La o Solenza Europa..., Ce lipseste la ea
![]() ![]() ![]() |
La o Solenza Europa..., Ce lipseste la ea
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Scrie mai... "citet"!
Si da, la orice masina noua, oricat de "nedotata" ar fi, trebuie sa iti dea roata de rezerva! |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cred ca era mai mult retoric....ma intreb cum s-ar fi simtit cand ar fi cumaprat masina doar cu un singur stergator....sau un proiector...cazul meu!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Pai mai ai si tu rabdare pana primeste un raspuns de la un proprietar de solenta europa si apoi se inchide....rabdare si tutun....care poftiti!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
AVT |
![]()
|
Si totusi, chiar daca nu am SLZ Europa, dar tot nu cred ca o poti lua fara roata de rezerva! Adica, teoretic, pentru ca practic fiind in RO se poate intampla orice! Dar chiar si asa, totusi...
This post has been edited by AVT: 17 Jul 2005, 23:02 |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
SLZ Europa trebuie sa aiba roata de rezerva. Daca nu o are, a fost furata!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Poate omul n-a aflat inca unde e roata de rezerva la Solenza. Nici eu nu stiam cand am luat-o.
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca o tineti tot asa cu slz europa se dezvolta un mit urban. Intr-adevar nu are bloc fumator (bricheta + scrumiera). Mai incetati cu intrebari de acest gen.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Pai eu am castigat masina la un concurs. Stiu unde trebuia sa fie roata de rezerva si ma gandeam ca poate europa nu are de aceea am intrebat.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Europa are un singur disc de frana, doar 3 trepte la cutia de viteze, o singura usa si vor scoate curand o versiune de unica folosinta la care se va putea pune optional sistem de navigatie prin satelit si wc in fundul curtii.
Roata aia e furata, dar daca ai castigat masina aspectul devine digerabil. Ia si tu o gioarsa de la o vulcanizare sau daca ai asigurare du-te la politia romana. |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Acuma fara stouri...da ..ce are solenza asta eurpa?
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate eurpa vine mai cheala decat europa. Serios acum, poate masinile castigate la loto sau alte concursuri poate sunt ceva mai sarace decat europele obisnuite.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Acuma fara stouri...da ..ce are solenza asta eurpa? Mai nimic ![]() ![]() This post has been edited by lar: 18 Jul 2005, 20:56 |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Are draci pe ea.
![]() |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai c-ați dat-o-n diverse!!!! TOPIC CLOSED!!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:09 |