DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 6 7 8 9 10 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Demisionantul guvern Tariceanu, stiri/fapte/tarantele

bomicabomic
post 13 Jul 2005, 15:10
Post #211

Ex-membru DaciaClub

Group: Members

Se pare totusi ca va demisiona.

--------------------
x x - x
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adso
post 13 Jul 2005, 15:17
Post #212

Membru autentic

se pare ca da. stire trimisa de un amic pe YM

BUCUREȘTI, 13 iul

Sursa: Mediafax - (13.07.2005 16:16)

Furnizor: Mediafax

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că își menține decizia de a demisiona, deoarece nici una dintre cele trei condiții pe care le-a pus cu o zi în urmă nu au fost îndeplinite, iar motivele pentru care și-a anunțat demisia rămân în continuare valabile.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu își menține decizia de a demisiona
Tăriceanu a precizat că procedurile pentru alegerile anticipate vor demara luni, după ce se va întoarce din vizita la Bruxelles.

Vom reveni.

--------------------
Call me Ishmael...
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 15:22
Post #213

Ex-membru DaciaClub

Acum daca zicea ca doar va demisiona si nu mai baga si anticipatele...era o treaba clara. Asa.....
Greu de anticipat ce se va intimpla pina la urma......mi-e ca DA va mai fi doar citeva zile.

--------------------
x x - x
+
adso
post 13 Jul 2005, 15:27
Post #214

Membru autentic

mai, da' tot nu'nteleeeg. ce proceduri poate incepe el pt. anticipate? ca guvernul nu poate decat sa le organizeze, cand le vine termenul, sau cand e dizolvat parlamentul pe proceduri pe care le stim deja, si unde guvernul nu are ce face.

--------------------
Call me Ishmael...
+
Lolek
post 13 Jul 2005, 15:32
Post #215

Ignorog

"Nu vreau sa fiu partas la procesul prin care poporul roman este condamnat la coruptie." este inca o afirmatie din categoria "decizia mea este irevocabila". CU atat mai mult este obligat, ca om responsabil si in toata firea, sa-si prezinte demisia fara alte complexe.

Adso, cred ca prin demararea procedurilor se refera strict la demisie, ca atata-i sta lui in putere. Faptul ca le pune cu "si" pe una langa cealalta e doar o tautologie, banuiesc eu. Dupa ce-si depune demisia, onorurile ii revin lui Basescu, prin numirea unui nou prim-ministru si Parlamentului, prin confirmare sau infirmarea unui nou guvern. Mai multe proceduri de atata nu vad sa aiba la indemana Tariceanu, in sine. Poate PNL-ul, ca si-a stabilit directia si e hotarat sa voteze "Nu" viitoarelor propuneri de cabinet.

This post has been edited by Lolek: 13 Jul 2005, 15:34

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 15:33
Post #216

Ex-membru DaciaClub

Mai Adso, el e presedinte de partid si in calitatea asta poarta discutiile cu partidele pentru anticipate. Eu asa am perceput treaba asta inca de la primele declaratii.

--------------------
x x - x
+
maddan
post 13 Jul 2005, 15:39
Post #217

Speedy Gonzales

From: Bucuresti

Apropo de articolul lui CTP: n-ar trebui sa se intrebe oare pe sine cine are rolul clovnului trist in toata povestea asta?... tongue.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
adso
post 13 Jul 2005, 15:42
Post #218

Membru autentic

alta stire. cititi afirmatia cu privire la majoritate, e foarte interesanta. adica PNL cu o mana sprijina neconditionat anticipatele, si cu cealalta voteaza stramb? la fel si PD?

BUCUREȘTI, 13 iul

Sursa: Mediafax - (13.07.2005 16:43)

Furnizor: Mediafax

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că își menține decizia de a demisiona, deoarece nici una dintre cele trei condiții pe care le-a pus cu o zi în urmă nu au fost îndeplinite, iar motivele pentru care și-a anunțat demisia rămân în continuare valabile.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu își menține decizia de a demisiona
Tăriceanu a precizat că procedurile pentru alegerile anticipate vor demara luni, după ce se va întoarce din vizita la Bruxelles.

