Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
![]() ![]() ![]() |
Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
trebuia sa faci ca ady..."link"?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Mai trebuie citit si restu', in afara de titlu ?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ar trebui sa stiu cine este pentru ca...?
Cititorul normal al acestui topic este interesat de stire pentru ca...? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O fi fost alcoolic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Tot apropo de tuica, mergea si la imbecili. Sa-i vad cum iti intra in curte sa-ti verifice alcoalele, fara mandat.
|
--------------------
Dacia
1310
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
fa tuica si ai sa vezi !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maho |
![]()
|
La vara (sper sa am din ce); oricum, nu-s in curtea mea.
|
--------------------
Dacia
1310
|
maho |
![]()
|
![]() N-o sa am din ce. A tras o furtuna alaltaieri, a facut praf tot in zona (pomi, vii, rosii, etc.). |
--------------------
Dacia
1310
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Doamne Doamne nu bate cu paru!
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Raspoimiine e duminica. Vezi ce faci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
O donație ar pica la fix.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
din producții anterioare.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
ce fel suna......va bea din productii anterioare, posterioare......
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
Pare-se ca deja v-au poluat aia apa p-acolo
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
kato |
![]()
|
te referi la poluarea din bucuresti?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
Mi se pare normal, la gem trebuie si zahar, si e toxic, faci diabet.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
IMG_20141213_231411__1_.jpg ( Size: 747.36k )
Number of downloads: 122
Se iau doua beri din Auchan. Costa relativ la fel : 2 Ron si ceva maruntis. Una e facuta in Cehia desi nu scrie Prague pe ea. Are si Indicatie geografica protejata. Cealalta beneficiaza de mega promovare, brandig si ambalaj find produsa de un gigant in domeniu. Traiasca UE! PS maine incercam berea made in South Korea ![]() This post has been edited by Diac: 14 Dec 2014, 00:40 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Produsa la Ploiesti, mai exact.
Totusi e ceva de capul aleia? Ca desi o fi ea produsa prin Cehia, nu-i chiar o bere cunoscuta. Am baut tot felu' de beri in ultima perioada. Inclusiv aia chinezeasca, Tsingtao, se gaseste/gasea prin Lidl. Placerea mea a fost sa incerc pe unde am fost, macar o bere locala. Am avut parte de multe beri mai mult sau mai putin interesante in ultimul an jumate. Preferatele mele raman Dos Equis ori Pacifico, din categoria alora de le bei cu lime in varf, Red Stripe-ul jamaicanilor, pentru ca are ceva ce n-are nicio bere pe care am baut-o pana acum(probabil sticla aia penala! ![]() ![]() Daca tot am dat-o in subiectul asta, mi-0am adus aminte de ceva ce am gasit tot prin Auchan, asta vara. Absolut dementiala, o bere pe care tre sa o incerce orice bautor de bere e asta blanche_13.jpg Pusesera talambii aia pretul aiurea din ce mi-am dat eu seama. Cu 4 lei sticla de 0.75ml. Aia cu dop ca de sampanie. Mai erau doua pe raft, la banii aia am zis ca e pacat sa nu incerc. Mai ales ca sticla de 0.33ml era vreo 8 lei si ceva, doua rafturi mai jos. O bere alba excelenta! In top 3 beri pe care le-am baut in viata mea. Si-am baut pe trei continente plus un Oktoberfest la sursa, in 2011. ![]() This post has been edited by Merced: 14 Dec 2014, 00:55 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Parca mai amara un pic, dar cum papilele mele nu identifica aroma de fructe de padure din vin asa si la bere...Am o curiozitate din asta de-a mea sa incerc diverse beri.Am incercat din Auchan Karpackie, Roger, Edelmeister, Valentins de toate felurile si multe altele din Kaufland Stephensbrau de toate felurile si din Lidl toata gama de Argus. Ah si nu dau mai mult de 5 Ron pe o bere.
This post has been edited by Diac: 14 Dec 2014, 00:52 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Karpackie nu e aia care are 3.x% alcool? Sau 4%? Sa fi fost 2012 anul in care luam de la Auchan d-aia, la cutie de 0.33ml la un pret foarte mic. Sub 2 lei. Mi se parea decenta, ziceai ca-i fara alcool. La o petrecere am baut vreo 16 si n-am avut nimic.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Diac |
![]()
|
Ei zic ca 4% dar cred ca-i mai putin. Am luat pentru un priveghi/pomenire la tara vreo 60 de doze, le-am gasit la 1RON. Am iesit si ieftin si nici nu s-a imbatat lumea
![]() ![]() This post has been edited by Diac: 14 Dec 2014, 01:05 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Merced |
![]()
|
Doze de 0.33ml presupun. Ca doar n-o fi un leu aia de juma' de litru. Si apa e mai scumpa...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 05:04 |