Proba video accident
![]() ![]() ![]() |
Proba video accident
Codrin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
.
.
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la Politie nu
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' de ce filmai?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Codrin @ 26 Oct 2011, 17:55) In afara de a contesta la judecatoria de care apartin, mai este va rog vreo cale de atacare pe linie de Politie? 1. Contestatia se face la judecatoria de pe raza careia s-a intamplat evenimentul, nu de pe raza careia domiciliezi (de ex. daca evenimentul e in sect. 3 si tu locuiesti in 6, judecatoria competenta e cea din sect. 3, nu cea din 6) 2. Procesul verbal al politistului nu mai poate fi modificat decat pe cale judecatoreasca, deci fa contestatie la judecatorie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sunt admise probele video personale?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
aveai mult mai multe sanse de succes daca foloseai filmul la politie. in instanta judecatorul decide daca accepta astfel de probe sau nu.
iar in cazul tau eu as zice ca sunt sanse destul de mici sa accepte, pentru ca accidentul nici macar nu e vizibil (doar se aude un zgomot). dar nu strica sa incerci. This post has been edited by Smiley: 27 Oct 2011, 10:14 |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 Oct 2011, 20:40) Judecatorul decide asta. Daca el considera ca e relevant (si nu vad de ce nu, ca altfel se duce la CEDO ca nea Anghel caruia nu i-au fost luate in considerare probele), le admite. ORicum, un indiciu suficient poate fi si proba aia video, pentru ca nu e manarita, e obesrvatie gen martor ocular. Probele acum sunt mai flexibile. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Codrin |
![]()
|
Filmul a fost prezentat la Politie. Reactia ofiterului a fost de a ma intreba de ce nu am depasit prin dreapta dubei vw, ca aveam loc, si ca pana la trecerea de pietoni mai aveam 7 [m]. Argumentele mele cu obiectivul de tip larg si lumina de la farul meu stang ce se vede clar pe fundul dubei n-au avut de cine sa fie auzite. Nu a reusit nici sa-mi explice cum am efectuat eu schimbarea directiei fara a ma asigura de vreme ce:
1. am ajuns primul la trecerea de pietoni. 2. eram oprit in timpul contactului dintre masini. 3. al doilea participant la eveniment a plecat inaintea mea de pe loc. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
idiotii din politia romana, nu-i mai suport... Se vede clar ca tu nu ai nicio vina. Politistii din ziua de azi abuzeaza de putere si sunt constienti ca sunt putini cei care le contesta deciziile si merg ca tapii cu capul plecat "sa traiti domn' politist". Ar trebui sa fie sanctionati agentii care sunt ORBI sau care vad doar ce vor ei. Am patit-o si eu.. MAI=wc
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
conform filmului tu esti cel vinovat - felictari politiei romane - cand incepe filmul cel ce te-a lovit era in paralele cu tine - toti mergeau in paralel singurul apropiat de bordura erai tu, nu cumva ai venit prin dreapta si ai incercat sa fortezi...... daca eram cu fiatul respectiv si eu dadeam cu masina....
This post has been edited by aleksanders: 27 Oct 2011, 15:28 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aleksanders e discutabila treaba , cand incepe filmul se vede ca a iesit de pe o straduta dar intra pe prima banda si face 30 de metri pana e atins
din cate vad ala din fata lui merge incalecat pe benzi , totusi cand opreste se vede ca i-ai cam luat fata celui ce te-a lovit si care merge drept , puteai sa stai un pic mai la dreapta dar probabil ai luat un pic stanga pentru ca prima banda era cam ocupata in fata eu as da-o culpa comuna aici , dar daca tu ai calcat banda lui atunci esti vinovat , din pacate e prea intuneric si marcaul nu se vede , totusi cred ca dauna e minora This post has been edited by L!nuX: 27 Oct 2011, 15:34 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Codrin |
![]()
|
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca te-ai bagat usor , usor pe banda lui , se vede ca in nici un caz nu esti doar pe banda 1 , mai e 1 m pana la bordura
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
eu nici macar nu aud zgomotul de la impact. mai ai din inregistrare? eventual cand se aud injuraturile
![]() proba ti-o va accepta judecatorul. accepta inseamna ca se va uita la ea, dar daca te duci cu asta in instanta n-ai nicio sansa sa anulezi PV. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:37 |