Ce vă enervează la cei din jur?, De bun simț sau doar subiective...
![]() ![]() ![]() |
Ce vă enervează la cei din jur?, De bun simț sau doar subiective...
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
grecii sunt avari de obicei..serios
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(namidee @ 9 Nov 2011, 14:04) Normal ca a doua javra. Prima se va ofili cu timpul si ramai cu proasta-n casa. Sau ai intalnit tu femeie frumoasa si desteapta? QUOTE(neumann @ 9 Nov 2011, 14:09) Io cand am zis ca stapana era nefe.. de ce crezi ca nu-l tinea in lesa?! Da' al de mai sus nu intelege, trebuie cineva sa-i deseneze ![]() Amice, metoda asta e folosita pentru a agata pixte. Ma rog, tu sustii c-a vrut sa te agate, nu eu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am momente cand ma enerveaza toata lumea. Imi trec cand am un moment de respiro si realizez ca sunt eu agitat...
Legat de cititul in metrou, ce kkt. ma, cititti tolstoievski? Eu cand mergeam cu metroul la munca, luam orice carte sa treaca timpul. O ora citeam in loc sa ma controlez sa nu studiez pantofii celor din fata mea. Lasam privirea sa treaca peste cuvinte, nu era important sa retin sau sa aprofundez ceva. Sunt de acord legat de cei pe care ii vezi ca scot cursurile si chipurile buchisesc. Dar cand citesc ciresarii a 6-a oara, nu trebuie decat sa citesc primele doua cuvinte din fraza, ca restul "vad". Si uite asa nici nu realizez cand stiga "Atentie se lichesc usilii!". |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu citeam uichipidia in metrou, da aveam o problema, ca pierdeam sirul.. statiilor si ma intrerupeam la fiecare sa numar cate mai am
![]() 10 Nov 2011, 00:40: QUOTE(Victoras2001 @ 9 Nov 2011, 20:32) M-ai bulversat. N-am caine, asa ca mi-ar fi greu sa agats cu metoda asta. Nuj daca aia vroia sa ma agatse, banuiesc ca nu, ca altfel avea sanse sa-mi rupa vreo mana si sa-si avarieze grav catsaua. Mai glumim si noi, mai radem, aici in incinta. This post has been edited by neumann: 9 Nov 2011, 23:40 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma enerveaza oamenii cu adevarat prosti(cum s-ar spune "prosti ca noaptea"). Am dat zilele astea de o veche prietena si prostia ei pur si simplu m-a blocat. O credeam mai desteapta, insa nah......ce sa-i ceri.
Ma mai enerveaza cersetorii aia cu tupeu, de nu scapi de ei. M-am jurat ca primu care va mai incerca faza o sa-si ia un sut in dos. In rest, nu prea am mari probleme cu lumea.....vorba aia "faceti ce vreti, numai nu ma "ardeti" la cap E doar o parere, puteti sa o ignorati |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Salutam reaparitia printre noi a colegului MantaB ! Ca un profesionist ce e, nu se enerveaza. Kileritul e o ocupatie pentru oameni imperturbabili, se stie! Vorba aia: mai neim is Sancho, ai chil evribadi for six dalars, bat iou, mai frend, ai chil iu for nating.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
@Corbex: m-am lasat de meserie. Culmea, m-am si mutat din oras. Acum sunt om normal, cu slujba normala si tot tacamul
![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ma, tu ai fost "martor cheie" in procesul vreunui mafiot. L-ai dat pe ala in gat, si acuma esti in programul de protectie al martorilor. Cu al nume, alt job, in alt oras...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Daca acum cateva zile nu ma enerva nimic, acum sunt un butoi de nervi. Registrul comertului Ilfov. depunerea unui nenorocit de act aditional la un contract de comodat. Ieri....la ora 13 ajung si eu ca boieru'....ma trec pe lista la nr. 59. Pana atunci terminasera primii 28. In 10 min imi dau seama ca pana la ora 15 nu am sanse de reusita.
Azi...la 8.02 ... Aceasi lista....nr. 14. Pana acum s-a ajuns la nr.8. Vacile stau de vorba la telefon....nu se grabesc deloc. Ce pana lor, noi avem tot timpul din lume. La cat interes isi dau astea, felicit guvernul boc pentru taierea sariilor si cred ca poate sa le mai taie inca 5 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa ajunge omul sa voteze cu Basescu!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 8 Nov 2011, 11:13) Pe mine ma dispera "intelectualii" care "citesc" in metrou cu castile in urechi... 1. nu inteleg cum naiba inteleg ceva din cartea aia cu muzica in urechi 2. nu inteleg cum naiba inteleg ceva citind stand in picioare in aglomeratia aia.... Ce profund esti. Adica cu aia care citesc click, femeia sau ce dracu s-a mai inventat cu multe poze, scandaluri si omoruri nu ai nimic? Cu aia care nu sunt in stare sa citeasca un panou cu orele plecarilor nu ai nimic? Ca stau in mijloc ca cenzurat belita si nu ai loc de ei. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
urasc tiganii dar nu-s rasist
![]() 15 Nov 2011, 12:08: Si basescu, ii urez un glont in mecla This post has been edited by tzepesch: 15 Nov 2011, 12:08 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Ai impresia ca doar acolo sunt?
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mai mult decât oamenii proști mă enervează cei fățarnici. Sunt mult mai periculoși.
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
Prostia-i mai usor de recunoscut. La fatarnicie, romanii au talent!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
"Decat" la protv.......
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si cum recunosti un om fatarnic? Asta în ideea ca nu-l cunosti personal, ci doar "virtual".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu ai o abordare pesimista, a mea e pozitiva
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi, Tribunule? Paharul trebuie privit de jos in sus, orice ar fi!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
asa zic si io.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe mine ma enerveaza ca MMM sunt dinamovisti si ca tony-s e stelist
![]() ![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
MMM = ??
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
Markos-Marty-Merced
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:59 |