incredibil!
![]() ![]() ![]() |
incredibil!
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
NU am indoieli despre autenticitatea inregistrarii, a fost postata pe siteul gazeta sporturilor, nu sunt chiar asa de nebuni ziaristii sa faca chiar asa afirmatii gratuite...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri dupa-amiaza, in drum spre casa, in autobuzul 136, doi cetateni discutau. Cand autobuzul a trecut prin fata hotelului Marriott unul zice:
- Uite, ala-i Maybach-ul lui Berbecali. Ca l-au poreclit astia asa ca e berbec, oier. Misto masina! - Nu are asta cap pentru o asa masina - a raspuns celalalt. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
cristianf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 May 05 ![]() |
e chiar retard din toate punctele de vedere. si mai retarzi sunt cei care il adora (unii suporteri ai Stelei)
|
--------------------
Dacia
Logan
- PH XX XXX
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Gigi a ajuns de la coada vacii sau a oii , mare persoana publica , dar din pacate sunt televiziuni gen OTV care primesc bani pt a "invita" in emisiuni tot felul de astfel de specimene de dragul rating-ului.
Gigi e un cioban de cand a aparut prima oara, si s-ar putea ca "darul lui Dumnezeu" sa ajunga pe la PNA. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Nu-i sanatos la bilson , are MARI PROBLEME .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti, cine se dadea cel mai bun crestin al tarii, cine era tot timpul cu Dumnezeu inainte, cu religia, etc ? Nu cumva nea Jiji ? Pai fratilor un credincios adevarat, un om cu frica de Dumnezeu nu cred ca injura ca la usa cortului de toate alea cum ii vine la gura. Asa ca nea omu' si-a autodemolat si falsa si subtirea imagine de credincios pe care se tot straduieste sa si-o construiasca. Singura credinta a lui Jiji este banul. Iar pentru bani uita si de mama si de tata. Iar ego-ul sau accentuat care l-a dus usor usor de la egoism la paranoia vine ca dovada a unui om vaniots, cu un intelect rudimentar, care nu-si va gasi niciodata locul in randul adevaratilor crestini. Nu sunt vreun bigot dar nici nu pot sa accept sa vad cum un asemenea om adopta ca stindard propriu pe Dumnezeu si crestinismul in care se vede ca nu crede nici macar cat negrul de sub unghia mea (am foarte mare grija de igiena personala
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Jenant pe langa omul becali este si faptul ca orice vanzator din piata ar fi avut mai multa imaginatie la injuraturi decat el. Sa repeti 2 injuraturi timp de 5 minute e jenant si lipsit de fantezie.
Sa-njure, dar s-o faca frumos ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
L-am ascultat si eu si acum plang dupa cele cinci minute si ceva!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce articuleaza? Baaaa dang dang, 'gamiash, aaa,dang, bbbaaaa, .....singurul cuvant articulat e ala de dupa 'gamiash
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam lungi posturile, avand in vedere ca se propune ignorarea "subiectului".
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e incult rau de tot nici injuraturi nu stie.......
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 05 ![]() |
Fratzilor in concluzie este un tampit si ar trebui sa-l lasam incolo de cretin .....
|
--------------------
Dacia
slolenza
- IL-89-PTA Vreau si io un rolls royce ... se poate ?
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Legal vorbind, nu stiu daca reporterul poate sa-l dea in judecata pentru insulta, calomnie, etc. pt ca reporterul nu este persoana publica si convorbirea a fost oarecum privata, nu in public. Repet, nu stiu exact care sunt conditilile juridice pentru astfel de proces dar stiu ca eu nu pot da in judecata pe unu din piata doar ca m-a apostrofat.