Premierul a apreciat că votul din plenul Parlamentului asupra prevederilor declarate neconstituționale din pachetul de legi vizând reforma justiției a demonstrat că nu există nici voință suficientă pentru promovarea acestui proces până la capăt, nici majoritatea necesară susținerii măsurilor necesare pentru UE.

El a arătat că, personal, și-a manifestat toată disponibilitatea în discuțiile pe această temă, iar colegii săi din cadrul comisiilor parlamentare au dovedit flexibilitate și dorință pentru identificarea unei soluții de compromis.

"Există însă o limită(...). Sunt extrem de dezamăgit de rezultatul votului și constat că se dorește în continuare menținerea unor privilegii și a unor structuri care și-au dovedit ineficiența la nivelul justiției (...). Nu pot să tolerez o astfel de situație, nu vreau să fiu părtaș la procesul prin care poporul român, poporul meu este condamnat la corupție, sărăcie și izolare", a spus Tăriceanu.

În aceste condiții și constatând că nici una dintre cele trei condiții pe care le-a pus cu o zi în urmă nu au fost îndeplinite, Tăriceanu a precizat că motivele pentru care și-a anunțat demisia rămân în continuare valabile, urmând ca procedurile pentru alegerile anticipate să înceapă luni, după ce se va întoarce din vizita la Bruxelles.

--------------------
Call me Ishmael...
+
Lolek
post 13 Jul 2005, 15:50
Post #219

Ignorog

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
costi
post 13 Jul 2005, 15:53
Post #220

Membru autentic

Poate in alta tara !
Asta-i RO !

--------------------
DSN/SLZ
+
Lolek
post 13 Jul 2005, 15:58
Post #221

Ignorog

Nu ma pot abtine: http://www.nasparau.com/justitie.html E vechi, da' e cu reforma.

Se cam contureaza premisele unei crize in toata regula, chit ca o fi fost artificiala la inceput, cum zic unii.

This post has been edited by Lolek: 13 Jul 2005, 16:00

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
mil
post 13 Jul 2005, 17:30
Post #222

ocupat

From: x

bai eu nu mai pricepe nimic wink.gif motivarea cu votul in parlament e debila...au votat toti acum - PRM...daca nu era PNL de acord cu ceva trebuia sa voteze in plen impotriva...si gata...asa PNL e de acord dar Tariceanu, nu

ori au vrut sa umileasca PSD-ul asa de la revedere....

ori Tariceanu e dovada vie ca ciclul masculin exista...

ori au citit si ei ziarele si au zis ca singura cale ca sa iasa PNL cat de cat cu coloana intreaga e sa o tina pe a lor...foarte bine , respect. Asa e, onorabil e sa iti dai demisia daca ai zis ca ti-o dai. Ramane de explicat ultimele 24 de ore...

Dar aia cu anticipatele nu e buna...nu e buna...mai bine Stolo la pachet cu un referendum schimbarea CC. Sa se aleaga CC la propunerea partidelor cu acordul Presedintelui votat de parlament cu sau fara 67% din voturi...asa o sa o schimbe si gata...

Apropo pentru fanii 67% DA in parlament, stiti ce propunere a avut UDMR-ul in guvern? Sa se scada pragul electoral la 4%...asa cu dedicatie.

Sa nu uitam ca Nastase a luat 49% din voturi pe cinstitite in turul II. S-ar putea sa iasa ca la bulgari 50% DA, UDMR afara, PC (cu A1 si A3 pedalante) , PSD si PRM inauntru...toti cu 50% si tot acolo ajungem si mai pierdem si 4 luni aiurea...

Ori lui Base ii e frica de anticipate mai pe tarziu adica prin iarna-primavara cand plateste lumea caldurica si se mareste TVA-ul si salariile sunt inghetate...pentru ca guvern PSD fara voia lui Base nu are cum fi.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 19:41
Post #223

Ex-membru DaciaClub

Daca UDMR e afara, atunci PC e la fel si PRM nu prea bag seama sa se pupe cu PSD.

