Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
![]() ![]() ![]() |
Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Razi tu, da alea-n foi de vita/stevie/hrean/etc, le fierb numa-n zeama de oase si vin. nIci n-au auzit de apa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Da'... alea ingalbenite la doaga de dud ori salcam... intra la medicamente? Sau la alte categorii? io am ingalbenita de salcam si o tin langa teveu... zice nevasta-mea ca ma intereseeaza stirile...
2.jpg ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 606 O merge transportata in asta? This post has been edited by volint: 11 Nov 2011, 22:48 |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu... se transporta doar in butoiul oriiginal
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu mai tine minte.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Nu stiu ce-ai pus in ea, dar a fost prima pileala din ultimii 10 ani. A mers la fix. Poate ar mai fi incaput niste foi de dafin
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Cu vin, ma? Imi trebuie doua butoaie pline. Io joc in alta liga, n-am treaba cu voi. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 Nov 2011, 23:06 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Plm, incepatori... Le dai sa miroasa o sticla de vodca si cinta 3 zile.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io am facut scoala la rusi, cu rachiu de sfecla.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu chiar nu imi aduc aminte de aia de care ziceti voi a lu badia , eu imi aduc aminte doar de bidonu ala de 5l
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
Te-a invatat sa bei rusoaica la care ai stat. Am auzit ca erai mai mult corijent.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
Nu mai stie nici el ca a fiert de doua ori. Si zice ca a baut doar o ceasca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Plm, pai daca tot timpul zaceai lat de beat pe jos, te cred si eu c-ai muncit mult ca sa te ridici la nivelul ei...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Tu n-ai vazut in viata ta asa ceva. Beau pana cadeau morti. Da morti. Zaceau unu peste altul la propriu, fara exagerare. Cand isi reveneau nitel, o luau de la capat. Mie mi se facea rau numai daca alzeam numele bauturii, nu-mi mai trebuia cate trei luni, iar aia se trezeau din betie cu alta betie.
11 Nov 2011, 23:49: Pe sistem This post has been edited by Victoras2001: 11 Nov 2011, 23:49 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Amatori sunteti voi, pun pariu ca dormiti matoi la ora asta
![]() N-a fost cotremor nici la 11:11 pm ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
D-aia n-ai aparut pana acum? Stateai in curte?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In curte în cusca Tarrei. Cel mai sigur loc din Bucale.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Baietii, voi sunteti siguri ca ati fost cu masinile la Moieciu ?
![]() Ca veni vorba, la aia care-am facut-o in toamna din boasca de la struguri http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3152417 i-am bagat niste bete de dud decojite in bidoane, sunt curios daca-si lasa culoare (nu dispun de butoi de dud). O cucoana de p-acolo avea alta reteta pt. ingalbenit tuica: lasa sa curga (la tuturoi) peste niste coaja de copac (cre'ca prun), curgea in oala gata galbena... Oricum, i-am invatat eu s-o faca mai normala (~40 gr.), altfel prin zona Olteniei e jale, apa chioara, pana-n 28 gr. Noroc cu zaibarul ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ai vazut tu cu ochii tai? E vrajeala. Ti-o las io sa curga pe prun, de sus pana jos si tot nu se ingalbeneste.
Ori o ingalbenesti in timp, in butoi de dud, ori ii pui aschii de scumpie. Asta e singurul lemn care are puterea s-o ingalbenesca in cateva zile. Da mie nu prea-mi place culoarea data. Nu e ca aia data de dud. E un galben mai electric. Plus ca daca nu esti atent si lasi aschiile prea mult, capata tuica un miros si-un gust neplacut, de lemn ud. Trebuie sa stai cu ochii pe ea cat tii scumpia inauntru. Daca colorezi tu tuica numai ca pui la tutur o aschie, sa se prelinga pe ea, imi bag aschia-n fund. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si-o baga preventiv
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Nov 2011, 13:52) Da, altfel nu credeam nici eu. M-am mai documentat intre timp, (am dat un tel.), coaja e de dud nu de prun, si da, se scurgea pe ea (interiorul, partea dinspre trunchi, nu exteriorul cojii), si iesea tuica galbena. Nici eu n-am mai vazut, si mi s-a parut fortata ideea, dar gustul era absolut ok. Data viitoare o sa incerc si eu, va tin la curent (si cu prima ocazie aduc si o proba). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:15 |