solutii antimucegai, clor,lavabile,polistiren,vata,rigips,electrozi
![]() ![]() ![]() |
solutii antimucegai, clor,lavabile,polistiren,vata,rigips,electrozi
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
daca nu dispui de fonduri momentan sa-ti faci alta fundatie mai bine te carpesti cum poti..nu vreau sa te descurajez dar e o problema delicata sa ai izvor sub casa
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Alydor |
![]()
|
si daca iasa ca la hidrant ce? O imbuteliez si o vand ca apa de izvor. Sau deschid spalatorie auto. Scot un ban si din banii agonisiti imi daram casa si fac alta.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 9 Nov 2011, 16:37) Si in cazul in care am izvor de apa sub casa ce recomandati? ca am un perete care e umed. Am sapat in exteriorul casei la un metru am dat de apa. am sapat cam 1.5 metri si am tras o teava care merge intr-un bazin, in asa fel incat toata apa din fundatie sa treaca in bazin. Se vede pe perete ca a scazut apa , inainte era cam un metru, acum am vreo 30 de centimetri. Pot sa fac sa dispara de tot? Ar fi o solutie sa scot pe bucati baza peretelui si sa o inlocuiesc cu caramida proaspata. Dar exista posibilitatea sa ma trezesc cu casa ca se lasa cu cativa centimetri... ceea ce nu e o solutie. Suma respectelor, Alydor Partea dinspre casa a santului ai izolat-o? Asa am vazut la un prieten. Si-a facut o casa in zona Campulung...E cam argilos pamantul...cand ploua mult musteste. Santul e pe toata lungimea casei, ba inca vreo 2 m mai mult in lateral. Izvor ar fi daca apa ar iesi la suprafata, dar nu cred ca e cazul..nu stiu cine si-ar construi casa in asemenea loc desi am vazut la Borsa pe unul care si-a facut casa peste un parau destul de viguros. Banuiesc ca la tine e panza freatica mai sus si cu debit destul de important se pare. Daca ai un put in curte, in apropiere, ai putea sa faci o pompare de proba se vezi cum scade apa si cat de repede se reface nivelul. Daca pompezi si nu prea scade inseamna ca e treaba serioasa ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Alydor |
![]()
|
oriicum la vara vreau sa ma apuc sa pavez curtea si sa pun gazon. O sa ma apuc atunci serios de sapat in adancime pentru a elimina apa rezidenta in zona. Culmea este ca pe peretele cu pricina apa apare doar intr-o camera, in cea de langa nu se vede nici urma de umezeala. Probabil o sa dau jos jumatate de zid, zidul are cam 40 de cm, o sa hidroizolez si o sa refac partea afectata prin inlocuirea caramizii cu alta noua. Bineinteles prima data o sa incerc sa rezolv cu apa din fundatie. Casa a fost construita acu 40-50 de ani...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
o faci dupe ureche....
ia un geotehnician sa iti faca 4 foraje in jurul casei... vezi ce iese acolo si dupe aia vezi ce solutie poti adopta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
Bre arhi mai bine dupa urechea mea decat dupa sfaturile "arhitectilor"... stii tu... aia cu randament 150%...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
macar eu nu am apa in casa... dar na fiecare cu randamentul lui.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Galati nu se bea apa pina nu se termina vinul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai daca a stat asa in picioare 40-50 ani, mai bine o lasi in pace sa nu-ti faci de dragoste.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pentru membrii DC sper ca o sa faca o reducere substantiala.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
Fac promotii. La fiecare 10 litri cumparati primiti gratuit un pui de pisica. Daca cumparati o pisica primiti bonus inca una.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Cosmin.nova |
![]()
|
dar ce ai ma crescatorie? castreaza-ti pisica!
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Alydor |
![]()
|
castreaza tu cele 4 pisici care imi bantuie prin sura
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 11 Nov 2011, 14:40) Fac promotii. La fiecare 10 litri cumparati primiti gratuit un pui de pisica. Daca cumparati o pisica primiti bonus inca una. Suma respectelor, Alydor La asa bonus zic pas. Pe mine m-ai pierdut de client. D-soara mea face infarct pe motiv de miorlaitoare si nu ma va ierta in viata vietilor ei daca ii bag un pisoi in mediul ambiant. Ii dau suficiente palpitatii bagaboantele de pe strada, o miorlaitoare in casa ar fi peste limita suportabilitatii ei. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
de ce cautati rezolvari babesti . am izolat peretii cu polistiren .e mai cald in casa ,dar mucegaiul a reaparut .
