biggrin.gif

This post has been edited by bomicabomic: 13 Jul 2005, 11:19

--------------------
x x - x
+
ashu
post 13 Jul 2005, 11:24
Post #204

Membru erectil

Eee, bomica, a fost tare meser Geoana. Cand a vorbit de cota unica, ca sa arate cat de injusta e, a zis ca de ce sa plateasca acelasi impozit si cel cu salar de 5 milioane, si cel cu salariu de 500 de milioane!!! 500 frate, direct, sa-i doara inima pe toti romanii. Incredibil, pe vremea lor intra la cota maxima de impozitare unu cu 10 milioane, iar acuma vine si ne arata inechitatea comparand cu unu de 500 de milioane. Inutil sa va spun ca vreo 2 minute ce-a fost la gura mea parea desprins din convorbirea telefonica cu bucluc a lu nea jiji.

--------------------
+
mil
post 13 Jul 2005, 11:29
Post #205

ocupat

am ascultat BBC...demsia se amana...prioritatea devin inundatiile...pe care le tot avem de 2 luni...OK...schimb titlul topicului

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 11:30
Post #206

Ex-membru DaciaClub

Hehe, si vom aduce cea mai tare firma in consultanta financiara care sa spuna cit trebuie sa incaseze Romania si alte alea....si atunci vom sti ce-i cu fiscalitatea asta in Ro. Vom pleca de la chitantele notarilor si pina.....pina unde frate, zau daca am inteles.

Si atunci, dragi romani, aceasta firma, si apasat, cea tare din lume stie ce spune si asa vom face.
Mihai Tanasescu e bun in finante, dar face parte din sistem biggrin.gif si nu vreau sa-l implic.

Atit am vazut......si m-am speriat ca atunci cu cele 2 sau 4 miliarde de euri (din margarina), care le aducea la Bucuresti.

--------------------
x x - x
+
mil
post 13 Jul 2005, 12:12
Post #207

ocupat

Voi ati citit asta? e scris Duminica....insa eu zic ca e o buna analiza si pe care o verificam astazi....un fel de napoi in viitor

http://www.gandul.info/gandul/2005-07-11/romania_figuranta

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Lolek
post 13 Jul 2005, 12:42
Post #208

Ignorog

cam recursiva analiza aia, milu smile.gif. asa, cu repercursiuni majore asupra ei insasi.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
mil
post 13 Jul 2005, 13:13
Post #209

ocupat

poate daca devine P.M. Stolo se inchide cercul asta...sincer eu as vrea sa nu se mai verifice...

aha si apropo varianta EvZ, din surse apropiate palatului Cotro...asa doar de fun...Basescu a fost luat prin surprindere de Tari cu anticipatele, s-a uitat seara la TV...si iritatat ca i s-a furat rolul...a organizat marea impacare...pupat tot Piata 'ndepentii...acu' stau si ma intreb...PD aia din guvern nu ii stiau tefonu'...cand a votat consiliul PNL nu transpirat pe nicaieri?

in 5 zile ziaristii nu au primit nici un semnal de nicaieri ca Basescu a aflat de la TV...off...ba chiar unea in Cotidianul de azi da cu barda in A3 ca cum si-au permis sa anunte poporul ca anticipatele nu se mai tin inca de luni seara....asta ca sa vedeti ca nu numa' premierul a fost prins pe picior gresit de Basescu ci si presa de dreapta...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Lolek
post 13 Jul 2005, 13:30
Post #210

Ignorog

QUOTE(mil @ 13 Jul 2005, 13:13)
poate daca devine P.M. Stolo se inchide cercul asta...sincer eu as vrea sa nu se mai verifice...
*

eu ma luam de calitatile dramaturgice ale lui CTP, in lumina propriilor sale critici.

cat despre inchis cercul cu Stolo, de acord. Tariceanu cam are o demisie de onoare de pus pe masa, desi e discutabil si cu onoarea in situatii complicate, insa asta e parerea mea: daca-si da demisia acum - mare om, mare caracter, poa' sa conteze pe votul meu cand mai vine vorba, desi am fost printre primii entuziasti ai aliantei care au criticat alegerea lui pe aici pe forum.

este strict o chestiune de personalitate, nu una politica neaparat.

This post has been edited by Lolek: 13 Jul 2005, 13:34

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
10 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 04:53
Forum Renault