Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
![]() ![]() ![]() |
Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cam asa ceva...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 24 Jun 2015, 14:35) Poate stii ...Negru de Dragasani, pe care il gasesti usor, e obtinut din incrucisarea dintre Negru vartos si Saperavi. Chiar am baut acum cateva zile o sticla cu un prieten. Are o particularitate..trebuie sa ia aer un timp mai lung. Abia dupa vreo ora si-a aratat valoarea. Ar mai fi Novac de la Prince Stirbey, tot o incrucisare cu Saperavi, dar din asta nu am baut. Insa de negrul asta vartos inca nu am dat. Are o poveste misto. ![]() QUOTE(dacis @ 24 Jun 2015, 17:36) In schimb, am descoperit la o sursa o busuioaca de Bohotin aparte. De fapt doua, ca sunt doua subtipuri. Unul, care face struguri rosii iar vinul iese rosu-rosu (cam ca un Merlot lasat 2-3-4 zile pe boasca), cu arome de visina combinata cu o vaga impresie de mure, facut sec spre demisec. AL doilea, cel cunoscut tututor, roze, insa vinificat foarte sec... Vinurin de degustat. Bine, am baut si niste anomalii, adica un Blanc de Rouge facut din Merlot, dar asta doar la o degustare, plus o sticla pentru acasa. Am avut anul trecut de la un mic cultivator de la Ceptura 10 litri de Busuioaca. Ii iesise demisec..altfel parfumata cum o stim. Am vazut si eu ca sunt la moda rozeuri din soiuri de vin rosu. Nu stiu ce sa zic, nu ma dau in vant dupa idee. Am baut o singura data un roze din cabernet si merlot de la Murfatlar....Sable Noble facut de Macici....era bun, ce mai ![]() This post has been edited by Dan73: 24 Jun 2015, 19:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
Asa ceva eu nu am vazut inca. In curand o sa apara si vin rosu facut din riesling
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Dan73 |
![]()
|
Exact!
On...sa muara dujmanii: am destupat o sticla de Nero d'Avola. Bun! ![]() Dacis, tu? ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cam tarziu de destupat sticle.
Eu am destupat de pe la 20:00 un Geipi Șenet rose. Care-mi pare mai bun decat d-astea autohtone. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
dacis |
![]()
|
Cam tarziu de destupat sticle...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
Da cine mama frasului a precizat ora, uăi?
La cina, fireste ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
dacis |
![]()
|
OK. OK.
PS Vezi ca ti-am trimis un PM. Seara buna. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Cidru, cineva?
![]() Eu astazi l-am descoperit. Strongbow Apple Gold, excelent de baut la plaja (1/3 gheata si 2/3 cidru rece). ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Suc de aifon?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Cred ca. Altfel nu-mi explic cum de e asa bun.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Cosstel |
![]()
|
lucrurile nu sint asa simple cum par
![]() tu fiind un "fin" degustator in alcooale nu-mi permit sa vin cu asa ceva in fata ta a bea cidru cere un pic de educatie a papilelor gustative, aromele nu-s asa de evidente si chiar conteaza ce ai mincat inainte de a bea asa ceva, insa se simte efectul de proaspat dat de fementarea naturala a sucului dar de ce nu ![]() sa vedem cum stau cu noua recolta de mere si se aranjeaza |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nu-i problema ca mie imi plac aromele brute.
Apropo, se zvonea ca se reia productia de Nasal. Eu nu am mai vazut. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Cosstel |
![]()
|
Atunci iti dau o "sirma" daca reusesc sa produc ceva anul asta.
QUOTE Din pacate, nu dispun nici de scule nici de indemanarea necesara sa-l fac eu. Mere sa fie ca de restul te descurci. Ai aici: Cidru de mere cum am evoluat eu. Necesar: - mere cit mai coapte posibil - mixer vertical - dispozitiv de feliat mere - scoti cotorul, de obicei aici isi cam fac veacul diverse vietati - butoi plastic 30l pentru fermentat - teasc de struguri - cel mai mic posibil. Ca pinza filtranta am folosit o sacosa de Mega (poliester) - + multa, multa rabdare in prelucrarea merelor ![]() cit despre indeminare ... mai bine nu vorbesc |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
E mai usor asa. Da' nici reteta ta nu pare rea, doar ca trebuie timp si chef, ceea ce la mine lipsesc.
![]() Attached thumbnail(s) IMG_0935.JPG ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 200 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ce poate face o reclama tivi.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Si eu-s curios, ca toti m-au intrebat dac-am vazut reclama. Ca TV-ul nu l-am mai aprins de saptamani bune.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ihi si marmota e pe blazon.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Sa vedem si-o analiza: QUOTE StrongBow vrea sa se pozitioneze ca un produs premium asa cum o face si Heineken, un produs pentru femei si barbati deopotriva, de la 18 plus pana la 35, 40, oameni cu energie, spontani, hipsteri, urban addicted, sociabili, conectati la pinterest, facebook, twitter, instagram Se pare ca nu-i de teapa molodovenilor si nici la hala nu se asorteaza cu PET-ul de bere. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Zeama pentru hipsteri!
![]() Am baut cidru de la mama lui, din Franta. Nu m-a impresionat in mod deosebit! PS Heineken e premium doar daca vorbim de ala original, made in Holland pentru Europa de la vest de Zidul Berlinului! Nu de zeama facuta la noi si vanduta sub numele asta pe aici, nici macar de aia la keg-uri teoretic made in Holland dar pe care scrie in poloneza, romana si alte limbi "celebre"! ![]() This post has been edited by Garett: 27 Jun 2015, 23:26 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Macar moldo/oltenii n-au sticat topicu' de(spre) tuica cu sucuri, beri, si alte posirci.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mi se pare normal, moldo/oltenii stiu ce inseamna o bautura bunal
Alde fruncea-s cel mult abonati la o slibovita de la vecini! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
P-asta nici tu nu o crezi, asa-i?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 13:36 |