Este bine ca totusi sunt ziare (vezi Pro Sport) care vor sa degradeze imaginea lui Gigi. Am vazut titluri precum "Becali, esti analfabet!" "Du-te la oi" sau mai stiu eu ce... Cum ziceau si ashu si bordan_o, el acum e unealta de rating a mass-mediei. La fiecare 2-3 seri il mai vezi pe la Nashul, chiar si la Antena 1 (tin minte ca atunci cand a fost invitat l-a acuzat pe Voiculescu dar mai cenzurat un pic), sa nu mai vorbim de OTV...acolo are deja loc rezervat. Si de ce? Ii pun intrebari care d ecare mai tembele...si el oricum raspunde cu totul altceva decat intrebarea, si cand raspunde, nu vorbeste, ci rage. Trist este ca astfel de personaje apar cel mai mult la televizor, si odata pe an mai vezi un Plesu sau Liiceanu. |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si cand ma gandesc ca multi microbisti (chiar aici pe forum) in urma cu ceva vreme erau tare entuziasmati cu acest "salvator" al Stelei, vedeau lucruri bune in acest om, il laudau, ii blamau pe restu care nu puteau "face" chestiile pe care Jiji le facea cu dar de la Dumnezeu. Gizas
![]() Si ce e mai grav, ca acest generator de variatiuni pentru injuratura s**i p**a a fost candidat la presedentia Romaniei. Nici sa injure nu stie...... Tara second hand....cu toata rugina din ea, numita populatie. Doar in Romania, india si ceva tari sud americane mai este posibil asa ceva. Ahh, si poate in unele tari africane. A se observa ca toate tarile mai sus mentionate au parte de o "rugina" cu multa cultura, inteligenta. Orice tara are uscaturi, dar intr-o tara cat de cat normala, uscaturile nu au o aprenta asa bogata. Dar la noi da. Traiasca Romania. Jiji Becali presedinte. Traiasca Republica Tampita Romania. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Ce vrei mai Driverx, daca lui de cind era mic si pina acum i s-a citit numai Povestea P..., asta-i bagajul lui de cuvinte.....
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Se poate sa vorbiti asa de "luptatorul luminii"?...
![]() This post has been edited by chichi: 12 Jul 2005, 12:35 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE bogdan_o - "Ia sa nu-l mai sune nici dracu vre-un an si sa nu-l mai bage nimeni in seama. Sa vedeti ce se potoleste." - nu e nevoie sa-l sune nimeni,se baga singur in seama (cum s-a intamplat acum 3-4 zile la Parchet cand a simtit nevoia sa spuna "ceva"(orice) jurnalistilor care il asteptau acolo pe Sorin Miscoci, numai sa fie filmat) Blondiasi, pai sa nu-l fi bagat in seama nici dracu. Sa-l fi lasat sa raga de nebun si ei sa-si vada de treaba lor. Poate asa scapam naibii de furunculul asta care infecteaza televizoarele. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marafetu_80 @ 12 Jul 2005, 07:54) ... dar din pacate sunt televiziuni gen OTV care primesc bani pt a "invita" in emisiuni tot felul de astfel de specimene de dragul rating-ului. ... Aici ai pus punctul pe i. Si pentru ca tot s -a vorbit de a - l ignora mai bine s - ar inchide topicul asta. Pur si simplu nu merita bagat in seama. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
SB 29 NEW |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 July 05 ![]() |
ola !sunt nou si inca nu m-am descebaluit cum e cu mesajele....
maiincerc! poate ma ajuta cineva! |
--------------------
dacia solenza
scala
- SB 29 NEW
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Vorbiti deja in machedona?
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 05 ![]() |
gie si acum mai ascult...
|
--------------------
Dacia
slolenza
- IL-89-PTA Vreau si io un rolls royce ... se poate ?
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Este interesant ca un moderator initiaza un topic in al carui titlu nu spune nimic. Oricum despre cioban se putea posta si in alt topic dedicat lui.
In urma cu vreun an razboinicul luminii stinse era intrebat daca isi face post tv pentru adulti, iar raspunsul a fost ca nu vrea sa vada copiii sai un asemenea program educativ marca becali. Dar acum am vazut cam ce educatie pot primi copiii ciobanasului! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
SB 29 NEW descebaluisi frate cum e cu mesajele alea sau ce faci ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
off-topic domnilor
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cum adica off-topic? Tot ce este incredibil este on-topic.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
era si omu uimit de continutul fisierului si nu stia cum sa posteze mai repede, sa-l intelegem si noi
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:49 |