DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Enigme Laguna 2 Initiale Paris, Am schimbat versiunea

bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 16:37
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Braila

nu am nici un motiv sa nu va spun pretul real pentru ca doar nu trebuie sa ma justific fata de voi cu ceva...asta a fost...ce probleme poate sa aibe o masina care a fost pusa pe test clip si mecanic si totul a iesit aproape perfect?! ce altceva poate avea masina incat sa fie vreo "buba"...masina i-a fost schimbat uleiul si distributia si s-a facut si o verificare motor iar totul e normal pentru un 2.2. Ti-am zis de acolo de unde am luat-o asta era cam satul de laguna ca le vindea greu tare...apropo masina e cumparata din Lahr ...un satuc din Germania deci nu un mare autohaous. Eu stiu la ce te referi tu si e normal sa nu lasi la o masina nici in Romania atat de mult insa daca ti-e lehamite de ea ca nu se vinde scapi de ea ca nu ocupi parcul auto cu deastea. Eu in schimb nu mai am nici o indoiala atat timp cat masina a iesit ok pe teste....iar carte nu are si crede-ma cand am plecat din Germania eram convins ca nu are 115 000 km reali ca asa se intampla la o masina fara carte service. Dar , la reprezentanta, dupa cum poate unii stiti, orice interventie la reprezentanta Franta apare in baza de date comuna cu data si km masinii la interventia respectiva. Iar mie mi-au gasit masina in baza de date cu intrari regulate la revizii cu nr de km . Deci..........

apropo asta era rus din parcul auto smile.gif

This post has been edited by bogdan.stavar: 11 Nov 2011, 16:38

--------------------
Renault Laguna II 2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cdadan
post 11 Nov 2011, 16:47
Post #122

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(bogdan.stavar @ 11 Nov 2011, 16:37)
ce probleme poate sa aibe o masina care a fost pusa pe test clip si mecanic si totul a iesit aproape perfect?! 
*

http://www.reno.ro/Anunt-important-pentru-...II-t190976.html

dry.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
marksman
post 11 Nov 2011, 16:50
Post #123

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(argon @ 11 Nov 2011, 09:32)
Si Loganul este peste Pasat, au facut unii un clasament la pret si a iesit clar peste.  MA intreeb de ce nu ti-ai luat, doar e peste.
*

Eu as zice ca e peste Passat si la fiabilitate, nu doar la pret, numai ca imi sar in cap unii posesori de limuzine sehash. Deh, pretul platit anapoda pentru a avea un plus de confort se pare ca aduce dupa sine o pierdere a fiabilitatii.

Sare lumea de cur in sus ca se duc injectoarele la Loganul dCi, dar cand vine vorba de injectoarele de la 2.0 TDI nu se mai aude nici "miau". Nu de alta, dar nu prea iti vine sa zici nimic cand dai cel putin 18 milioane pe un injector.

Va amintiti celebrele probleme cu pilitura din pompele Delphi la Logan? Proaste masini, nu? Cu riscuri mari. Isi aminteste cineva de problemele cu pompa din rezervor la 1.9 si 2.0 TDI? Se oprea motorul in mers. 10-14 milioane costa pompa.

Problemele cu coloana de directie la Passat le stie cineva? Nu? E fiabil VW-ul, foarte fiabil. Cand nu e al tau.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 18:01
Post #124

Membru autentic

QUOTE(cdadan @ 11 Nov 2011, 17:47)

tocmai de asta am zis ca nu e perfecta ci aproape perfecta smile.gif si eu am problema asta dar sa vedem cum o rezolvam.....

dupa cum stiti si passatul dintre 2005 - 2007 are probleme cu injectoarele si deja anumite serii sunt rechemate in service...

