Unde sa schimb niste lire sterline scotiene?
![]() ![]() ![]() |
Unde sa schimb niste lire sterline scotiene?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
marty???
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Acu' e noapte.
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pana la urma, care pleaca spre Scotland saptaluna asta? Ca de vorbe hara-hara, sunt satul de la munca.. Who wants £ 200 ? Scottish ones!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba zevzecule, ai rabdare pana maine! Vorbesc serios.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(zanzie @ 16 Nov 2011, 22:26) Bag si doua kile. ![]() 16 Nov 2011, 22:28: QUOTE(Markos @ 16 Nov 2011, 22:26) Am inteles, Sefu'... Asta era doar caterinca... ![]() This post has been edited by dragoselu: 16 Nov 2011, 21:28 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
da' sa fie kile moldovenesti, ca am auzit ca aia au chilu' mai mare
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De aia si zic toata ziua "ce kilu' meu!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe sistemul un kil moldovenesc e mai mare ca un kil ardelenesc!!!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
ady77 |
![]()
|
Io n-am mess-ul, am "decat" mailul PLTcorbu@politiaromana.ro
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
moldovene nu glumi ca asta chiar trimite mail !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Nov 2011, 22:03) ![]() ![]() ![]() ![]() Dar de ce? intreb eu... ![]() Noi nu schimbam, ne pare rau.. ![]() Ba distrusule, nu asa se face. Mai intai pui pe unu sa dea telefon la casa de schimb, sa spuna ca au neaparata nevoie de vreo 500 de lire scotiene, ca pleaca acolo. Eventual le lasi si un numar de telefon, sa te sune daca primesc. Dup-aia astepti si tu cateva ore, chiar o zi, si te duci la aia sa le vinzi. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Dragosele, ia baga o poza cu alea 400 scottish pounds
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Grecu' joaca tare, acum sa vedem cu ce iese profu' la interval ! !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
tribunul |
![]()
|
Vrea sa fie sigur ca nu pierde timpul aiurea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Mi-e teama sa nu le aiba pe alea din Botswana, in loc de lirele scotiene !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Spanacul ala de banca falimentara a emis moneda de capul ei?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
emite cand e criza de hartie igienica
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Ampt |
![]()
|
Si uite cum de la o simpla rugaminte, s-a dus naibii si topicul asta !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
Markos |
![]()
|
dragosele, te-ai culcat, ma?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:38 |