solutii antimucegai, clor,lavabile,polistiren,vata,rigips,electrozi
![]() ![]() ![]() |
solutii antimucegai, clor,lavabile,polistiren,vata,rigips,electrozi
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
din ciclul...
Ion și Gheorghe se întîlnesc pe uliță. - Mă Gheo, măgarul meu îi bolnav. Tu ce i-ai dat la al tău cînd s-a îmbolnăvit? - Păi Ioane, io i-am dat terebentină. Pleacă fiecare la treaba lui, apoi, după o săptămînă, se întîlnesc iar. - Mă Gheo, nu mi-ai zis tu, mă, că i-ai dat la măgarul tău terebentină cînd era bolnav? - Ba da. - Păi mă, i-am dat și eu terebentină și a murit! - Păi da, Ioane, și al meu la fel. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 5 Dec 2011, 19:26) Pai stai nitel ca ceva nu-mi este clar. Adica tu in casa ta ai aplicat o solutie corecta, dar pe forum recomanzi niste paliative... daca citeai cu atentie doua posturi mai sus ,vedeai ca am mentionat ca PE LA GLAFURI , la schimbarea anotimpurilor (toamna si primavara,cand diferentele zi/noapte sunt foarte mari),mai apar cativa spori de mucegai pe care ii combat cu savo. savo mi s-a parut o solutie de moment . normal ca pe viitor se recomanda o izolare a camerei dar pentru moment e eficienta .daca cineva a cumparat un apartament de curand ? cand a venit frigul ,a descoperit ca face egrasie... poate nu are bani momentan ,sau poate nu are chef sa se apuce in mijlocul iernii . auzi ? ti s-a pus pata pe mine? ![]() na! NU MAI FOLOSITI SAVO ! ascultati de invataturile batranului radian ! ![]() ![]() |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vasilecool @ 5 Dec 2011, 20:07) ... la schimbarea anotimpurilor (toamna si primavara,cand diferentele zi/noapte sunt foarte mari),mai apar cativa spori de mucegai pe care ii combat cu savo... Pai, diferenta de temperatura dintre zi si noapte nu prea are nicio influenta. Mai degraba as zice ca-s perioadele cand termoficarea nu functioneaza iar temperatura exterioara inca este destul de redusa, temperatura din locuinta scade semnificativ, si, din motiv de a salva cat mai mult din putina caldura, se reduce si aerisitul la minim, adica conditiile ideale pentru condens. QUOTE(vasilecool @ 5 Dec 2011, 20:07) ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mda. M-a tinut pastila cam doua luni. Rezervorul s-a umplut pe jumatate, adica vreo 750-800 de ml.
Nu pot sa-mi dau seama daca merita cu adevarat sau nu, dar tinand cont de faptul c-a strans ceva apa n-am prea mari obiectii. O sa mai cumpar o pastila. apa.JPG ( Size: 794.93k ) Number of downloads: 75 apa1.JPG ( Size: 750.54k ) Number of downloads: 80 This post has been edited by Victoras2001: 21 Jan 2012, 19:59 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-o iei cu apa, da arsuri la stomac.
N-a strins cine stie ce cantitate. E si sezon umed. This post has been edited by corbex: 21 Jan 2012, 20:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:04 |