Ulei motor--dCi cu filtru de particule(DPF), Ulei si filtre ulei pentru Euro V-DPF
![]() ![]() ![]() |
Ulei motor--dCi cu filtru de particule(DPF), Ulei si filtre ulei pentru Euro V-DPF
busu 12 |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
dacia
1
|
|||
trabinatorccc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 January 15 From: radauti ![]() |
Si de ce ar fi de evitat Mobil 1 esp formula 5w30 C3? Nu de alta, dar il folosesc de 6ani. Oare mi-am terminat motoru...?
![]() |
--------------------
dacia
logan
2011 1,5dci laureate
|
|
busu 12 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
fiindca nu este C4 si nu are norma rn0720. EL FIIND GANDIT PTR VW cu normele 504-507 si BMW LL-04
Are sulphated ash mai mare, probabil ca afecteaza in timp catalizatorul TBN-ul este de 6. |
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
trabinatorccc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 January 15 From: radauti ![]() |
La mine in cartea tehnica nu scrie nimic de C4 sau RN 0720. Doar norma ACEA C3. Si vad ca nu sughite motorul. Catalizatorul oricum o sa trebuiasca schimbat inainte de a-si face nr. de km, din cauza ruginii.
|
--------------------
dacia
logan
2011 1,5dci laureate
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 18 Jan 2019, 18:47) Mult zgomot pt nimic. În mod special din partea celor care se dau cunoscători dar cam atât. Nu dau nume, pt ca nu ma interesează să intru în polemici. De teste de anduranta a auzit careva? Daca VW zice ai incredere in ce iti comunica mașina, eu ma trezesc mai destept sa schimb aiurea, ca asa am citit eu pe nu stiu ce forum. Am 25 poate 30 de mașini la munci, si absolut toate merg la service dupa cum zice mașina. Si la 250 k km merg ca noi. Dar dupa cum am zis, fiecare e stăpân pe banii lui. Imindoresc doar sa împărtășim informații de calitate pe acest forum, astfel încât să îi putem ajuta pe colegii care au nevoie. mobil ruleaza flote de taxiuri in vegas, masini pe dinamometru de sasiu ca sa faca km si demonteaza complet motorul pentru studiu. las si eu asta aici https://www.youtube.com/watch?v=l-zDt9FGJi8 poate mai intelege cineva ceva. This post has been edited by einstein1984: 22 Jan 2019, 11:53 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
user123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.114 Joined: 4 August 09 ![]() |
Da, insa ala e sponsorizat de Mobil 1, dupa cum scrie chiar el in descriere.... Daca tot vii cu din astea, uite aici pe aceeasi tema Ulei Mobil 1 face uleiuri excelente, a nu se intelege prostii |
--------------------
Dacia
Renault
2004/2018 Stop, drop and roll will not save you in hell - inscriptie pe o biserica in Virginia |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:43 |