--------------------
+
cdadan
post 11 Nov 2011, 20:27
Post #125

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

Ce zici tu:
QUOTE(bogdan.stavar @ 7 Nov 2011, 21:05)
senzorul de esp din blocul esp abs e bulit si nu se poate schimba decat tot blocul. pret dezmembrari e vreo 200 ron
*

Si ce zice stan patitul:
QUOTE(cri123 @ 30 Aug 2010, 20:36)
Bloc ABS, pret fara TVA si fara manopera, la reprezentanta: 4400 RON  blink.gif
*

--------------------
pegas de dame 1986
+
romeo3108ro
post 11 Nov 2011, 22:11
Post #126

Conducator de Twingo

From: Dirty Bucharest

QUOTE(bogdan.stavar @ 11 Nov 2011, 08:44)
masina a avut anunt de vanzare in germania de 5900 si am dat pe ea 4550
*

nu avea si vreo coaja la 1500 in anunt care sa o dea degeaba? ca acuma o iau din loc spre germanica smile.gif

--------------------
i help if i can
Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH
Twingo 1.2 16 ventricole
ex angajat renou :))
Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana
+
alinushy
post 11 Nov 2011, 22:15
Post #127

modeLator

From: Pitesti - Mioveni

adica ai cumparat-o cu ~ 6000 eur, te costa inmatricularea ~ 5000 eur + x eur alte reparatii? pai cu peste 11.000 de coco luam altceva, dar fiecare doarme cum isi asterne, oricum, frumoasa masina, un mare + pt dotari/versiune, pacat ca n-ai gasit si cu trapa, chiar era smecherie cu dublu sm, daca as schimba actuala laguna cu alta, ar fi doar cu GT 04.gif , s-o stapanesti sanatos si km fara incidente, bafta

--------------------
Audi A4 ... 1.8T...quattro ;)
frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
+
bogdan.stavar
post 20 Nov 2011, 01:08
Post #128

Membru autentic

am dat 4550 pe ea plus 500 drumul + 1000 bagat in ea iar taxa......judecata! smile.gif

--------------------
+
alinushy
post 20 Nov 2011, 11:23
Post #129

modeLator

From: Pitesti - Mioveni

pai si in cat timp se da sentinta? poti sa o inmatriculezi fara sa platesti taxa? sau ai platit-o si astepti sa se termine procesul si iti recuperezi banii dupaia?

--------------------
Audi A4 ... 1.8T...quattro ;)
frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
+
bogdan.stavar
post 20 Nov 2011, 21:13
Post #130

Membru autentic

ii dau in judecata inainte....procesul dureaza 8 luni si pana atunci merg 1 an inmatriculare bulgaria

--------------------
+
argon
post 20 Nov 2011, 21:21
Post #131

Mesaj semiautomat

Pentru ce ii dai in judecata daca nu inmatriculezi masina in Romania? blink.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
bogdan.stavar
post 20 Nov 2011, 21:40
Post #132

Membru autentic

ca sa o inmatriculez apoi....eu fac toate actele de inmatriculare romania...mai putin taxa...cu aceste acte merg la avocat pt judecata....si apoi o inmatriculez bulgaria dupa care, dupa ce castig procesul o trec pe romania

--------------------
+
cosmin_2300
post 20 Nov 2011, 22:11
Post #133

Banned

From: Bucureºti

Dacã o înmatriculezi pe BG s-ar putea sã nu mai ai voie sã o îmnatriculezi iar în Ro fãrã sã dai iar statul în judecatã ...
Intereseazã-te înainte!

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
bogdan.stavar
post 20 Nov 2011, 22:52
Post #134

Membru autentic

eu intai fac actele pentru romania si apoi o inmatriculez bulgaria....

--------------------
+
romeo3108ro
post 20 Nov 2011, 23:04
Post #135

Conducator de Twingo

From: Dirty Bucharest

cum vine asta?faci acte de romania si o inmatriculezi in bulgaria?oare in actele alea ce o sa scrii?masina cumparata din germania si inmatriculata in bulgaria vreau sa o inscriu in romania

--------------------
i help if i can
Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH
Twingo 1.2 16 ventricole
ex angajat renou :))
Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana
+
bogdan.stavar
post 20 Nov 2011, 23:56
Post #136

