Tablete, iPad vs Android, Windows, Blackberry si WebOS
![]() ![]() ![]() |
Tablete, iPad vs Android, Windows, Blackberry si WebOS
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu poti roti imaginea la monitor ? Sa pui portrait in loc de landscape. Mai umbli putin la rezolutie sa scoti un ratio de tableta si aia a fost
![]() This post has been edited by Shush: 21 May 2014, 11:53 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Statistica utulizare iPad Air. Super multumit de autonomie si de tableta in general.
Attached thumbnail(s) photo.PNG ( Size: 196.72k ) Number of downloads: 672 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
salut,
orice as scrie p-aci, nu radeti ca-s in urma cu high-tech-ul vreau o tableta cu ecran mic (7.9-8.4"), puternica (ca sa nu am probleme sa fie depasita in 6 luni-1an) pe care sa jos jocuri, navighez pe net, sa aiba gps si sa vad filme on-line ... problema este tocmai la aceste filme on-line pt. ca as vrea ca sa le trimit din tableta pe tv (wifi, miracast) imi puteti sugera ceva? eu ma gandeam la asta http://www.emag.ro/tableta-samsung-galaxy-...5/pd/D4Q9QBBBM/ sau la asta (desi e vadit mai slaba): http://www.emag.ro/tableta-samsung-galaxy-...m/pd/DRNVZBBBM/ dar nu stiu daca pot trimite imaginea pe tv dintr-una din cele 2 (poanta e ca TV-ul e u smart lg care are wifi miracast) - va rog io nu intrebati de ce nu ma uit la filme on-line direct din tv ![]() sau asa, ceva mai ieftina: http://www.emag.ro/tableta-samsung-galaxy-...m/pd/DMP1CBBBM/ multumesc This post has been edited by crisolro: 6 Nov 2014, 10:06 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De pe orice tableta cu port HDMI poti trimite imaginea in televizor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pai exista d-astea mici cu port hdmi?
![]() si apoi, exista inconvenientul cablului ... |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista. Fara cablu, cum ai vrea sa bagi in televizor? Cu un eventual si problematic transfer WiFi de date, nu vezi tu filme. Si-ti trebuie televizor destept pentru asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
crisolro |
![]()
|
pai tv smart e, cu wifi si miracast pe el, router wifi bun si net bun este (da' tot nu intrebati de ca nu vad direct in tv filmele on-line
![]() deci, tabeletele alea sunt ok? exista aplicatie pe android (de la primul kit kat in sus) care sa-mi arunce imaginea intr-un tv LG cu miracast? stiu ca e un ez cast sau ceva de genul in google play da' nu stiu daca merge This post has been edited by crisolro: 6 Nov 2014, 10:51 |
--------------------
Renault
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
LG G Pad 8.3 WiFi sau LTE. Mica, usoara, foarte puternica si ... e LG, deci compatibila 100% cu TV-ul tau. Unde mai pui ca e si ieftina.
Am si eu una si nu m-a dezamagit deloc. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crisolro @ 6 Nov 2014, 10:49) pai tv smart e, cu wifi si miracast pe el, router wifi bun si net bun este (da' tot nu intrebati de ca nu vad direct in tv filmele on-line ![]() deci, tabeletele alea sunt ok? exista aplicatie pe android (de la primul kit kat in sus) care sa-mi arunce imaginea intr-un tv LG cu miracast? stiu ca e un ez cast sau ceva de genul in google play da' nu stiu daca merge S-ar putea sa ai nevoie de o aplicatie de casting. In cazul meu, Nexus 7, a trebuit sa-mi pun o extensie in Chrome. Dar eu am Google Chromecast si a trebuit sa imi pun extensia de casting de la google. Nu stiu cat e compatibila cu cast-ul de la LG, dar ideea e iti trebuie ceva care sa recunoasca TV-ul si sa faca casting. Ca e aplicatie separata, ca e extensie...... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
crisolro |
![]()
|
Liviu, vad ca e si un lg pad 10 ... presupun ca e superior si sunt dispus sa platesc diferenta de pret
multumesc pt. varianta, imi face cu ochiul LE acu vad ca are ecranul mai mare ... 8-ul ar fi ok <span class='edit'>6 Nov 2014, 13:19:</span> Multumesc Liviu ... are Miracast by default ![]() https://www.youtube.com/watch?v=-yixR97oWac#t=103 min 7.35 This post has been edited by crisolro: 6 Nov 2014, 12:19 |
--------------------
Renault
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
Am luat un samsung T805 acum 3 luni, build-ul destul de solid, atipic samsung, i-am luat si husa, ocazie cu care mi-am dat seama ca preturile la accesorii au luat-o bine in sus, acum sa vedem cat de bine rezista in timp.