eu am scapat de mucegai cu SAVO .e foarte eficient .nici nu pateaza .nici nu se mai vede ca ai avut mucegai pe perete... nici eu nu credeam ,dar m-am convins. |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mie mi-a mucegait un salam in frigider. I-am tras o folie de aluminiu si nu l-am mai vazut niciodata. Pe mucegai. Salamul arata si acum lucios si frumos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() nu avem toti sansa sa locuim intr-o vila ,in stiu eu ce zona pitoreasca . aeriseste tu camera la - 20 grade . pentru asta exista aer conditionat... doar asa ,sa facem bascalie de altii ,e usor... de chimicale suntem suprasaturati orice am face . This post has been edited by vasilecool: 11 Nov 2011, 19:54 |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
corbex |
![]()
|
Solutia babeasca e sa te lupti cu efectul. Solutia tehnica e sa te lupti cu cauza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 11 Nov 2011, 15:05) Ti-l imprumut pe Bonifaciu. Rezultate garantate. N-ai vazut in viata ta o fiinta care sa urasca mai mult pisica. Bine, i-am sadit ura in suflet din frageda pruncie. ![]() QUOTE(corbex @ 11 Nov 2011, 18:51) Daca umbli cu salamuri proaste... Io am uiatat o bucata de Victoria vreo 2 luni in frigider. Cand m-am intors era la fel cum il lasasem. ![]() QUOTE(vasilecool @ 11 Nov 2011, 19:52) ![]() nu avem toti sansa sa locuim intr-o vila ,in stiu eu ce zona pitoreasca . aeriseste tu camera la - 20 grade . pentru asta exista aer conditionat... doar asa ,sa facem bascalie de altii ,e usor... de chimicale suntem suprasaturati orice am face . Radian chiar a dat sfaturi, si inca bune. Aerisesti si la -20 de grade, ca nu-i interzis de lege. Intr-o casa locuita, cu peretii calzi, nu-i nicio problema. Iar aerisitul e recomandat din toate punctele de vedere. Ideal ar fi sa vorbesti despre ce stii, nu sa-ti dai cu presupusul despore cum crezi tu ca ar sta lucrurile. Ma rog, nu stiu unde locuiesti tu de ai -20 de grade afara constant. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu toti avem sansa sa avem aer conditionat... pana la urma aerisitul e una, iar aerul conditionat e altceva...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
QUOTE(vasilecool @ 11 Nov 2011, 19:52) Ghinionul face ca de cand mi-au dat lliber de la maternitate am locuit exclusiv doar la bloc. ![]() Initiatorul topicului s-a plans de umezeala / condens / igrasie / posibil mucegai in camera unui apartament de bloc. Indiferent ca-i vorba de bloc sau locuinta individuala, daca nu te confrunti cu vreo problema extrema de genul celei prezentate de Alydor, sau vreun altfel de infilrtatii de apa din exteriorul locuintei, sau vreo teava sparta in locuinta, atunci umezeala din locuinta se datoreaza exclusiv exploatarii improprii a spatiului cu pricina. Adica, depinde de doi factori mari si lati: umezeala crescuta si temperatura redusa din incaperea cu pricina. Daca vrei sa scapi de problema la acesti doi parametrii trebuie sa umblii. Da, exista si 1001 de solutii chimice, absorbante, etc, dar, retine te rog, alea doar anuleaza efectele, nu si cauzele. Pe langa efectele secundare ale chimcalelor de acest gen, pe care eu personal nu le-as folosi pentru nimic in lume, ar mai fi de luat in calcul si efectele pe termen lung ale igrasiei, si am in vedere in special bolile de plamani care inregistreaza o crestere exploziva, in special la copii si la batrani, in tarile care au trecut prin aceste experinte in urma cu mai multi ani (geamuri termoizolante, usi termoizolante, vopsea lavabila, pardoseala din parchet laminat, etc, etc, etc). Daca nu ma crezi pe cuvant, iti pot pune la dispozitie cateva cursuri universitare si normative tehnice care trateaza exhaustiv problema condensului / umezelii / igrasiei in locuinte. Dar tot de o ventilare si incalzire corecta depinde asigurarea unui confort igienico-sanitar. P.S. Stii care-i diferenta dintre climatizare si ventilare? Am senzatia ca faci o usoara confuzie intre cei doi termeni. Ventilarea iti poate asigura si climatizare, dar climatizarea nu prea iti asigura si ventilare... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Zemurile alea se folosesc de obicei in alte situatii. A cazut tencuiala de pe un colt al blocului, nu ai cum ajunge acolo sa repari, bate ploaia si-ti face igrasie in camera. Atunci folosesti zeama pe suprafata respectiva.
Toate casele nelocuite iarna pe care le-am vazut sunt ude fleasca. Pur si simplu iei dimineata hainele umede pe tine. Cu incalzire constanta si aerisire zilnica problema asta dispare fara urma. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 11 Nov 2011, 23:22) Ma rog... si asta e cam trasa de par. Poate daca punei inaintea frazei "cateodata" Desi pentru eliminarea conditiilor de formare a igrasiei sunt bune amandoua. Si ventilarea si climatizarea. Cu un plus de eficienta pentru ventilare, pentru ca se elimina si sporii odata cu ventilarea si pentru ca in general aceasta se face timp mai indelungat decat climatizarea. Din cate stiu eu singurul aparat "de apartament" care face si ventilare si climatizare e asta . Dar are niste scoruri... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Victoras2001 |
![]()
|
E foarte simplu. Caldura constanta, eliminarea completa a surselor de umezeala (inclusiv uscarea rufelor in interior, deschiderea usii de la baie dupa dus, aburii din bucatarie) si ventilare zilnica.
Dispare umezeala vazand cu ochii. Am avut problema asta si asa am scapat de ea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:50 |