Membru autentic

deci eu in momentul asta am acte de franta....acum eu fac rar aici si toate actele pentru inmatriculare romania....le depun la dosar pentru judecata.....apoi cu cartea masinii de romania o inmatriculez in bulgaria. E ca si cum eu vand masina unui bulgar, nu e nimic ilegal, apoi scot acte de bulgaria (asigurare, itp ) si merg pana se castiga procesul aici. Apoi masina se radiaza din bulgaria si cu actele de romania se inmatriculeaza fara taxa.

ca si exemplu : tu daca cumperi o masina cu numere provizorii rosii nu o poti inmatricula in romania?! un bulgar daca cumpara masina cu numere provizorii rosii nu o poate inmatricula in tara sa? Ba da, ca e in UE

This post has been edited by bogdan.stavar: 21 Nov 2011, 00:00

--------------------
+
Shush
post 20 Nov 2011, 23:59
Post #137

٩(×̯×)۶

From: Brasov

Eu zic sa te interesezi bine inainte sa incepi si sa nu mai crezi tot ce scrie pe net.
Sa iti spun mai simplu : daca tu inmatriculezi masina in Bulgaria pe numele unui bulgar masina aia teoretic nu mai e a ta deci nu prea mai exista obiectul procesului.

This post has been edited by Shush: 21 Nov 2011, 00:00

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
bogdan.stavar
post 21 Nov 2011, 00:02
Post #138

Membru autentic

pai cum crezi ca se fac inmatriculari in bulgaria?! pe numele tau nu are cum ca nu ai cetatenie....se face pe firma cuiva si ti se ofera procura deci toate drepturile asupra acelei masini inclusiv vanzarea ei.

Tu stiai ca taxa auto se returneaza si dupa ce tu ai vandut masina?!
Ia intereseaza-te....

procesul merge inainte ca face obiectul inmatricularii in tara ta, nu te obliga nimeni sa nu vinzi masina cat esti in proces, ca doar nu ti se pune sechestru pe masina. Procesul e practic cu statul roman vizavi de o taxa si atat! Nu il intereseaza pe stat ce masina ai, ce faci cu ea sau unde circuli...tu te judeci vizavi de o taxa

This post has been edited by bogdan.stavar: 21 Nov 2011, 00:04

--------------------
+
Shush
post 21 Nov 2011, 00:05
Post #139

٩(×̯×)۶

Nu prea ai inteles ce am spus.
Singurele solutii sunt asa : 1. platesti taxa si te judeci apoi si o recuperezi si 2. incepi procesul, stai cu masina in parcare 8-10-12 luni si dupa ce castigi o inmatriculezi fara sa platesti taxa.

In momentul in care tu ai inmatriculat masina aia in Bulgaria procesul deschis de tine nu mai poate exista !

--------------------
+
bogdan.stavar
post 21 Nov 2011, 00:11
Post #140

Membru autentic

de ce?

procesul eu il intentez inainte de inmatriculare in bulgaria? Cum nu pot circula cu masina vreau sa imi explici si mie si cum se termina procesul daca o inmatriculez in bulgaria pe c e baza?!

e aceasi chestie cu un proces dupa ce platesc taxa si eu in timp ce ma judec cu ei sa imi recuperez banii imi vand masina...asta inseamna ca nu imi mai primesc banii inapoi?!

--------------------
+
Shush
post 21 Nov 2011, 00:16
Post #141

٩(×̯×)۶

Acolo te judeci pentru recuperarea taxei, taxa platita de tine pentru care ai chitanta sau ceva carea sa dovedeasca plata. Aia e independeta de masina, nu intereseaza pe nimeni ca ai vandut masina intre timp. Cu inmatricularea tind sa cred ca e foarte diferit.
Eu nu caut sa te descurajez ci doar te atentionez sa te interesezi bine inainte, sa consulti un avocat ca sa nu faci vreo prostie care sa te coste scump.