Si treaba e incurcata dar e clara. Vor fi anticipate. Tot ce am scris noi astazi a fost, fix egal cu zero.
Intilnirea de aseara, a fost asa, sa se respecte Constitutia. Presedintele in rolul mediatorului, cheama partidele, parlamentul la discutii, iar declaratiile ulterioare, asa de ochii lumii. Pe bune, daca acum nu cred acest lucru.

De ce, PNL-istii si PD-istii au votat o lege, cu modificarile CC?
Ca sa iasa Geoana la tribuna si sa spuna ca "ratiunea" a invins? Sa fim seriosi....

--------------------
x x - x
+
mil
post 13 Jul 2005, 20:03
Post #224

ocupat

bomica uiti de A1 monser uiti si de JN...cele 3 luni pana in oct o sa dreneze lumea de la PSD si PRM la PC spre un 5%. Uiti ca au in mana si multe primarii...ei nu sunt chiar de plans

Publicul de dreapta fidel in RO e inca sub 50%. Trebuie incantat cu masuri indraznete, cu zaharicale, cu show-uri cu jurnale condescendente..cu Base pe tusa constitutionala...eheei vom vedea, cine sa faca campanie? Tari, Videanu, Boc, Berceanu...

Eu sustin Stolo...acum si gata, ne punem pe traba pana la primavara cand se decide ce se intampla in 2007 si pe urma avem timp de anticipate...

Finalmente ce mari concesii s-au facut curtii?
membrii simplii CSM pot sa opteze pentru instante
peste pensii pot primi si salarii...

Fac un referendum si adopta astea 2 articole si gata...LA MUNCA!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 13 Jul 2005, 20:17
Post #225

Ex-membru DaciaClub

Nu sunt chiar de plins sunt de plins de-a-binelea.
A1 si A3 n-au ce sa-i scoata, daca era asa ii scotea cu mai mult in iarna. Cit despre JN, gurile rele spun ca ar fi pe duca sau la limita de supravietuire.
Si inca ceva, uiti ca la alegeri mai participa si altii, nu numai astia si drenajul se poate face si catre astia....nu-i musai ca ala care a votat cu PRM sa se duca spre PC, cind foarte bine se poate duce spre JIJI sau altii care se pot duce spre PPCD sau AC.....
Hehe, treburi nu chiar simple pentru unii ca PC.

--------------------
x x - x
+
mil
post 13 Jul 2005, 21:38
Post #226

ocupat

in sfarsit inside info, imi pare rau ca citez numa' gandul dar e primul loc in care vad pe larg filmul evenimentelor astea ciudate:

deci ce s-a inatmplat in ultimele 24 de ore:

http://www.gandul.info/2005-07-14/politic/in_24_de_ore

Acum am inteles finalmente ce nu i-a placut in parlament lui Tari...ca din declaratia lui...brrr, ce om, nu e in stare sa spuna ce il nemultumeste.

Aici jurnalul ultimei spatamani, asa vedem cum s-a generat haloimasul pe care tot am incercat sa il descalcim aici si tot nu i-am gasit vreo logica...fiindca nu e, PM si P au actionat exclusiv din considerente de imagine:

http://www.gandul.info/2005-07-14/politic/...crizei_politice

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
victor23ro
post 14 Jul 2005, 07:36
Post #227

Membru incepator

From: Timisoara

Ieri Tariceanu la un interviu spuna : "unica solutie ramasa este sa ne intoarcem la electorat...",........stau eu si ma gandesc pai electoratu asta e bun numa cand au ei nevoie, si apoi gata intoarcem spatele (asta reiese din interviu).

Daca ar fi sa gandm strict politic strategia lui Basescu e buna (anticipate intr-un moment in care opozitia este slabita), dar daca gandesti romaneste strategia asta este perdanta... a ales momentul nepotrivit (mai ales meteo), ma mir ca Tariceanu inca mai joaca dupa cum i canta Basescu si PNL nu ia atitudine pt ca este caterinca fata de alegatorii PNL si o intreaga natiune (sacrifici regina pentru 2 pioni..) si ar putea fi anticipatele astea o sabie cu doua taisuri ........., Dumnezeu sa fie cu noi ..in momentele astea de cumpana ...

