Dacia Logan Vs BMW, Care este mai rentabila ?
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan Vs BMW, Care este mai rentabila ?
sarmooesegetuza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1100
- B-101
|
|||
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Fiat Stilo
-
- CJ07APZ,
1.8 16V Dynamic
|
|
razvan_bz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 February 05 ![]() |
pana la urma iti mai iei masinã? asta in caz ca nu te`ai zapacit de tot pe forum.cred ca mai bine nu intreabai
![]() daca vrei masina noua iti iei logan...daca nu ia`ti bmw. macar incearca unu sa te convingi |
--------------------
Dacia 1310
berlina
- BZ-03-KDF Tine-ma Doamne verde!!!
|
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu as lua bmw asa de vechi... daca ar fi asa de vechi as prefera pe benzina, as fi un pic rezervat la diesel ( turbina, pompa de injectie ).....
Eu zic sa te gandesti la un opel astra 1.7 Diesel din 2001-2002 adus din afara... pana in 7-8000E te scoti calumea ! Pt bmw ai putea sa te uiti si la un seria 3 din 97-98 la echivalentul unui logan. Acum depinde ce bani vrei sa bagi in masina asta ! This post has been edited by oSerX: 17 Aug 2005, 18:23 |
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Bmw seria 3 din anii aia e E36, poti sa-l uiti. Sint piesele chiar mai scumpe decit la 5 si sensibile rau de tot la puntea fata. Aia chiar ca e pacoste de masina, m-as gindi de 2 ori inainte sa mai cumpar modelul ala iar.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Bogdanx5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 December 05 ![]() |
Are cineva idee cat este un disc de bmw x5 ?
|
--------------------
Bnw X5
Bmw x5
- DJ - 81 - XXX
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa intrebi pe bmwclub.ro
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Smudo @ 13 Aug 2005, 12:01) Daca n-am ce face mai citesc de prin urma . ![]() Smudo , te informez ca ABS este doar pe varianta Ambiton si atat . Deci nu este optional (adica boii de la Dacia nu cunosc acest concept , pentru ca au o glanda mare tare pe care scrie FOAMEA) |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
BMW
Lasa garantia de la Logan (6 ani caroserie,la BMW e 12), e inca proaspata masina aia, pe cand Bayerische MotorenWerke are foooarte multe decenii de experienta in spate.Ce ma ingrijoreaza insa e motorul de 2500 TDS care sincer nu prea l-au nimerit. This post has been edited by Tonyus: 7 Dec 2005, 20:38 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.864 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca numai aici putem gasi comparatia Dacia vs BMW! BMW, no contest! Stiam ca motorul 2.5 tds a luat premii de motorul anului, fiind inovator si puternic. Speranta de viata a motorului nu o cunosc.
Vad ca BMW are avantaje mai multe si dezavantaje mai putine. Riscul defectiunilor cred ca ompensat de faptul ca i-ti iei masina adevarata , nu Log(caz)an This post has been edited by einstein1984: 7 Dec 2005, 20:54 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Da ai dreptate e chiar bun acel motor.Acum am vazut si eu ca TDS are intercooler (TD-ul nu si e cam "melancolica")
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan3l @ 8 Jul 2005, 01:19) Da mah ....Inapoiatii astia de la BMW inca nu au descoperit avantajele tractiunii fata . Rusine sa le fie ....nu stiau ca in ROOMania iarna e lunga ... Acum trecand la subiect eu votez pentru Logan . Sincer parca e mai bine cand stii ca tu esti primul care o calca si ca o ai asa cum o pastrezi . si cum ziceam ... mi'am pus cauciucuri de iarna pe BMW ... am fost la munte ( la paltinis cand era zapada frumoasaaaa foc )... si ce credeti ... eu in toata frica mea de tractiune spate... nu mi'a derapat deloc ... cand si cand mi se aprindea dsc asta la acceleratii mai brutale... dar nimic deosebit in dinamica masinii... apoi ... sa urc un deal, rampa de aprox 20-25grade ... ma gandeam urc sau nu urc/ in fata mea un citroen s'a chinuit de i'a venit rau ... dat inapoi ... venit in demaraj ... urcat cu acceleratie constanta ... am stat de mi'a venit rau dupa el... a urcat... sa urc si eu... absolut fara probleme....chiar ma jucam spre disperarea alui cu citroenu ... urcam in varful rampei... lasam masina sa o ia la vale... spre vale dadeam treapa 1 si urcam inapoi ... din "cadere" ... deci am ajuns la concluzia ca dak ai cauciucuri de iarna esti boier si cu tractiune spate... cred eu ca singura mare problema (dar aia e si la tractiune fata) e sa dai de polei... atunci sanatate... dak nu aveti ce face ... e un topic pe www.bmwclub.ro/forums "tractiune fata vs spate"... si acolo'si dau cu parerea si oameni cu masini cu tractiune spate ! |
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.304 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
oserx , tu ai e43 sau model mai vechi ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 17:57 |