--------------------
+
bogdan.stavar
post 21 Nov 2011, 00:21
Post #142

Membru autentic

pai iti dai seama ca totul va face un avocat nu eu smile.gif dar eu iti spun ca nu vad nici un impediment sa nu pot inmatricula masina in alta tara.
Momentan sunt in stand by deoarece masina e la vopsit integral, apoi astept un raspuns vivazi de un zvon. Se pare ca in Constanta, politia de acolo iti prelungeste dovada pe numerele rosii pana la terminarea procesului. Am aflat de la casa de avocati cu care incep eu procesul pentru taxa ca orasul Constanta e singurul din Romania care prelungeste dovada pana la finalizarea procesului. Astept un raspuns acum de la politia Constanta inmatriculari iar daca e asa....o inmatriculez pe Constanta pe numele unui prieten de acolo.

This post has been edited by bogdan.stavar: 21 Nov 2011, 00:22

--------------------
+
4x4
post 21 Nov 2011, 01:32
Post #143

Übermensch

radmasa.gif thoamne ce incalcitura, masina pare faina, dar nu as fi luat-o in viata mea.

Fii atent le ce zic colegii, s-ar putea sa te bagi si mai tare in kkt, in locul tau as incerca sa scap cat mai repede de masina aia.

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
bogdan.stavar
post 21 Nov 2011, 09:25
Post #144

Membru autentic

aha...cu siguranta asta voi face...sa scap cat mai repede de ea ca e belea rau smile.gif

si nu stiu de ce trebuie sa ma bag si mai tare in kkt ...de parca as fi biggrin.gif

This post has been edited by bogdan.stavar: 21 Nov 2011, 09:26

--------------------
+
4x4
post 21 Nov 2011, 12:50
Post #145

Übermensch

Nu te supara ca ti-o spun, dar esti prea optimist pentru binele tau, si vad ca iei decizii fara sa le gandesti pana la capat.

Eu circul cu o masina buna si cu acte in regula, tu nu. Daca vrei sa o inmatriculezi pe romania, trebuie sa platesti 5000 de euro, doar apoi poti sa incerci sa ii recuperezi. Ai descoperit ca masina are problema scumpa cu blocul-hidraulic, volanul si schimbatorul au fost schimbate (nu ar fi greu de imaginat o posbila cauza - uzura), scaunul de la sofer se prezinta cam prost pentru 115000, acuma dai bani si o vopsesti toata huh.gif.

Eu as fi renuntat cand as fi vazut ca are alt motor decat cel cautat, daca nu pe loc, as fi renuntat cand as fi vazut ca e euro3, dar cel mai sigur as fi renuntat dupa ce vedeam ca rusul ma lasa cu 1500 de euro in plus in buzunar.

IMG_0081.JPG ( Size: 337.49k ) Number of downloads: 515

This post has been edited by 4x4: 21 Nov 2011, 12:51

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
bogdan.stavar
post 21 Nov 2011, 14:37
Post #146

Membru autentic

eu in locul tau daca nu m-as pricepe as tace....

1. volanul si schimbatorul nu au fost schimbate vezi pe forum de vanzari si vezi detalii fabrica sunt o gramada de laguna care ies asa ca a mea din fabrica. Nu e musai sa fie si volanul din lemn, sau nuca schimbatorului din lemn. E un pachet practic optional dupa cum place la fiecare....repet vezi pe www.mobile.com sunt o gramada de laguna ca a mea....

2. Daca circul cu o masina cu acte de bulgaria nu inseamna ca nu circul in regula, e problema mea daca ma descurc sau nu. Sa platesti tu taxe nenorocitului asta de stat care face japca .

3. Blocul hidraulic abs esp se schimba la reprezentanta prin OTS (la fel...ma descurc smile.gif
nu vad nici o cauza care o crezi tu ca a picat blocul abs esp, e un defect din fabrica iti spun eu cauza ca sa nu mai crezi altceva.