This post has been edited by victor23ro: 14 Jul 2005, 07:37

--------------------
daewoo tico - TM
Sa traiti, ... bine ?
+
maddan
post 14 Jul 2005, 08:29
Post #228

Speedy Gonzales

Asta este primul mare meci pierdut de Base.

Avand in vedere lipsa lui totala de reactie la dezastrul din tara, nepasarea crunta la adresa zecilor de mii de oameni evacuati, lipsa oricarei forme de reactie la nivelul Presedintiei cu privire la masurile care trebuie intreprinse de urgenta, faultarea repetata a Executivului intr-un moment in care oamenii aia trebuiau sa se concentreze pe reactii coordonate la dezastru, si insistarea deja obsedanta pe alegeri anticipate intr-un moment in care Romania se scufunda, declar urmatoarele:

Din acest moment mi l-am scos pe Base de la inima.

ps.
Bai nene, o fi chiar atat de greu sa cumperi 2-3000 de barci cu motor? O fi chiar atat de greu sa pui armata sa sape santurile nesapate de localnici si sa curete si sa intareasca digurile? E chiar atat de greu sa-ti dai seama ca trebuie declarata starea de necesitate, care iti permite sa faci toate cele de mai sus fara a te mai incurca cu reactiile aberante ale localnicilor?
E chiar atat de greu sa intelegi, ca politician versat ce esti, ca poporul asta are nevoie de un lider in mijlocul lui?

Neintelegand asta, si stand pe margine in fata dezastrului colosal cu care se confrunta Romania, presedintele a aratat cat de mult ii pasa de acest popor, si cat de mult intelege natura psihica a acestui popor.
In loc sa stea si sa urzeasca intrigi la Cotroceni, trebuia sa zboare din oras in oras cu elicopterul si sa fie ACOLO. Si el, si Tariceanu. 24/24.

O sa mi se zica ca n-aveau cu ce ajuta. Ei bine aveau! Ca de-aia au fost numiti si alesi acolo unde sunt - pentru a reprezenta o figura de autoritate. Pentru a creste increderea in Stat si in autoritatile lui.

Lipsa de reactie - care frizeaza domeniul absurdului - la nivelul Presedintelui arata ca acest om nu a inteles ca romanii s-au desteptat, dar ca au ramas profund aceiasi.

Iar cu aceasta ocazie, Basescu si-a dat singur un mare sut in fund. Din pacate si celor care au sperat ca el va face diferenta.

pps.
Tariceanu are toata stima din partea mea pentru putinul pe care a incercat sa il faca. Este un om cu limite, si desi ar fi trebuit sa coboare in mai multe zone afectate si sa fie acolo, a fost tinut pe tusa din cauza conspiratiilor la ordinea zilei. Are un vot de la mine.

--------------------
+
miki
post 14 Jul 2005, 08:48
Post #229

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(maddan @ 14 Jul 2005, 05:29)
.
Bai nene, o fi chiar atat de greu sa cumperi 2-3000 de barci cu motor? O fi chiar atat de greu sa pui armata sa sape santurile nesapate de localnici si sa curete si sa intareasca digurile?

Nu stiu cit de greu este sa cumperi barcile alea ( dar daca nu au fost prevazute in buget nU SE POATE face achizitia)..!

Dar in mod SIGUR armata nu poate curata santurile si dintari digurile.... pt. simplul motiv ca SINT DEJA INUNDATE....

Eu totusi imi pun urmatoare intrebare: citi din cei vinovati cu adevarat, adica aia de au golit padurile (asta face posibila aparitia viiturilor), aia de au luat bani sa FACA diguri si au facut o laie, or sa junga pe la mititica?

Da' acu' pe aia cu digurule cine sa-i mai f....te? Ca "probele " au disparut sub apa... si cica cel putin in Moldova o viitura ca asta nu apare decit o data la 500 de ani mad.gif

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe 2004 / 2019/2008 - XX-B-XXX

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
Lolek
post 14 Jul 2005, 09:14
Post #230

Ignorog

maddan, singura interventie a lui Base in ce priveste inundatiile a fost cand l-a tras de urechi pe Tariceanu la faza cu "si ce vreti acum, hoteluri?" sau ceva de genul asta, care interventie a fost fericita si benefica.

