aveti idee unde gasesc eu euthyrox?
![]() ![]() ![]() |
aveti idee unde gasesc eu euthyrox?
adin1968 |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 19 October 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lastun
scara 1:24
- CT68NAM
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
a intrat in tara!se spera ca saptamana care vine sa ajunga in farmacii!
This post has been edited by adită: 5 Nov 2011, 15:43 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
adin1968 |
![]()
|
sper sa fie asa cum zici tu adita.
|
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
am vorbit si eu cu nevasta, doftor endocrinolog de meserie. A zis ca e criza de euthyrox. Imi zicea ca a vorbit cu un nene din asta reprezentant de medicamente care zicea ca e posibil sa se mai aduca saptamana viitoare da' sunt zvonuri ca s-ar dori incetarea productiei pentru medicament ca ... e prea ieftin. Deci daca gasiti... faceti-va provizii...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
A fost prietena mea pe la ora 13 acolo. Cand a intrebat i-au zis alea ca nu a primit. Deci bad luck. O sa mai caut prin oras. Daca gasesc o sa dau de veste.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Remicade |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 November 09 ![]() |
Importatorul oficial: Chimimport
ÎN ATENȚIA TUTUROR CELOR INTERESAȚI ÎN LEGATURĂ CU MEDICAMENTUL EUTHYROX (substanța activă: levotiroxină) – TOATE CONCENTRAȚIILE Vă facem cunoscut că având în vedere cererea neobișnuit de mare pentru acest medicament am luat măsura suplimentării cantităților achiziționate și distribuite în teritoriu pentru a putea satisface necesitățile actuale. Medicamentul Euthyrox este disponibil in cantități suficiente și nu există discontinuități în aprovizionarea lui. |
--------------------
Renault
Kadjar
1.2 TCe 2018 Logan 1.4 8v 75CP
Logan 1.6 8V 90 CP |
|
adin1968 |
![]()
|
QUOTE(Remicade @ 5 Nov 2011, 18:58) Importatorul oficial: Chimimport ÎN ATENȚIA TUTUROR CELOR INTERESAȚI ÎN LEGATURĂ CU MEDICAMENTUL EUTHYROX (substanța activă: levotiroxină) – TOATE CONCENTRAȚIILE Vă facem cunoscut că având în vedere cererea neobișnuit de mare pentru acest medicament am luat măsura suplimentării cantităților achiziționate și distribuite în teritoriu pentru a putea satisface necesitățile actuale. Medicamentul Euthyrox este disponibil in cantități suficiente și nu există discontinuități în aprovizionarea lui. Ce ponta buna.... unde dracu au vazut ei ca e disponibil si nu exista discontinuitate... Poate se refera in afara Romaniei. This post has been edited by adin1968: 5 Nov 2011, 19:26 |
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
daniro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 December 07 From: Satu Mare, Buzau ![]() |
mama mea foloseste de 15 ani euthyrox, dar saptamana trecuta medicul de familie i-a prescris thyroxin, am inteles ca este cam acelasi lucru.
|
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
Remicade |
![]()
|
Da L-thyroxin de la Berlin Chemie este aceeasi chestie cu Euthyrox dar nici acela nu se gaseste. Sau n-au facut import ca si anii trecuti sau fac export paralel. Vedeti ce chestie nasoala inseamna monopolul ?
|
--------------------
Renault
Kadjar
Logan 1.6 8V 90 CP |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am intrebat si eu la farmacia de langa blocul in care locuiesc si mi-a spus ca nu exista in depozite, dar se asteapta sa intre in curand.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
adin1968 |
![]()
|
Si eu am 4 farmacii pe langa bloc, si acelasi text, "o sa primim in curand" sau "am facut comanda la depozit dar nu au trimis"
Alydor referitor la faptul ca e prea ieftin si il scot din productie, sunt destui oameni care au nevoie de acest medicament toata viata , mai logic era sa scoata unul cu acelasi efect sub alta denumire ii mai aduaga o aroma de masline si o substanta neutra mareste pretul si gata, au rezolvat problema. This post has been edited by adin1968: 6 Nov 2011, 16:30 |
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Voi mai intreba si eu maine in drum spre facultate. Daca gasesc voi anunta aici.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Remicade |
![]()
|
Este ieftin dar se vinde in cantitati industriale nu exista problema ca nu ar fi profitabil.
Problema este locala la importatorul roman in alte tari nu sint probleme. Adin1968 in Romania nici un producator nu poate mari pretul acesta este fixat de catre Ministerul Sanatatii. This post has been edited by Remicade: 6 Nov 2011, 21:50 |
--------------------
Renault
Kadjar
Logan 1.6 8V 90 CP |
|
adin1968 |
![]()
|
Iulikk astazi am intrebat la distibuitor la ce farmacii in constanta au trimis , mi-au dat 4 farmacii dintre care doar una are euthyrox de 25. Dau cate o cutie (bine ca nu baga cartela) de persoana, dar nu onoreaza retete compensate.
Sotia a luat 2 cutii ca a fost cu o prietena. Oricum nu ii ajunge prea mult ca ea are doza de 200 pe zi. Farmacia e Vitalpharm 0241/511030 langa spitalul de urgenta.(sper ca nu se considera reclama) O sa caut in continuare. Multumesc Remicade ptr pagina cu importatorul. This post has been edited by adin1968: 7 Nov 2011, 12:40 |
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Din fericire maica-mea mai are pentru vreo doua saptamani. Sper sa apara pana atunci.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ankapop2000 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 November 11 ![]() |
Eutyrox se faseste in farmaciile dona...
|
--------------------
dacia
logan
2005
- cj-22-jaf
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
pe acelasi sistem intr-o buna zi nu se mai gasi insulina ...macar o anvelopa sa-mi aduceti la groapa
![]() This post has been edited by daciafan: 7 Nov 2011, 17:51 |
--------------------
/
/
/
|
|
adin1968 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
incearca in sensiblu!mediplus-ul(depozitul lor)a primit!distribuie doar in sensiblu si in dona se pare!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ca si curiozitate doar in romania insulina/pen-urile se distribuie gratuit pentru insulino-dependenti. In restul tarilor se plateste...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
adin1968 |
![]()
|
O sa incerc si la sensiblu, momentan am rezolvat problema, am gasit la 25 unitati, trebuie sa ia 8 pastile odata dar tot e bine asa decat deloc.
Poate o sa gasesc si la 100 si daca da si compensate o sa rezolv situatia pentru 3 luni. |
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
vylut |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 10 November 11 ![]() |
buna, tuturor!
eu sunt din mioveni si am gasit informatii despre euthirox pe urmatorul link http://www.sensiblu.com/produs-EUTHYROX--2...-si-conditii_23 am sunat la cea mai apropiata farmacie ( in cazul meu la Campulung) si am mers aseara la ora 20 si am luat si de 25 si de 50 mcg. |
--------------------
logan
berlina
2005 ambition
|
|
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Se gaseste si in Pitesti la o farmacie in Trivale. A luat cineva astazi
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:25 |