4. Rusul statea cu ea de vreo 2-3 luni acolo, si nimeni nu cumpara laguna tu ce ai fi facut in locul lui ca si afacerist?! Tineai banii blocati intr-o masina dintr-un parc auto in loc sa ii ruleze in alta aflind ca poate s-a inselat cu laguna (a dat prea mult pe ea)

Faza cu rusul si cu ce a fost si ce s-a intamplat inainte cu aceasta masina din momentul asta pentru mine e istorie trebuie sa intelegi ca masina a fost pusa pe test clip cap coada , test mecanic si verificare km iar din mometul ala am inceput sa bag bani in ea (pt vopsit, distributie , schimb ulei) pt ca masina e impecabila. Ce poti testa mai mult la o masina ?! In momentul asta nici in masina ta care poate are carte service nu am incredere ca e curata decat in asta!

Si...care sunt deciziile care le iau fara sa gandesc ca....nu am inteles?!

Pentru unul ca tine cel mai simplu si scurt drum spre o rezolvare e sa platesti 5000 euro si sa astepti sa iti iei banii, dar crede-ma ca de aceea avem avocati, legi si cunostinte. Fara toate astea.......platesti 5000

PS: daca ai vedea toata pieala din masina te-ai abtine la comentariu vizavi de cei 115 000 poate nu stii cum arata o piele in masina la vreo 300 000 km sa vezi efectiv urme de uzura, ceea ce se vede in poza e o ruptura accidentala nu o uzura de timp!

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...007&tabNumber=2

si la asta a fost schimbat volanul si nuca?! biggrin.gif

daca tot vroiai sa o faci pe cel ce stie nu era greu sa dai un search sa vezi ca mai sunt o gramada de laguna cu pachetul asta decat sa te arunci in vorbe aiurite...

din pacate blocul abs esp nu il pot face prin OTS m-au anuntat azi si asta pentru ca masina e mai veche de 5 ani...asta da problema deci in concluzie cumpar un bloc abs esp de laguna 2 facelift

This post has been edited by bogdan.stavar: 21 Nov 2011, 19:21

--------------------
+
romeodr
post 22 Nov 2011, 19:33
Post #147

Membru autentic

From: brasov

..fff interesant..am citit pe nerasuflate.... blush.gif

..am si eu o intrebare...daca intra in vigoare ,,noile reglementari,, ..adica toata lumea plateste..si cei de dinainte de 2007...mai poti da in judecata statul pentru taxa..???
..ca parca de aia se schimba...treaba.. blush.gif

--------------------
LAGUNA 1ph2 NEVADA GRANDTOURS CONCORDE ..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!! - BV 77 EME
+
espacern
post 22 Nov 2011, 19:39
Post #148

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

"Taxa auto nu mai trebuie platita"
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=95708&st=923
@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
argon
post 22 Nov 2011, 19:41
Post #149

Mesaj semiautomat

Vezi ca-i din Braila nu din Iasi. Ai citit inainte ce scrie in ziar, sau doar titlul?

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3218093

This post has been edited by argon: 22 Nov 2011, 19:42

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
bogdan.stavar
post 22 Nov 2011, 20:15
Post #150

Membru autentic

QUOTE(romeodr @ 22 Nov 2011, 20:33)
..fff interesant..am citit pe nerasuflate.... blush.gif

..am si eu o intrebare...daca intra in vigoare ,,noile reglementari,, ..adica toata lumea plateste..si cei de dinainte de 2007...mai poti da in judecata statul pentru taxa..???
..ca parca de aia se schimba...treaba.. blush.gif
*

nu dar nu o sa imi mai ceara 5000 euro taxa smile.gif

QUOTE(espacern @ 22 Nov 2011, 20:39)
"Taxa auto nu mai trebuie platita"
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=95708&st=923
@+
*

mai devreme sau mai tarziu taxa va fi scoasa....e ILEGALA

QUOTE(argon @ 22 Nov 2011, 20:41)
Vezi ca-i din Braila nu din Iasi. Ai citit inainte ce scrie in ziar, sau doar titlul?

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3218093
*

e taxa auto...care nu se plateste doar in iasi si se plateste in toata tara

ce veste buna ar fi....scap si eu de "ïmprovizatii" biggrin.gif

This post has been edited by bogdan.stavar: 22 Nov 2011, 20:21

--------------------
+
8 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st June 2025 - 00:45
Forum Renault