Probabil ca Base considera ca e treaba Guvernului sa administreze situatia, si aici vin la intalnire cu ideile tale, in sensul ca guvernul nu prea poa' sa gestioneze la nivel optim doua crize simultan.

cu starea de necesitate incep sa fiu de acord abia de ieri incoace, cand tot Tariceanu a declarat ca va apela la ajutor international.

sigur, romanul ar vrea sa aiba presedintele aproape de sufletelul lui, asa cum a fost la alegeri, sa-i stranga mana pe strada, sa-l intrebe ce mai face, care-i treaba, "am depus o cerere sa se mai deschida doua sectii de votare ca sa nu mai stea omul 6 ore la coada la gara", sa bea sampanie cu el de Revelion si asa mai departe.

something's fishy, no doubt about it. am impresia ca in joc e ceva mai mult decat justitia si Curtea Constitutionala, nu prea vad adversarul din cauza ca, sa fim seriosi, PSD-ul e la piciorul gusterului acuma, m-as risca sa zic ceva despre eventuale santaje, chestii, trestii, susanele, mai mult sau mai putin politice. Oricum, starea mea de alerta n-a avut rezultate, n-am prins absolut nimic in sensul asta.

oricum, eu nu sunt categoric deocamdata, sunt in "wait and see".

la nivel de Tariceanu sunt perfect de acord cu tine, cu un amendament pe care l-am pus pe undeva mai pe sus. Omul are o datorie de onoare si ar face bine sa si-o tina, nu neaparat acuma, azi sau maine, dar imediat ce macar una din crize se mai domoleste.

si vorbind de crize, scumpul meu oras natal e perfect izolat in momentul de fata, nici nu mai are rost sa ma gandesc daca sa ma duc sau nu acolo, pur si simplu nu se poate deocamdata.

This post has been edited by Lolek: 14 Jul 2005, 10:00

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
maddan
post 14 Jul 2005, 09:53
Post #231

Speedy Gonzales

miki, se stia de multe zile ca urmeaza sa vina un prapad peste Romania.

Santurile alea nu erau inca inundate. Cand stii ca urmeaza sa vina ploi istorice, nu stai sa te uiti ca curca-n lemne. Nu stai sa ai incredere ca "autoritatile locale isi fac datoria", ca apoi sa vii si sa spui "din pacate autoritatile locale nu au mijloace".
Pui mana pe telefon si ordoni armatei sa intervina si sa faca ceea ce n-au facut localnicii.
Cat despre barci - Guvernul are fond de rezerva pentru situatii de urgenta. Si 3 milioane de euro sa coste barcile alea, si tot le puteau cumpara in cele 2 luni cate au trecut de la inundatiile din Banat!
Chiar atat de greu le era sa se uite pe prognozele care prevesteau sfarsitul Romaniei in cateva luni? Chiar atat de greu le era sa puna piciorul in prag ca sa nu se repete dezastrul din Banat?

Pe de o parte este bine ca s-a intamplat asa. Poate ca de acum incolo cei inundati vor pune mana sa isi curete canalele de scurgere. Poate ca de acum incolo proprietarii de helestee vor da drumul la apa cand trebuie. Poate ca....

Dar cum traim in Romania nu ma mai astept la nimic bun.

Oricum, ca o circumstanta atenuanta pentru guvern - cantitatile de apa au fost atat de mari incat tot ce se putea face era sa se limiteze dezastrul, nu sa se previna. Si aici isi aduna guvernul punctele negre.

Se pare ca in Romania vom avea de ales mereu intre incompetenta si coruptie. sad.gif

ps.
sunt de acord ca nu este de datoria Presedintelui sa fie un tatuc pentru tara. Dar in orice tara, seful statului este prezent - ca imagine - acolo unde se intampla un dezastru. Ca nici regina Marii Britanii nu era doctor, si totusi s-a dus sa viziteze victimele atentatelor. Boborul are astazi nevoie sa-si vada conducatorii in mijlocul lui. Asta n-au inteles consilierii de imagine ai politicienilor si asta ii va costa enorm de scump. Si pe ei, si pe Romania.

