Forez un put pentru cautare petrol, caut colaboratori,informatii.
![]() ![]() ![]() |
Forez un put pentru cautare petrol, caut colaboratori,informatii.
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu zic mereu, aia de la Gold Corporation sau cum s-o chema firma aia de casuta postala care urmeaza sa bage in tara banii spalati de Vintu si altii, ca stau cu vagoanele de bani la granita si asteapta sa se schimbe semnalul pe linie?
Ti se pare ca reclamele ce tot apar, mai dese decit paduchii, in presa scrisa, audio si video, de atitia ani, sint platite de stat? This post has been edited by corbex: 9 Nov 2011, 16:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bai taci si fa statele de plata la balastiera ca bati campii cu gratie. Dar Bashescu & pe banii cui s-a apucat sa faca propaganda desantata pentru aurul pe care-l vor cara aia din RO. Mai si mintea ca ne trebuie aur de acolo pentru rezerve cand aia vor da numai ceva firfirici dijma la stat aurul il iau ei.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(stabil777 @ 7 Nov 2011, 22:07) Ca idee cred ca este buna, ca fapt pus in practica nu stiu daca este posibil, deci care ar fi conditiile sa se poata fora in adincimi pe terenurile proprietate pentru a da de petrol? La cit s-ar ridica costurile unui foraj? Daca nu este legal , l-as face subteran.! Apoi urmeaza rafinaria, ca sa avem benzina de 95! Deci , se mai baga cineva? avem asa: 1. nu poti fora la o adancime mai mare de 150 de metri. nu stiu exact regulamentul, dar peste 100 ai nevoie de ceva autorizatii speciale pentru ca esti in panza freatica strategica bla bla bla. Ca sa ajungi la aia trebe hartii multe. La forarea pentru apa geotermala tot pe acolo intri, nu poti fora de capul tau. 2. Rezervele naturale sunt ale statului si el este liber sa le praduiasca. Tu nu ai aboslut nici un drept, daca ai pamant sub casa e al tau. Daca ai aur e al statului. Ca idee: Ai 50 de bani, sunt ai tai. Cu o lopata sapi o groapa si ii pui acolo. Ii scoti din groapa, surpriza, sunt ai statului. Propietatea privata se limiteaza cred la 2 metri adancime. Sub nu ai nici un drept. Si chiar daca gasesti ceva de valoare, tezaur sau resurse in aia 2 metri tot statul e posesorul. 3. Pretul pentru foraj. Forajul pentru fantani cu utilaj special, ce nu tine cont de substraturi, pamant, sist sau orice fel de piatra este scump. Cam 500 de lei metrul, fara TVA 4 este mult mai simplu sa forezi la 2-3 metri in ceva conducte.... |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(kog @ 9 Nov 2011, 18:56) Forajul pentru fantani cu utilaj special, ce nu tine cont de substraturi, pamant, sist sau orice fel de piatra este scump. Cam 500 de lei metrul, fara TVA Eu cred că tu cam exagerezi. E drept, dacă nu vrei fântână în care să-ți cadă și vaca. Dar la un foraj de 200...300mm diametru, prețul e undeva la maxim 200lei/ml. Cel puțin în Brăila. This post has been edited by DragosP: 10 Nov 2011, 14:20 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Nov 2011, 22:20) Ma bag io. Pun curtea, ca nu-mi strica niste apa de la 100 m. De tehnologie si experti facem rost imediat, ca p-aici e singura mina de petrol din Europa.... Eu am inteles ca ar fi cam 5 mine de petrol numai in Romania, dar cea de la Monteoru ramane pe departe cea mai populara, fiind singura care s-a vizitat vreodata, din motive de siguranta si negreala pe haine ![]() Frumoasa zona, buna tuica ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Hai citeva informatii despre gaze naturale,metan, propan, butan ,astea la ce adincimi se gasesc ,iar tehnologia o fi mai ieftina?Renunt la petrol, nu sunt posibilitati financiare si nici hirtogare!
|
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
La alea am inteles motivele, dar la medicatie de ce ai renuntat?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() Nu vezi cit s-a facut un brainstormicin? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
pei ba daca gasesc o comoara trebuie sa platesc TVA la stat sau ce?
![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(kog @ 10 Nov 2011, 19:42) ma refeream la teoria legii in sine, dar daca te lauzi pe forum poate primesti vreun telefon de la fisc ![]() pai si io sa zic acuma ca am gasit in curte la mine niste aur si cateva diamanate ? le-am vandut pe bani frumosi si mi-am luat range ![]() This post has been edited by C@talin: 12 Nov 2011, 19:30 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(radian @ 7 Nov 2011, 23:15) Du-te in America, in Romania tot ce-i sub pamant ii al statutului... As zice, vreo 7... +1 Sub pamant sau in pamant? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:23 |