Pata de ulei langa pedale, 15 stropi de ulei picurate in interior
![]() ![]() ![]() |
Pata de ulei langa pedale, 15 stropi de ulei picurate in interior
rif |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Preference 1,6
- TM Dacia, automobilu' minune
|
|||
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Eu zic mai intai de service sa te uiti atent de unde ar putea sa curga respectivul ulei , parerea mea e ca nea Vasile de la mioveni iar a baut prea mult si a scapat borcanu cu vaselina.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea ca poate ar prinde bine sa te uiti pe ... pantofi intai. sa vezi de unde ai colectat ulei...
Faratele meu, mare e drobul de sare... si sta si in echilibru instabil... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rif |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Preference 1,6
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"direct in sus am pipait cu mana si era o bara unsa dar nu parea ca ar curge de pe ea"
eu zic ca "bara unsa" e de vina !!!! ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
rif |
![]()
|
noa, ce sa zic speram sa mai fi patit cineva treaba asta si sa fi dat vreo sugestie
|
--------------------
Dacia
Preference 1,6
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
rif nu-i nimic, in zona aia, de unde sa curga ulei, dupa cum ai constat si singur ! stai linistit !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
danbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 August 04 ![]() |
Am patit si eu o data, dupa o vizita la benzinarie OMV. Asa cum a spus si Klaus, pata provenea de pe pantofii mei. Coloana de directie este intr-adevar un pic unsa, insa nu de acolo provine problema.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 04 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:11 |