--------------------
+
miki
post 14 Jul 2005, 09:56
Post #232

Eu personal prefer ceva mai multa incompetenta si ZERO coruptie....!
Incompetentii pot invata!
ps.
sunt de acord ca nu este de datoria Presedintelui sa fie un tatuc pentru tara. Dar in orice tara, seful statului este prezent - ca imagine - acolo unde se intampla un dezastru. Ca nici regina Marii Britanii nu era doctor, si totusi s-a dus sa viziteze victimele atentatelor. Boborul are astazi nevoie sa-si vada conducatorii in mijlocul lui. Asta n-au inteles consilierii de imagine ai politicienilor si asta ii va costa enorm de scump. Si pe ei, si peRomania.

Da dar la noi s-a cam saturat lumea de ei... Multi zic asa: ia uite si umflatiii astia, au venit ca sa-i vada lumea la televizor, si tot n-o sa faca nimic.....

This post has been edited by miki: 14 Jul 2005, 09:59

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe 2004 / 2019/2008 - XX-B-XXX

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
maddan
post 14 Jul 2005, 09:58
Post #233

Speedy Gonzales

Si eu, miki, si eu, de departe...

Dar ma doare sa ii vad cum zboara unu'ntr-altul ca niste vrabii speriate. Pana mea, daca vad ca nu stiu sa comunice, daca vad ca sunt incapabili de sentimente reale la adresa celor napastuiti, sa-si ia nene consilieri de imagine ca Geoana si compania si sa faca ceea ce trebuie facut.

Ca nici reginei Elisabeta nu cred ca i s-a rupt inima de supusii ei, da' a facut ce trebuie.

Sunt niste chestii cu care nu te joci. Simbolistica gesturilor oficiale este extrem de importanta pentru mase. Daca nu stii sa joci la masa asta, mai bine pleci.

--------------------
+
Lolek
post 14 Jul 2005, 10:17
Post #234

Ignorog

maddan, nu am nici o explicatie, sincer.
Dar nici clar nu-mi este ce si cum.

Evident toata chestia pute si pute in defavoarea lui Basescu ca om politic si a Aliantei ca si cobai intr-un labirint cu doua directii din punctul de plecare si ramane saracu proptit in coltul dintre tunele, incercand sa mearga pe-amandoua simultan.

In mod normal ar trebui sa existe o miza majora si vitala pentru asa ceva. Daca exista sau nu e alta poveste.

Insa ca imagine, ai mare dreptate.

Cat despre incompetenta, eu nu as vorbi inca despre asa ceva la modul categoric, au fost lucruri de-a dreptul nesperat de bune facute in timpul guvernarii asteia.

This post has been edited by Lolek: 14 Jul 2005, 10:19

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bomicabomic
post 14 Jul 2005, 10:21
Post #235

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(maddan @ 14 Jul 2005, 10:53)
Santurile alea nu erau inca inundate.
Pui mana pe telefon si ordoni armatei sa intervina si sa faca ceea ce n-au facut localnicii.
*

Ooops....sorry maddan, adica dupa ce maninc fasole si "balast" 1 an de zile, sa ma duc sa-i fac curat lu unul in fata curtii si el sa stea bine mersi cu cracii-n sus, cu berea in fata si sa se uite la OTV. mad.gif

Aici ne-a adus comunismul, la obisnuinta de a nu face nimic, ca vin altii. Vine armata si ne face curat, vine armata si face Canalul Dunare Marea Neagra, vine armata si ne face Casa Poporului, vine armata si ne culege porumbul, etc......ca le fac moka si noi, cetateni de rind n-avem nici o indatorire, numai drepturi si daca se poate in situatii de calamitati, alea sa ni se dea instant.

Cit despre imagine, cit a contat pentru Nastase, faptul ca s-a dus anul trecut in cizme si salopeta intr-o zona calamitata? Si super-mediatizata......Nu prea mult, cred eu.

