DVD-plaier, nu se aude nimica
![]() ![]() ![]() |
DVD-plaier, nu se aude nimica
claudiu RAKA |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 9 October 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) CIMG0885.JPG ( Size: 254.22k ) Number of downloads: 498 CIMG0887.JPG ( Size: 267.34k ) Number of downloads: 515 |
||
--------------------
renault
MEGANE 2
2005 1.9 dti 131hp
- SB-78-CSN
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
probabil firele cositorite ca in secolul 14 desi in sec 21 s-au inventat mufe s-au atins si au facut vreun scurt... mai exact finalul/ii audio cred. du-l la un electronist sa vada ce final are si cat costa piesa in sine.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Din cate vad aparatul este o copie ieftina a modelelor ALPINE ceea ce ... din punctul meu de vedere nu merita reparat (daca depaseste 150 lei reparatia).
Cel mai probabil s-a ars finalul de la un scurt . |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
claudiu RAKA |
![]()
|
- OK , am inceput cu stangul pe acest forum, am deschis un topic unde nu trebuie, am facut greseli de ortografie, dar nu am dat in cap la nimeni. nu am vrut neaparat sa scriu foarte corect, am vrut sa cer parerea unor alti membri, in ceea ce priveste problema mea.
-KUM , nu cred ca te-am facut nesimtit, si nici nu am lasat de inteles asta, oricum mulumesc ca mi-ai atras atentia.Si sa sti ca nu sunt un mancator de seminte, s-au vreun alt cocalar jmecher, asa cum ti-ai facut tu o parere. Asa ca hai sa terminam cu toata povestea asta. oricum m-am hotarat, sa nu mai repar "scula". , am deja un PIONEER DEH-3730MP. care functineaza foarte bine. |
--------------------
renault
MEGANE 2
2005 1.9 dti 131hp
- SB-78-CSN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
claudiu RAKA |
![]()
|
da, klaus, in boxe....
|
--------------------
renault
MEGANE 2
2005 1.9 dti 131hp
- SB-78-CSN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci amplificatorul final functioneaza. Problema e pana in amplificatorul final, probabil pe la preamplificator sau pe la circuitul de sunet (circuit intrerupt, fire dezlipite, condensatori busiti etc)
Pe scurt: trebuie dus la un electronist care sa se priceapa cat de cat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
claudiu RAKA |
![]()
|
KLAUS, mersi ca ti-ai dat o parere, ma mai gandesc daca il mai repar, dar totusi poate fac o incercare sa vad cam cat mar costa, daca nu sare de 60-70 ron il fac si-l "marit"...
|
--------------------
renault
MEGANE 2
2005 1.9 dti 131hp
- SB-78-CSN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:38 |