Ydaniel Remat Service, jurnalul masinilor mele la reparat si nu numai...
![]() ![]() ![]() |
Ydaniel Remat Service, jurnalul masinilor mele la reparat si nu numai...
Albert Einstein |
![]()
|
||
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|||
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
Si eu am tot suruburi, merge la fix, poti sa pui ce vrei in capacele alea. Danut si-a luat si el cateva seturi cand a venit la Londra in septembrie.
Hai bafta! |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Albert Einstein @ 14 Nov 2011, 23:01) Masina arata impecabil (adica e BEC), dar mi se pare mult prea înaltata. E ceva legat de arcuri, de suspensii? ![]() This post has been edited by Markos: 16 Nov 2011, 00:17 Attached thumbnail(s) DSCF9269.JPG ( Size: 400.82k ) Number of downloads: 1710 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nimic special cu suspensiile, doar faptul ca arcurile sunt noi. Probabil ne-am obisnuit noi cu Daciile ce inca ruleaza cu aceleasi arcuri dupa ca ani de zile au carat cartofi si ceapa
![]() In realitate parca totusi nu e asa de inalta cum pare aici... PS Pune mana si ia-ti vreo doua saptamani de concediu si citeste topicul... ![]() This post has been edited by Albert Einstein: 16 Nov 2011, 07:34 |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Cred ca ar trebui sa ma apuc si eu sa recitesc topicul, am inceput deja sa uit multe lucruri....
![]() |
--------------------
-
-
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
salut daniel... am o carte de 1300 vrei sa ti-o donez ? daca o dau o dau cuiva care o aprecieaza
![]() ii fac niste poze azi si le postez aici ok ? |
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Daniel ajunge acasa diseara, si-ti va raspunde chiar el, dar cred ca va fi de acord cu propunerea
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Da,mi-ar placea mult
![]() Zilele astea am mai facut cate ceva la 1300,in principiu am curatat-vopsit:baia de ulei,bara stabilizatoare,bridele,traversa dintre lonjeroane,tava bateriei si defazorul.La W123 am constat ca la esapament e ceva de munca,datorita celor care si-au bagat mainile inainte ![]() This post has been edited by Albert Einstein: 17 Nov 2011, 23:03 Attached thumbnail(s) DSC01043.JPG ( Size: 719.58k ) Number of downloads: 1863 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
Frumos , ai sa ai cu ce te lauda .
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Ce ulei ii bagi? Ca nu seamana cu un 20W40, sau W50.
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
10w40 mobil 2000 semisintetic.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
aditza579 |
![]()
|
Acesta este tratamentul special pentru iarna, nu? Ca altfel cred ca punei un 20W50. Sau il lasi pe asta si la vara, de exemplu, daca nu trebuie sa il schimbi?
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
|
|
ydaniel |
![]()
|
10w40 voi folosi vara-iarna la 1300 si 1301.La fiat am pus 20w50 iar la W123 nu m-am hotarat inca ce norme voi folosi la uleiuri.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
danut 69-71 |
![]()
|
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
ydaniel |
![]()
|
Si la 1410 am folosit 10w40 si a mers f bine,apoi am trecut la 10w60
![]() La 1300 din primavara i-am bagat 10w40 si a mers f bine si la sinaia,sibiu,giurgiu... ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ydaniel |
![]()
|
Dupa cateva zile in care m-am ocupat de masini care nu fac obiectul acestui jurnal,azi i-a venit randul si Mertului
![]() ![]() ![]() Dupa o zi in care am stat langa/pe langa/in/sub el am constatat urmatoarele: -galeria de evacuare fisurata>alta noua -saxofonul rupt>altul nou -tobele intermediare fisurate>altele noi -toba finala cu sitele mancate>alta noua -coliere-tampoane,uzate>altele noi -necesitate schimb :ulei motor+filtru,ulei cutie+filtru,filtru aer,filtru benzina,furtune benzina,ulei diferential -alte lucrari mai mici sau mai mari dar care vor necesita mult timp si destui bani -lipsa totala a ruginii ![]() ![]() -alte lucruri care momentan nu imi amintesc,dar pe masura ce le voi remedia voi posta aici. ![]() Attached thumbnail(s) DSC01049.JPG ( Size: 874.21k ) Number of downloads: 1870 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
![]() Protejezi scaunul soferului cu folie, ca la orice service care se respecta ![]() ![]() This post has been edited by turbodxman: 23 Nov 2011, 20:34 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
ydaniel |
![]()
|
Am avut si huse de volan,mai astept un pachet
![]() AZi m-am luptat cu piulite si coliere care probabil nu au fost desfacute niciodata,asa ca maine voi lua o pauza pana in Banat si retur ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Pai asa se face, nu cum sau urcat dobitocii de la rar plini de vaselina pe tapiteria mea
![]() Frumoasa si din fata masina, imi aduce aminte de vice city ![]() This post has been edited by 4x4: 23 Nov 2011, 21:14 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si de San Andreas
![]() LE: Daca nu ma insel... si GTA 3 ![]() This post has been edited by Iulikk: 23 Nov 2011, 21:30 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 23 Nov 2011, 21:53) maine voi lua o pauza pana in Banat si retur ![]() Pai sigur ca da, in loc sa lucrezi la masini te plimbi.... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt curios cu cine se duce
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cand am dat peste jegu asta de emisiune, pe de o parte mi-a parut rau de 850 si pe de alta mi-a parut bine de 600-le albastru.
http://www.a1.ro/video/plasa-de-stele-101512.html This post has been edited by Diac: 24 Nov 2011, 12:32 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
Albert Einstein |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 23 Nov 2011, 21:23) -galeria de evacuare fisurata>alta noua -saxofonul rupt>altul nou -tobele intermediare fisurate>altele noi -toba finala cu sitele mancate>alta noua -coliere-tampoane,uzate>altele noi Cu aceasta ocazie masina va primi o linie NOUA de tobe de esapament ![]() |
--------------------
-
-
|
|
aditza579 |
![]()
|
Ca doar nu le suda pe cele vechi, la cum va stiu eu pe voi, sigur tot ce trebuie schimbat va fi schimbat cu ceva nou.
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
E adevarat, lucrul cel mai bun este sa le schimb. Lucrarea de calitate cu piese noi si de calitate te scuteste de multe probleme pe termen lung. Problema este ca piesele la un Mercedes vechi de 30 de ani sunt muuuult mai scumpe decat la o Dacie de 30 de ani
![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 10:30 |