This post has been edited by bomicabomic: 14 Jul 2005, 10:23

--------------------
x x - x
+
victor23ro
post 14 Jul 2005, 10:29
Post #236

Membru incepator

Era o tipa de la primaria din nu stiu ce sat pe langa Trotus..., sat grav avariat, biata femeie plangea si spunea ca de trei luni a adunat semnaturi de la localnici ...pentru amenajarea albiei raului ca pot aparea situatii grave , si merge pe la prefectura, directia apelor, etc.. , si nu o baga nimeni in seama . fratilor ce vreti sa-si cumpere aia excavator si betoniera ca sa amenajeze Totusul, cred ca intra lucruri in competenta statului ... care trebuiesc facute ...

PS mi se pare normal sa vina armata ata timp cat e platita din buzunarul tarii (ce ati vrea sa stea in unitate sa mance biscuiti si tara sa se inece), nu uitati cei care sunteti in armata ca ati depus un juramant in care spune ceva daca va mai amintiti.... laugh.gif

This post has been edited by victor23ro: 14 Jul 2005, 10:32

--------------------
daewoo tico - TM
Sa traiti, ... bine ?
+
Lolek
post 14 Jul 2005, 10:34
Post #237

Ignorog

QUOTE(victor23ro @ 14 Jul 2005, 10:29)
Era o tipa de la primaria din nu stiu ce sat pe langa Trotus..., sat grav avariat, biata femeie plangea si spunea ca de trei luni a adunat semnaturi de la localnici ...pentru amenajarea albiei raului ca pot aparea situatii grave , si merge pe la prefectura, directia apelor, etc.. , si nu o baga nimeni in seama . fratilor ce vreti sa-si cumpere aia excavator si betoniera ca sa  amenajeze Totusul,  cred ca intra lucruri in competenta statului ... care trebuiesc facute ...
*

Acuma nu te supara pe mine, dar nici un guvern in situatia de fata nu ar fi facut din protectia contra inundatiilor o chestie strategica in primele 6 luni de guvernare.

In plus, in anumite zone, cum ar fi mirobolanta mea Vrance, faptul ca alianta e la putere nu a insemnat absolut nimic pe plan local. S-au schimbat T-Rex cu stegozaurii, si in afara de condoleante nu am ce sa zic pentru ca realmente, cel putin la nivel de Vrancea nu exista NIMENI, in nici un partid in stare de ceva, cu tot prohodul atasat afirmatiei. Ce este la vie...

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bomicabomic
post 14 Jul 2005, 10:36
Post #238

Ex-membru DaciaClub

Ia zi Victor, ce spune la juramint? Ca am uitat. Spune undeva ca" jur sa curat canalele patriei de PET-uri, fiare, frigidere, televizoare".
Aaaa??.....armata intervine in timpul calamitatilor, nu inainte.....

This post has been edited by bomicabomic: 14 Jul 2005, 10:37

--------------------
x x - x
+
victor23ro
post 14 Jul 2005, 10:42
Post #239

Membru incepator

QUOTE(bomicabomic @ 14 Jul 2005, 10:36)
Ia zi Victor, ce spune la juramint? Ca am uitat. Spune undeva ca" jur sa curat canalele patriei de PET-uri, fiare, frigidere, televizoare".
Aaaa??.....armata intervine in timpul calamitatilor, nu inainte.....
*

sorry sleep.gif
Da intradevar mi se pare corect sa intervina, pentru ajutorul populatiei ...adica in timpul inundatiilor, dar bolovanii aia de sus de la conducere de ce dracu nu o scot...nu stiu mad.gif

--------------------
daewoo tico - TM
Sa traiti, ... bine ?
+
Lolek
post 14 Jul 2005, 10:56
Post #240

Ignorog

In Vrancea au scos-o si au folosit-o la evacuarea zonelor cu risc mare in zilele ce urmeaza (care incep de azi).

Bine nu au scos de fapt armata, ci ceva utilaje si mijloace de transport, cu personalul aferent.

La Galati au spart un dig ca sa dreneze un pic situatia, nu stiu daca cu ajutorul armatei sau nu neaparat.

This post has been edited by Lolek: 14 Jul 2005, 10:58

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
10 Pages « < 6 7 8 9 10 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 17:49
Forum Renault