Planetare scurte, Surse/preturi?
![]() ![]() ![]() |
Planetare scurte, Surse/preturi?
Gheorghedracu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai de ''uzina'' cam 330-420lei bucata.
rectificate in italia/alte tari cam 220-280lei bucata. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Am vazut etichetarea asta de multe ori "de uzina". Ce inseamna?
|
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Inseamna ca pe ambalaj scrie Dacia si nu numele producatorului. In felul asta isi mai ia si Dacia taxa de smecher. Am mai vazut in magazinele din Mioveni si unele de Franta care cica ar fi mai bune decat cele de uzina, pret 150 RON/buc.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai cele de ''uzina'' sunt piesele agreate de producator,sunt cumparate de la o fabrica-se mai adauga la uzina ceva(un surub,un cauciuc) si se ambaleaza si eticheteaza.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Eu zic ca le primesc vrac, le ambaleaza si gata.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
ydaniel |
![]()
|
si hidromecanica facea planetare.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa n-aveti surpriza ca alea de uzina sa le faca acum Conex, ca de exemplu kiturile de ambreiaj de uzina, adica cu holograma&sh|t sunt facute de ei. Asta ca sa va comandati kit-uri din afara la urmatorul schimb. Si o spun din surse foarte sigure, un tip care lucreaza destul "de sus" in reprezentanta Conex din Arges.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chiar aSA??deci de aia discurile si placile de presiune de''uzina''sunt asa de slab calitative,nu rezista in timp. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Fix d-aia. Am intrebat si daca e vreo diferenta intre modul in care le faceau inainte, si modul in care le fac acum, ca piese "de uzina" si a zis ca nu. Si tot la fel am inteles ca Asam/Conex(care-s acelasi lucru, tot aseara am aflat) nu mai vand separat placi de presiune si discuri, ca asta a fost aranjamentu' cu uzina.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am cumparat un dopul de la capacul culbutorilor de ''uzina'' si pe el era stantat emblema de la conex.asa ca in curand numai de la firma asta parazita vor mai fi piese. carfilul nu mai face carburatoare,autonova nu mai face pompe de frana simplu circuit.... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Asa ca renunti la dacie
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
De cate ori nu am zis cai dau foc
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Planetare scurte made italia ... la CAVAR.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 16 May 2008, 07:58) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am cumparat un dopul de la capacul culbutorilor de ''uzina'' si pe el era stantat emblema de la conex.asa ca in curand numai de la firma asta parazita vor mai fi piese. carfilul nu mai face carburatoare,autonova nu mai face pompe de frana simplu circuit.... ![]() ![]() ![]() Iei de la dezmembrari si le reconditionezi, sau cauti piese de r12 in afara tarii. |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
ydaniel |
![]()
|
eu am de unde sa iau piese bune si ieftine
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
djasu82 |
![]()
|
Da facute de connex iasi
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ydaniel |
![]()
|
te rog eu sa nu mai dai cu parerea.oki?nu iau de asam nimica.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 16 May 2008, 07:58) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am cumparat un dopul de la capacul culbutorilor de ''uzina'' si pe el era stantat emblema de la conex.asa ca in curand numai de la firma asta parazita vor mai fi piese. carfilul nu mai face carburatoare,autonova nu mai face pompe de frana simplu circuit.... ![]() ![]() ![]() Se pare ca acuma te-ai convins la ce-ti ziceam mai acum 3-4 luni referitor la carburatoare ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
djasu82 |
![]()
|
bun si ieftin nu gasesti fiindca tot ce e ieftin e si prost si nu zic sa se cumpere de uzina dar alceva adus din afara zic ca se merita. Adi lasa carbul la tine e bun doar jicloarele sa aibe calibrul perfect cu cele mentionate la carfil.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
CAVAR este firma italiana sau vreun magazin din tara?
In afara tarii nu s-au folosit original nici un fel de planetare scurte pentur ca cutiile de 5 viteze nu au fost puse pe R12 niciunde cu motorul 810, iar 12G (motor 807) a avut planetare lungi cu cutia 365. R17G a avut iarasi cutia 365 cu planetare lungi. De aceea e greu de gasit planetare scurte. (In afara tarii am vrut sa spun) This post has been edited by Gheorghedracu: 23 May 2008, 07:14 |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Gheorghedracu @ 22 May 2008, 13:47) Scurte de calitate. Ghiciti cat timp i-a luat unei planetare de Asam pana sa inceapa sa pacane...2 saptamani ![]() Asa ca le confectionam singuri ![]() This post has been edited by Poky: 22 May 2008, 18:46 |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat acum multi ani, niste planetare scurte marca Spidan cu role, nu cu tripoda. Sunt si acum pe masina si masina-i varza
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 9 Jun 2008, 20:24 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
djasu82 |
![]()
|
Asa da planetare mai spun si eu . Cam rar pe dacii.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ydaniel |
![]()
|
alea cu sistem tip rzeppa.
acu vreo 2 ani 2 buc erau 750lei. planetara lunga_SPART 189lei,general ricambin 199lei. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
djasu82 |
![]()
|
Pai daca montezi o planetara montezi una de genul acela cu role . Ce mai conteaza banu daca da randament.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ydaniel |
![]()
|
alea cu role sunt cunoscute ''in popor'' ca fiind de audi
![]() e scumpe bre,si mai ales se gasesc f greu. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
djasu82 |
![]()
|
Pai decat sa dai pe doua parlite noi sau refacute si dupa 1 zi sau o luna tranc tronc mai bine dai odata calumea si scapi de dureri. Nu ne-am interesat noi pe la dezmembrari ca cine stie ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
eu am luat "de uzina" prin 2005, au bratul foarte gros (e ceva adaugat).. vad ca tin cam de 60 de mii de km.. au inceput sa faca zgomot, dar numai cand accelerez mai tare bracat.. nu stiu cine e producatorul, am dat atunci 3,8 mil. pe bucata, dar a meritat
|
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
djasu82 |
![]()
|
Am vazut si acel model e cum ai spus si tu bratul mai gros dar tot nu e pe role deci in curbe tronc tronc...
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:28 |