Problema la intrarea in viteza 3-4
![]() ![]() ![]() |
Problema la intrarea in viteza 3-4
sebymesteru |
![]()
|
||
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|||
Danos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 April 07 ![]() |
Eu inteleg ce spui tu , doar ca la mine urechea arcului nu intra pe bieleta, adica e mai mica decat bieleta si nu pot sa-l prind(ca nu mai e arc original, e facut de vreun SRL mai mult ca sigur), decat daca l-as lega cu o sarma ceva.
This post has been edited by Danos: 10 Nov 2011, 11:08 |
--------------------
Dacia
Berlina Li
2003
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
si mai ales daca arcul ala e de srl, ce te retine sa pui mana pe-un cleste sau alta unealta asemanatoare si sa-i dai forma de care ai tu nevoie? Ma indoiesc ca-i atat de tare sa nu-l poti indoi sau sa se rupa cand il indoi. E o sarma mai oteloasa galvanizata in cel mai bun caz,sarma de arc e prea scumpa pt asa ceva.
|
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Eu l-as monta invers, spre a treia... sigur nu face zgomot.
Sau, daca chiar vrei spre tr.1, cauta o dacia cu arcul la locul lui si modeleaza-l pe al tau dupa ala, arcurile montate spre tr.1 ca la tine aveau parca alta forma, cu o parte liniara, asemanator celui de acceleratie. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Danos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 April 07 ![]() |
pai si la mine are o parte liniara, nu se vede in poze, ca e in cealalta parte.
|
--------------------
Dacia
Berlina Li
2003
|
|
mihai83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 24 November 09 ![]() |
l-ai bagat bine in gaura aceea de la timonerie, dar orienteaza arcul spre lonjeronul celalalt, dupa cum a spus si nyky, sa-ti fie orientat schimbatorul catre a3a treapta. Arcul care-l vad in poza ta e identic cu cel pe care-l am eu, pot spune ca-i cel original
This post has been edited by mihai83: 10 Nov 2011, 23:06 |
--------------------
dacia
1310 li
2001
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Pai, asta ii ziceam si eu, s-o mute spre a treia. Si sincer, eu n-am intilnit inca Dacia 13xx cu 4 trepte cu maneta spre treapta 1, asta pt ca s-a vehiculat ideea pe aici. Toate erau spre treapta a 3-a. Inclusiv prima masina de scoala pe care am pus mina prin IPB in 85-86, tot spre a treia era orientata.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:18 |