Aparatori de noroi, va deranjeaza lipsa acestora
![]() ![]() ![]() |
Aparatori de noroi, va deranjeaza lipsa acestora
GABY IS BACK ! |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|||
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Cat de cat... sau poate mai bine zis... asa si asa !!!!!!!!!!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Mai spuneti si voi pareri, ca a inceput sezonul cu carosabil ud.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
s-a mai spus cite ceva- dar la logan-imbunatatiri-aparatori fata de noroi.
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Mai votati, domnilor, caci a venit sezonul in care simtim cu adevarat lipsa aparatorilor, la cel din fata noastra.
Eu abia astept sa ajunga 75 %...pentru ca abia atunci conteaza ( "probabil" ). This post has been edited by GABY IS BACK !: 15 Nov 2005, 17:58 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am votat nu...
dar cum spuneau mai multi e enervant la ZKR murdarirea masinii in lipsa lor! am vrut sa-mi montez la un prieten care face asa ceva si mi-a recomandat sa "nu" ![]() se prind de partea de plastic a carutei si la zapada sau borduri provoaca stricaciuni.... asa ca spalatul masinii ramane de baza ![]() PS: pe de alta parte, pe vreme proasta, daca ai unu' fara aparatori in fata....pastrezi o distanta mai mare..si mai sigura ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
ma deranjeaza ca eu nu am. dar mai tare ma deranjeaza ca trebuie sa gauresc caroseria ca sa le montez!
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Foarte necesare pe perioada toamnei si a iernii nu doar pt ceilalti participanti la trafic ci si pentru tine. |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Anonym |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 15 November 05 ![]() |
in general nu ma deranjeaza, desi in anumite momente as arunca cu noroi in unii...si siu in care si de ce
![]() ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- MS 30 ***
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
![]() Exemplu...plecat din Buc cu borcanul de parbriz plin (4 litrii) iar la km 70 pe A2 s-a terminat ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Da, ma deranjeaza. Dar ce pot sa fac? Strang din dinti si-i dau cu spalatul si stersul la parbriz.
This post has been edited by romulus: 15 Dec 2005, 17:53 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(AlezzDWC @ 15 Dec 2005, 16:46) Poate iti pierde pe undeva! ![]() ![]() This post has been edited by Sony: 17 Dec 2005, 14:02 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am votat da si cred asa ceva . Spun asta din propria experienta : inainte de a-mi pune aparatori se murdarea mai ales in partea inferioara (cand era vremea nasoala) iar de cand mi-am pus SE CUNOASTE !! Pe bune !
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ai votat da fara sa citesti chestionarul (si cred ca nu esti singurul...
![]() Intrebarea nu era daca esti fericit cu aparatorile tale de noroi, ci daca ti se pare ca cei care nu isi pun aparatori sunt niste nesimtiti pentru care ceilalti participanti la trafic nu conteaza. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
La murdaria de pe strazile noastre (mai ales in zonele cu santier) este bine sa ai aparatori. Achizitionare si montarea aparatorilor de noroi a fost primul lucru pe care l-am facut la masina.
Da, ma deranjeaza masina din fata care nu are aparatori: fie incerc sa o depasesc, fie stau mai in spate cu 20-30m mai mult decat as circula in mod normal. This post has been edited by Dic: 25 Dec 2005, 14:24 |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Pe vremurile astea a inceput sa ma coste lichidul de parbriz cat benzina...oricum nu stiu ce e in capul producatorilor de auto care fac masini de 30-50mii euro fara aparatori...
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca voi conduceti numai pe asfat uscat ! Cum se paote sa nu va deranjeze ??? In primul rand ca a avea aparatori pe spate e chestie de bun simt fata de cei carora le stai in fata , apoi cele pe fata chiar iti pastreaza masina mai curata . Inainte sa le montez pe spate se facea ca pocusorul tot spatele , indiferent daca era doar praf , noroi sau zapada .
Am cumparat si pe fata , dar le montez in primavara , ca si asa e Solenza prea joasa de fata si daca le mai pun si astea , cred ca voi merge cu ele taras si din cauza sloiurilor . Se lasa cu chinuiala la montare si pe fata si pe spate , dar rezultatul merita . Pe mine ma deranjeaza toate masinile care nu au aparatori ! Se intampla sa mai taie fata cate o masina si daca mai e si ud pe jos , imi umple parbrizul cu noroi si apoi se trezeste sa puna si frana ca de obicei asa se intampla . Aparatorile mai protejeaza si la criblura , pietris , zapada si multe altele ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
MAi ales la camioane vreau sa va zic ca am patit-o nasol sau mai bine zis era s-o patesc nasol... mergeam in spatele unui camion si ia ala intre rotile din spate un cataroi din ala de piatra cubica iar dupa 10 metri ma trezesc eu cu el in parbriz
![]() Daca avea dobitocul aparatori...nu s-ar fi intamplat. Am avut noroc ca mergeam incet si s-a crapat parbrizul, nu s-a spart... daca aveam viteza spargeam piatra cu capul... ![]() Numai bine! This post has been edited by Buyaka: 17 Jan 2006, 15:36 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
lucius_1982 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 October 05 From: brasov ![]() |
ma deranjeaza lipsa aparatorilor de noroi. pt mine rezenta acestora pe masina e un semn de respect pt cel din spatele tau (din pacate la noi romanii respectul pt partenerul de trafic cam lipseste)
|
--------------------
logan
laureate 1,5dci
- xxx-viitor posesor RESPECTA-I PE CEILALTI ASA CUM VREI SA TE RESPECTE EI PE TINE
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Da ma deranjaza !!!
![]() Din pacate nici eu nu mi-am montat inca ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(mih95 @ 16 Feb 2006, 10:09) Macar tu recunosti asta. Cel mai "frumos" este cand nu se pun aparatori ( din nepasare sau de lene, sau ca sa nu se gaureasca tabla - dar cand se pun "fuste", "eleroane" ,"leduri" si la alte brizbriz-uri exista spor la munca si nu se gaureste tabla ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu ma deranjeaza, nici nu sint prea eficiente si nici nu i-mi place cum arata cu ele.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
ma deranjeaza lipsa lor la alte masini...dar si la a mea...ca se murdareste mult mai repede masina....oricat de putin ar retine apa si noroiul tot e ceva...decat deloc...si cum zicea cineva mai sus e vorba si de respect..
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
toate autoturismele ar trebuii sa aiba aparatori de noroi pe spate . Normal ar fi sa existe din fabrica , sau cel putin sa existe gauri tehnologice pt montarea lor
|
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 16:08 |