Pro: 10.5" ecran amoled impresionant, hw destul de puternic, nu agata nu sacadeaza indiferent de aplicatie, autonomie decenta. Contra: pret achizitie destul de mare, accesorii scumpe, touchwiz-ul care desi s-a imbunatatit mi se pare la ani lumina in spatele sense-ului. Initial ma uitam dupa un nexus 9, dar pe la noi mai subtire, era doar pe cateva site-uri online, iar LTE-ul era exagerat de scump. Ecranul la 8.9 era o idee cam mic pentru ce imi doream eu, adica o tableta de asezat pe masuta din living. Ipad-ul air 2 nu e rau deloc ca piesa de hw, arata excelent, e usor, are un display de calitate, poate fi o varianta daca esti comod sau pur si simplu ai constrangeri sociale. Altfel, marul nu o sa mai vada niciun banut de la mine pana nu scapa de itunes si nu ma lasa sa conectez ce device-uri doresc fix cum doresc. In rest n-am butonat, n-as putea sa ma pronunt. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca te uiti la evolutia dolarului din ultimele 2 luni ai sa intelegi de ce au luat-o preturile in sus...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nexus 7 model 2012 achizitionat in urma cu 2 ani si 8-9 luni, care mi-a mancat multi nervi.
In ultima peroada era evitata de toata familia, inclusiv ala micu', pentru ca mergea extrem de prost. Tot timpul gasea ea ceva (altceva de facut), gen actualizari sau alte prostii. Sedintele de restore to factory si clear cache parca nu mai aveau efect. Sa scurtez, mi-am pus mintea s-o rutez. Am vazut multe tutoriale, am incercat multe metode, parca nimic n-a vrut sa mearga din prima, dar pana la urma declar victoria: unlock, root, revenire la kitkat 4.4.4, slimkat. Da, acum pot discuta despre un dispozitiv functional. Am scapat de balarii, am scapat de actualizari nonstop, tableta face doar ce trebuie. Ramane insa problema autonomiei. Oricum, nici cand era noua, nu se apropia de valorile trambitate de producator si aprobate de diversi utilizatori: 10 ore. Dupa vreo 5-6 ore de utilizare era gata. Oare bateria, care a avut mult de tras, merita inlocuita? Adica am sanse ca de la 4 ore jumate cat stie acum, cu slimkat, s-o cresc semnificativ cu o baterie noua? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Probabil că da, dar întrebarea e dacă merită.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ieri, in 10 ore de stand by, a scazut de la 90% la 67%. E o cauza pierduta, se descarca repede si cand merge si cand sta degeaba.
Dar misca bine cu slimkat, chiar n-am ce-i reprosa la capitolul asta. Diferenta colosala fata de 5.0.1 stock. Daca tot vin reducerile de toamna, cam in ce zona sa ma orientez? Vreau sa tina bateria! In rest, display de 7-8 si cam atat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Rampage |
![]()
|
![]() bagator in seama Group: Members Posts: 70 Joined: 13 April 16 From: Vaslui ![]() |
Eu pe acelasi model de tableta am 6.0.1 aosp si merge brici, nu am ce sa ii reprosez.
