Inlocuire conducte frana, articulatii, ambreiaj, parere , recomandari
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire conducte frana, articulatii, ambreiaj, parere , recomandari
lucifer |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|||
Kanutza_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 19 December 10 From: Bucuresti-Pitesti-Campulung ![]() |
Depinde daca vrei sa faci in service Dacia sau la cineva care are garaj...
|
--------------------
dacia
1310 Break
1993
- Ag 01 Jxg
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
De preferinta service , dar nu reprezentante
![]() This post has been edited by lucifer: 27 Nov 2011, 20:46 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
lucifer sa inventat netu sa inventat telefonia fixa/mobila ce te retine sa cauti si sa intrebi cam care ar fi costu total la reparatia masinii tale
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
lucifer |
![]()
|
Vineri am cumparat ultimele piese si m-am gandit sa-mi fac monetarul , nemaiavand rabdare pana in zilele urmatoare , am zis ca daca tot exista acest forum sa stiu la ce sa ma astept
![]() This post has been edited by lucifer: 27 Nov 2011, 20:55 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
0000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 18 June 08 From: Rm Sarat ![]() |
Daca ai ceva scule poti sa faci si singur, sau cu cate un mic ajutor din partea cuiva in situatiile in care iti trebuie mai multa forta. Nici la schimbarea kit-ului de ambreiaj nu este mare greutate (ma refer la cunostinte extraordinare de mecanica), dar acolo este mai mult de lucru. Daca ai un garaj unde poti sa iti faci treaba incet, sa ai timp sa vezi care, cum, de unde vine, poti sa faci singur tot ce ti-ai propus. Si sa folosesti manualul de reparatii acolo unde nu stii ssu macar sa vezi ce pasi sa urmezi. Oricum, mai mult este de povestit decat de facut.
This post has been edited by 0: 27 Nov 2011, 21:20 |
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
lucifer |
![]()
|
Daca schimb capetele de bara trebuie facuta geometria ?
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
da
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 17:24 |