Cati kilometrii ai mers cu rezerva?
![]() ![]() ![]() |
Cati kilometrii ai mers cu rezerva?
heaton |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 14 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6 16V
2007 Dacia Berlina '99 1.4 GPL
Ford Mondeo mk1 '93 1.8 16V - 115 ponei biciuti destul de des!!! Ai senzatie majora, chiar si cu 40 la ora!! |
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
am mers inca 500km dupa ce s-a aprins becul. dupa aia, becul s-a stins si am mai mers inca pe atata pana s-a oprit motorul. dupa aia am dat la pedale..
acum on-topic: kilometri, in titlul topicului, se scrie cu un singur 'i' 'am mers 400 de kilometri' dar 'kilometrii pe care i-am mers' insa 'cei 400 de kilometri pe care i-am mers' This post has been edited by hash: 16 Nov 2011, 15:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
heaton |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 14 December 08 ![]() |
QUOTE(hash @ 16 Nov 2011, 15:06) am mers inca 500km dupa ce s-a aprins becul. dupa aia, becul s-a stins si am mai mers inca pe atata pana s-a oprit motorul. dupa aia am dat la pedale.. acum on-topic: kilometri, in titlul topicului, se scrie cu un singur 'i' 'am mers 400 de kilometri' dar 'kilometrii pe care i-am mers' insa 'cei 400 de kilometri pe care i-am mers' Multumesc pentru observatii |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6 16V
2007 Dacia Berlina '99 1.4 GPL
Ford Mondeo mk1 '93 1.8 16V - 115 ponei biciuti destul de des!!! Ai senzatie majora, chiar si cu 40 la ora!! |
|
cosminsz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 22 November 10 ![]() |
acum vb serios... testati si voi ...
undeva la 60-65 intra... la vreo 50 se va opri pompa prima data... si pe urma:) mai bagi lejer 10l. eu estimez undeva in jur de 60l + e rezervorul plin... daca ii fac plinul pana in gura... scade o linie dupa vreo 22o-240km |
--------------------
Dacia
LOGAN
Dec. 2008 Laureat 1.6 MPI
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Zic eu că e diferență și între mașini. De pildă, la Loganul de serviciu când se-aprinde becul galben, am mai puțină autonomie decât la cel personal, ambele 1,4. Deasemenea, am observat că și pavelele "cad" altfel.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 24 Nov 2011, 08:47) Zic eu că e diferență și între mașini. De pildă, la Loganul de serviciu când se-aprinde becul galben, am mai puțină autonomie decât la cel personal, ambele 1,4. Deasemenea, am observat că și pavelele "cad" altfel. Pai explicatie este foarte simpla: Loganul de serviciu merge cu benzina tot de serviciu, iar aia in general se termina mai repede decit benzina personala... Cica ar fi mai volatila... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Bine punctat, si la mine la serviciu loganurile consuma mai mult decat cele personale, oare de ce?
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Am mers 48km cu rezerva, pe drum national, dupa care am ajuns la o benzinarie si am alimentat.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
ani[I]aL_2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 July 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Servus tuturor
Acum 2 ani, am avut o deplasare de urgenta de la Cluj la Reghin( aprox 90 de km) . Cand am plecat din Cluj nu am fost atent la cata benzina mai aveam in rezervor. In Apahida, la cativa km de Cluj, am ramas pe rosu. Asa am mers pana la Reghin. Am mentinut viteza legala in localitati, in rest maxim 90-100km/h. Am fost inconstient, recunosc. Dar, pe acest traseu nu am gasit nici o benzinarie asa cum speram eu. Pana in prezent nici o problema din aceasta cauza, insa nu mai incerc. Intotdeauna imi verific nivelul de carburant inainte de o deplasare mai lunga. |
--------------------
Dacia
Logan
2008-Kiss Fm, 1.4mpi
- BC 05 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:52 |