|
--------------------
Dacia
1100
1970
- VS-01-BIS
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Rampage |
![]()
|
![]() bagator in seama Group: Members Posts: 70 Joined: 13 April 16 From: Vaslui ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 1 Nov 2016, 16:11) Si nu sta mai prost la consumul de resurse? Poti sa mai instalezi update-urile lunare, sau este nevoie de aceesi procedura pentru fiecare in parte? La ce o folosesc eu acum (tableta pentru juniorul cel mic) nu prea conteaza ![]() Updateurile trebuie sa le pun cu mana, ca nu (mai) exista suport oficial. Oricum, am pus 6.0.1 de curiozitate caci nu aveam nevoie de el. This post has been edited by Rampage: 2 Nov 2016, 12:43 |
--------------------
Dacia
1100
1970
- VS-01-BIS
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Salutare. Sunt în căutarea unui device pe care să pot vedea programele TV românești online, HBO GO, filme online, YouTube, etc. Inițial mă gândeam la un laptop, însă nush cum a înflorit ideea unei tablete, fiindcă mi se pare ceva mai comod de purtat și de utilizat. Principala cerință a fost ecranul full HD și fiind posesor de spartfon Huawei, până astăzi eram chitit pe Huawei Mediapad M5. Astăzi însă am văzut niște comentarii la un review în care posesorii se plângeau că Netflix și alte platforme online nu se văd HD (ceva cu DRM security level) și din cauza asta m-am cam dezumflat, acum iar nu mai știu ce să iau.
![]() Întâmplător am dat și peste iPad 9,7 2018 la un preț apropiat. Inițial nu m-am uitat la Apple fiindcă îmi închipuiam că un iPad sare de mia de euro, dar am avut surpriza să îl văd la 345 euro, versiunea de 32. Credeți că e mai OK decât Mediapad M5? Pe iOS pot vedea programele TV online cum se văd cu Cool-tv, de exemplu, pe Android? Filmele online merg? Sau să îmi iau totuși un laptop? |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Dacă ecranul e principalul criteriu, atunci iPad Pro rulz.
This post has been edited by VladSoare: 24 Apr 2018, 17:57 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pro-ul e 900 euro, deci pas. Eu zic de iPad- ul simplu, până în 400 euro.
This post has been edited by Manuel: 24 Apr 2018, 17:59 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Și ăla simplu e bun. Nu știu de alte aplicații, dar Netflixul merge beton.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am eu iPad mini 2 si duce lejer HBO GO, Telekom TV si filme online.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Ia-ti 9.7" 2018, dar verifica inainte daca site-urile respective functioneaza pe tableta.
Ce pot sa-ti spun e ca netflix, hbo go, eurosport player, telekom tv, digi online, functioneaza fara probleme pe ipad-ul din dotare. Nu-ti recomand sa renunti la sim-ul de date pentru a trage pretul in jos, in 80-90% din situatii probabil ca va sta intr-adevar pe wi-fi, dar si cand ajungi la plaja, scoti tableta, constati ca n-ai net.... |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Manuel |
![]()
|
Am comandat până la urmă o tabletă Huawei MediaPad M5 8.4 LTE, cică în 1-2 zile lucrătoare o să fie disponibilă pentru ridicare în magazin. Sper să o pot lua mâine. M-am tot gândit și răzgândit, am deschis browserul hotărât să iau un laptop, găsisem un Lenovo cu I3, 1TB, 4 GB RAM, Windows 10 și ecran full HD la 399 euro însă până la urmă am apăsat butonul de cumpărare pentru tabletă.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
mircea_aq |
![]()
|
8.4", dimensiune aproape ideala din punctul meu de vedere.
S-o stapanesti sanatos ! In privinta storage-ului e cu dus si intors, daca ai sim de date si servicii de streaming pentru video si muzica, n-ai ce face nici cu 32GB pe o tableta. Oricum un slot de card e oricand binevenit, chiar daca nu ajungi sa-l folosesti, macar e acolo, de confort psihologic si tot e bun. Sa ne impartasesti impresii. Mie nu mi-a cazut niciodata in mana o tableta de la Huawei. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:00 |