Fasait la apasare ambreiaj, Sunet ciudat din compartiment motor
![]() ![]() ![]() |
Fasait la apasare ambreiaj, Sunet ciudat din compartiment motor
clalexxxx |
![]()
|
||
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|||
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
curea alternator, ori intinsa ori schimbata.... eu cam in fiecare an am problema asta(cand vine iarna), de obicei o schimb pt ca am inteles odata cand am fost sa mi-o intinda meseriasu mi-a zis ca i la maxim intinsa si de atunci o schimb
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
clalexxxx |
![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
ms frumos quick, daca o schimb la anul are ceva, cauzeaza vreo problema la masina daca trec iarna asta cu ea?
Eu pot strange acasa cureaua, daca da, imi poti spune si mie ce chei imi trebuie si ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat. This post has been edited by clalexxxx: 3 Nov 2011, 14:17 |
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
nu se intampla nimic daca mergi asa doar acel sunet enervant pe catva km cand schimbi vitezele....nu stiu ce cheie trebuie dar trebuie sa desfaci(slabesti) surubul ce tine alternatoru...totusi nu-i scumpa nici cureaua si nici manopera(la un servis de cartier) cand am fost odata am vazut ca a fortat cu un levier alternatorul sa stea intinsa cureaua si dupaia a strans surubul.....
This post has been edited by quick: 3 Nov 2011, 15:38 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
o cheie de 17 tubulara o ielara de 13 si un levier
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
clalexxxx |
![]()
|
Va multumesc frumos la amandoi, sunetul nu este enervant, nu face ca la taximetresti de te sperii pe strada de masina. Cred ca o sa schimb in primavara anului viitor cureaua la service.
|
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
Str82Hell |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 17 March 08 From: Bucuresti ![]() |
acel fasait/scartait il aveam si eu pana se mai incalzea dar la mine nu era cureaua de la alternator ci era cilidrul de presiune la ambreiaj
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B - x x - S P V
|
|
clalexxxx |
![]()
|
"Str82Hell" si ce ai facut ai schimbat cilindrul de ambreiaj si daca da, la care te referi la cel de la pedala sau la cel montat in cutia de viteza? ce recomanzi sa fac?
|
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:30 |