Eleron SolenZa, Dimensiune
![]() ![]() ![]() |
Eleron SolenZa, Dimensiune
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
marius80_eugen : De simtit se simte , dar la viteze mai mari de 120 km/h si mai apropiate de 180 . Pe la 180 iti doresti sa ai portbagajul plin si niste frane ceramice de Porsche icon_mrgreen.gif , precum si ABS , ESP si pe Stig drept copilot si mai ales vantul din spate .
Sper ca ai glumit cand ai apreciat viteza asta la o Solenza , nu ? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Hai frate, nu cred ca exista vreunul dintre cei de pe acest forum sa nu fi dat macar o data blana la solenza. Si daca a mea a aratat 190 pe bord, (stock , fara nicio modificare la nimic, doar cauciucuri 185/60/14), cred ca toate merg fara probleme macar la 180.
E o viteza mare pentru solenza, dar nu e nimic fabulos, sa fim seriosi. This post has been edited by bnedea: 5 Jun 2012, 08:10 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
RGh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 February 11 ![]() |
Eu am mers cu 150 [cel putin dupa indicator (cam 140 in realitate)], cand afara ploua, si mi-a ridicat stergatorul de pe parbriz. Eleronul e bun si pe bratele de la stergatoare
|
--------------------
dacia
Solenza
2004
- if 04 rga
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Cine imi poate spune si mie dimensiunile la un eleron original de solenza ce care vine din fabrica adica:lungime,latime,grosime,inaltimea de la portbagaj la eleron cat ii de inalt fata de portbagaj.Multumesc mult.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand afara ploua ... nu prea ar trebui sa te risti . Ca a ridicat ceva sau nu ... nu mai conteaza , dar pe drumurile noastre te ia pe sus daca nimeresti niste sleauri pline de apa ca cele de pe Buc-Pitesti . O viteza maxima o masori in conditii optime , nu cand ai morcovu pana la frunze bagat din cauza ploii si a asfaltului nasol .
Asfaltul ud micsoreaza viteza de deplasare si creste consumul ! Apropos , ai stergatoare aero ? QUOTE(Iulikk @ 28 May 2012, 16:58) Nu , nu am de ce sa glumesc . Nu am spus niciodata ca nu am facut sau nu fac nebunii , fiecare e responsabil pentru viata lui si a celorlalti nebuni din masina . ![]() QUOTE(uragan @ 4 Jun 2012, 08:39) Nu am glumit si nici apreciat , asta era viteza cu 165/65/14 pe fata . Diferenta intre 175 - 195 era de fapt data de starea drumului si de vant . Odata ajuns pe la 180 , nu are rost sa tii pedala apasata la maxim , ci doar sa mentii viteza constanta . Consumul "scade" de la 16 % la 12.5 - 14% si ramane acolo . Nu are rost fortarea acceleratiei pt ca in acel moment motorul da ce poate si cat poate si vantul si inclinarea conteaza MULT mai mult decat inca 1-2 cm de apasare de pedala . Motorul urla , vantul vajaie ... restul e can-can . ![]() Pentru viitorii amatori de nebunii , pentru a nu fi dezamagiti , puteti incerca pe portiunea de INTOARCERE dinspre mare pe Soarelui si INTOARCERE dinspre Pitesti . Acea diferenta extrem de mica de nivel ... va creste inima ![]() ![]() QUOTE(bnedea @ 5 Jun 2012, 08:08) Hai frate, nu cred ca exista vreunul dintre cei de pe acest forum sa nu fi dat macar o data blana la solenza. Si daca a mea a aratat 190 pe bord, (stock , fara nicio modificare la nimic, doar cauciucuri 185/60/14), cred ca toate merg fara probleme macar la 180.E o viteza mare pentru solenza, dar nu e nimic fabulos, sa fim seriosi. Exista din fericire ... oamenii merg cu sotiile , cu copii , cu parinti , care incep atentionarile vocale la peste 130 km/h , turatie unde de obicei motoarele au o mica rezonanta , care dispare la peste 140 si revine pe la 155 . Eu de obicei cand am chef de viteza o duc intr-a 4-a pe la 130-140 si apoi cand schimb intr-a 5-a e mai liniste si nu sesizeaza turatiile la fel ca atunci cand accelerezi continuu intr-a 5-a . ![]() Cei care nu sunt si putin vitezomani nu fac modificari si nu-i intereseaza viteza , iar pentru 130 maxim legal in RO numai pe anumite categorii de drumuri e de ajuns . Si puterea pentru unii e prea mare , 50 CP fiind de ajuns sa mergi maxim legal . In prezent eu nu cred ca o SLZ stock , neingrijita , necontrolata si negidilita peste tot ajunge la 180 km/h . Este de ajuns ca anvelopele sa nu fie umflate de ajuns si nu mai ai sperante la viteza maxima , nu mai spun de benzina . Greutatea iar e cu cantec , ca e bine sa ai , dar nu prea multa . P.S. Nu incurajez condusul cu viteza , nu recomand nimanui nimic ! This post has been edited by marius80_eugen: 26 Jun 2012, 09:56 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:40 |