siguranta arsa 7/zi, ??
![]() ![]() ![]() |
siguranta arsa 7/zi, ??
kyma |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 March 05 From: craiova ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break /pick up
- DJ 86 MIV
|
|||
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Luminile au siguranta separata pa masina,cel putin la a mea cand se ardea de cadeau stergatoarele cadea tot bordul si atat,luminile nu aveau nici o legatura,cam ciudat la tine.
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Depinde de ce masina vorbesti, poate la Cielo, ca la berlina mea e la fel. Cad farurile, cade bordul, si stopurile.
Ca sa ii raspund omului: tind sa cred ca au schimbat becurile cu unele prea puternice. Poate ai pus de peste 55W, sau poate chiar de 100 ![]() -frana4*21 -faruri2*100 -bord+ iluminare numar, becurile de pozitii, ai cam 30-40 de W Total:cca. 350 de w. Teoretic ai avea nevoie de o siguranta de 30 de amperi ![]() Deci, ai pus sau nu becuri mai mari? Mi-am batut tastatura degeaba? ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
CJ-77-ERG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 May 05 ![]() |
si mie mi se ardeau sigurantele, dar am pus din alea de 35A si acuma
![]() |
--------------------
Dacia / VW
1300/Passat
- CJ-77-ERG
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
cred ca fiecare dacie are propriul sistem de legaturi la sigurante.mie cand imi pica bordul imi pica si pozitiile,in rest merg toate.
on topic poate ai un scurt undeva in instalatie,doua fire neizolata care fac masa.si eu am avut aceeasi problema dar la pozitii si dupa ce am trecut de trei ori pe la electrician(de fiecare data "strangea blocul de sigurante" si schimba siguranta)in cele din urma mi-a gasit firele cu problema si le-a izolat. |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
gabiupc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 February 05 ![]() |
QUOTE(CJ-77-ERG @ 21 May 2005, 10:59) si mie mi se ardeau sigurantele, dar am pus din alea de 35A si acuma ![]() daca ai pus siguranta de 32A CHIAR CA NU AI REZOLVAT problema.Urmeaza ca in urma unui scurt sa iti cam ia foc instalatia,dar sper sa nu mai bine o regindesti putin .Eu am pe dacie 4 becuri de far de 90/110w dar am fost nevoit (pentru mine) sa umblu pution la ea.Oricind iti pot spune ce am facu |
--------------------
dacia break
- tm 26 atv
|
|
kyma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 March 05 From: craiova ![]() |
ia foc cu 30A zic eu .. si ma gandesc daca e scurt undeva in instalatie?! .. masina e cam noua acum eu stiu ? o sa merg din nou la electrician
chestia e ca a facut asa intr o zi cand a plouat mult .. |
--------------------
dacia
break /pick up
- DJ 86 MIV
|
|
narcissb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 11 April 05 ![]() |
Salut asa am patit si eu la berlina mea,puneam siguranta si se ardea .Pana la urma era desprins firul de la sonda de marsalier din cutia de viteze,si fiind sub masina normal ca a fost ultimul loc unde mam uitat.Succes.
|
--------------------
DACIA
1310
- IS 78 NSM
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
La mine era fir dezizolat cu + deasupra cutiei de acte; de la vibratii atingea masa lampii cutiei. La un moment dat, pina sa se arda siguranta s-a topit izolatia-asa am putut identifica. Ciudat mod de identificare, dar se intimpla.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:00 |