ROMANIA ...ajuta-te!, referitor la inundatii
![]() ![]() ![]() |
ROMANIA ...ajuta-te!, referitor la inundatii
pogo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
|
|||
mumulacke |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
Are cineva idee unde se stranga ajutoare in Sibiu,ca am strans impreuna cu parinti pretenei mele cate ceva si am vrea sa le trimite la oameni nevoiasi..
|
--------------------
Dacia
1310L
- SB-25-CIP
1997 Mitac Mio A701
|
|
delya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
http://inundatii.advicestudents.ro/
Asta este un link in care se specifica punctele de colectare pentru fiecare sector . This post has been edited by delya: 17 Jul 2005, 09:36 |
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|
mumulacke |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(delya @ 17 Jul 2005, 10:35) http://inundatii.advicestudents.ro/ Asta este un link in care se specifica punctele de colectare pentru fiecare sector . m-am uitat pe linkul acela dar pe mine ma intereseaza punctele de colectare din orasul Sibiu,acolo erau specificate numai din Bucuresti. |
--------------------
Dacia
1310L
- SB-25-CIP
1997 Mitac Mio A701
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
e bine de stiut
Recentele-inundatii-prilej-de-frauda-online |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
Word of advice: nu cred ca are rost ca cineva sa doneze haine la gramada in saci.
am fost la comanesti cu ajutoare, iar primarul, oarecum depasit de numarul de saci cu boarfe cu care a fost ingropat, i-a depozitat intr-o sala de sport. Putea infiorator la 50 m in jurul cladirii, iar cei din primarie erau cam incurcati. Chestiile alea nu pot fi decat puse pe foc. O colecta de toale facut cu cap ar fi insemnat ca fiecare obiect sa fie inspectat si sortat imediat, pe categorii si numere, de fata cu proprietarul, iar obiectele necorespunzatoare sa fie rejectate. astfel s-ar fi putut duce transporturi organizate si distribuite conform listelor de necesitati (floarea lu' mi'ai: trei perechi lenjerie intima, doua fuste etc.) in plus, ar fi fost responsabilizat si cetateanul de rand, care nu s-ar fi dus cu toate jegurile indesate in pungi, "ca decat sa le arunc..." povesteau oamenii aia ca au incercat sa deschida cativa saci si s-au ingrozit. ps. noi am dus bani si apa minerala. This post has been edited by adso: 27 Jul 2005, 08:45 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bai, da' voi mai nou numa rahatul ala de hotnews cititi? Peste tot vad link-uri la imitatia aia de .... nici nu pot zice ce.
adso. Ai dreptate. Si eu am dat haine, multe chiar bunicele, mai ales daca ma gandesc la ce segment ajunge, si chiar mi-ar parea rau sa ajunga pe foc. Desi ma astept. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
La Comanesti au fost si cei de la mine din firma. Au dus alimente, apa, haine, vesela, paturi, covoare. Le-au dat direct oamenilor. S-au batut pe ele.
Din pacate, am fost dezamagita de comportamentul colegilor mei cand am aflat o poveste ingrozitoare si nu l-au ajutat pe om: un profesor de acolo a pierdut casa, copii si bunicul dorm in magazie, iar el si sotia in scoala. profesorul are piciorul rupt de o saptamana si nu i s-a acordat nici-un ajutor medicat. La spitalul de acolo nu au ghips, nu au fasa, nu au atele, nu au nimic. Mai rau este ca s-a si intepat in 3 cuie... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:51 |