Cum sa nu crezi tot ce se spune pe net -cazul ZTV
![]() ![]() ![]() |
Cum sa nu crezi tot ce se spune pe net -cazul ZTV
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Nov 2011, 14:35) Asta inseamna ca eu sunt al 2-lea? ![]() QUOTE(ZTV @ 12 Nov 2011, 14:40) Vrei sa intram si noi lunar? QUOTE(bucatzel @ 12 Nov 2011, 14:51) Eu am castigat bine in industria textila (pana m-a luat grecu' la el), ce-i drept nu lucram in masina ![]() QUOTE(G I M @ 12 Nov 2011, 15:05) Mandru ca sunt bacauan ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 12 Nov 2011, 17:04 |
--------------------
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 12 Nov 2011, 15:50) da' ce-ai bre de te ascunzi? .... i-ai cerut lu' shaishpe si la alti naivi care au pus botu' sa-ti trimita bani pe WU ca sa le gasesti de munca pe "acolo"? ![]() ![]() ![]() Noi vorbeam despre alta combinatie. Si nu vreau sa o dau si eu in ridicol, dar pot sa spun ca ma descurc bine si in tara. This post has been edited by 4x4: 12 Nov 2011, 17:16 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(4x4 @ 12 Nov 2011, 17:15) nu vreau sa o dau si eu in ridicol, dar pot sa spun ca ma descurc bine si in tara. Da, stim! ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 12 Nov 2011, 17:23 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Nov 2011, 16:26) Si dupa cum Klaus a expus mai sus, ZTV lucra (asta daca nu cumva inca lucreaza) la Shimatex Romania SRL din TM, firma care se ocupa cu ... Comert al masinilor pentru industria textila si al masinilor de cusut si de tricotat conform CAEN. Nu stiu de ce, dar mi se pare ca respectivul a fost trimis de aici din Romania, in UK ca mecanic de intretinere pentru masinile lor. nu stiu de ce, da' cred ca avea dreptate omu cand spunea ca este al-III-lea angajat in firma .... 3 din 3 ![]() 1.jpg ( Size: 105.77k ) Number of downloads: 751 LE: cifra de afaceri este in EURO This post has been edited by P-A-C-O: 12 Nov 2011, 17:49 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
4x4 |
![]()
|
Cifra de afaceri
![]() This post has been edited by 4x4: 12 Nov 2011, 17:41 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
"Comert cu ridicata al masinilor" astia nu sunt aia din Bucuresti ?
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
4x4 |
![]()
|
Ala nu stiu daca se cheama comert
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(4x4 @ 12 Nov 2011, 18:15) ![]() ![]() Noi vorbeam despre alta combinatie. Si nu vreau sa o dau si eu in ridicol, dar pot sa spun ca ma descurc bine si in tara. QUOTE(4x4 @ 12 Nov 2011, 18:38) QUOTE(4x4 @ 12 Nov 2011, 19:21) Mai,ce ai de tot razi?Ai bagat putina ierbica? ![]() This post has been edited by daniM: 12 Nov 2011, 18:24 |
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ZTV @ 12 Nov 2011, 14:44) @klaus: esti atat de frustrat ca te am pacalit ca ai fugit la cafenea sa deschiz topic despre mine. Esti jalnic. Da, clar, sunt frustrat grupa mare. Insa inteleg si frustrarea altora ca aici nu pot sterge niste posturi... QUOTE(ZTV @ 12 Nov 2011, 14:40) @klaus: despre IP variabil ai auzit? Maine o sa am IP de USA, iar poimaine o sa am de HU. Deschide si tu o carte si vez cum se face. Fii relaxat, ca ip-urile matale nu sunt de proxy. Daca tii cu tot dinadinsul iti si spun toate cele 12 orase prin care te-ai deplasat. Si daca tot suntem la categoria sfaturi, poate te documentezi si tu care e treaba prin agricultura, care e treaba cu raspunderea intr-o firma, cu ce se ocupa diferitele posturi intr-o firma, cum se fac contractele comerciale si in general despre lucrurile despre care vrei sa te dai cunoscator, preferabil inainte de a te da cunoscator. QUOTE(kum @ 12 Nov 2011, 14:54) Coane Klaus, te rog sa te uiti si dupa IP-urile de pe care ma loghez eu in ultima luna (si pe DaciaClub si pe Reno)! Si zi aici la baieti ce observi. Multumesc! Coane, sunt o gramada pe aici care au ip-uri de institutii cu sediul principal in alte state, ca toata institutia lor iese prin acele ip-uri. Iar la tine e si mai usor, ca unu e de o institutie de prin alte parti, unu e din galati. Da in cazul dat nu aceasta e situatia |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io cred ca ai dat in mintea copiilor.
Sa mor taiat de tren daca stateam sa citesc ce zice ala. Tu i-ai luat posturile la puricat, l-ai umplut de satisfactie. N-a mai avut el asa onoare. This post has been edited by Victoras2001: 12 Nov 2011, 20:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Daca lansa si dacia ceva in ultima vreme poate nu mai ne plictiseam atat =))
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
sa stii ca ...
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io va citesc pe voi si nu mai ma plictisesc de loc, de timp, de mod...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(klaus @ 12 Nov 2011, 20:54) ... Coane, sunt o gramada pe aici care au ip-uri de institutii cu sediul principal in alte state, ca toata institutia lor iese prin acele ip-uri. Iar la tine e si mai usor, ca unu e de o institutie de prin alte parti, unu e din galati. Da in cazul dat nu aceasta e situatia Man, de lanoilafirma ies intr-adevar prin proxy de Italia. Dar daciaclub e banat lanoilafirma. Reno nu. Deci pe daciaclub intru prin proxy, pe reno intru prin net-ul de la birou. Si seara intru pe ambele de acasa. De aia o sa vezi ca userul kum a intrat pe daciaclub de pe un proxy de prin bangladeș, pe reno prin proxy de Italia si seara prin proxy de Galati. Asta strict referitor la intratul din mai multe locatii. Cazul userului ZTV nu-l cunosc nu-l comentez. Ca intra de pe IP-uri fixe din orase diferite, ca intra de pe proxy-uri, asta chiar nu am de unde sa stiu. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
banglades, Italia, Galati. Genial.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 12 Nov 2011, 21:34 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dacia club e banat din cauza detinatorilor de TDI din firma?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(corbex @ 12 Nov 2011, 21:43) eu cred ca ii banat pt ca domnu kum nu mai avea productivitate la locul de munca de la atata dat pe daciaclub:D reno club nu cred ca are atata trafic cat cafeneaua noastra. domle nu mai poate zice omu o minciuna in ziua de azi ![]() This post has been edited by quick: 12 Nov 2011, 22:03 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ce mai sefi aveti si voi....la mine totul e free si permis.......!!!!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La origine Bangladesh-u' a fost suburbie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
treaba e clara, in anglia nu ma duc...poate ma apuc de agricultura...ca in croitorie au locuri doar pentru programatori...nu stiu! sigur e doar un lucru...mi-am ratat viata, trebuia sa ma fac ungur!
Doamne, cat as vrea sa il vad cum se tavaleste ca nu poate sterge posturi... Si ca tot nu poate sterge, noi suntem re_ardati, cu _, tu mister ztv esti fara _ |
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:46 |