A dat peste bicicleta pe pista de biciclete @Liviu, nu a vazut-o
![]() ![]() ![]() |
A dat peste bicicleta pe pista de biciclete @Liviu, nu a vazut-o
dan constantin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
ford
fiesta 1,4 tdci
2008
- b24dca
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunt convins ca petitia aia scrisa "pe net" o sa fie tratata cu toata seriozitatea...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dan constantin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 September 11 ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Nov 2011, 10:40) Klaus daca citesti cu atentie am fost la Politia Capitalei chemat in urma petitiei de pe net si am dat o declaratie detaliata despre atitudinea acelor politisti de la sectie Dupa restructurarile din politie care s-au facut recent nu are sa le cada bine celor doi agenti asata ![]() |
--------------------
ford
fiesta 1,4 tdci
2008
- b24dca
|
|
razvanmarius2k5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 November 11 ![]() |
Puteti inchide , de la ce am inceput eu la ce sa ajuns ....
|
--------------------
bicicleta felt
felt
1950?
- ...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Evitati astfel de situatii ocupand jumatate din banda de mers , nu mai stai aproape de bordura in apropierea intersectiilor , astfel evitati sa va taie fata cineva ( si daca o face aveti unde sa trageti de ghidon ) , ca trebuie sa va ocoleasca ca pe o masina/scooter/motor si evitati sa va ia pe capota si vreunul care iese mai mult de pe strada fara prioritate .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:01 |