mocheta portbagaj
![]() ![]() ![]() |
mocheta portbagaj
Tudorica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
- B 34 TDR
|
|||
Maf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
nu conteaza standul. dute acolo, intrebi si gasesti, eu am luat pt SN. merge perfect
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
bai eu azi am fost in vitan si am luat mocheta de DSN pentru un prieten cu 150 000 (unu o vindea cu 200 000)... asta in caz ca va referiti la mocheta aia gri de fabrica... pe care SLZ mea o avea din dotare...
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Stie cineva daca se gaseste mocheta pentru porbagaj in Brasov sau Tg. Mures si unde si eventual la ce pret ?
|
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
la voi e mochetata si tabla aia de sub bancheta din spate? ca la mine nu e si sunt cam frustrat.in portbagaj exista laterale speciale pt solenza? cele de supernova se potrivesc perfect sau trebuie sa ma apuc eu sa fac lucru manual sa le tai?
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La nici o slz nu este mocheta sub bancheta din fabrica, nici DSN nu avea numai pe laterale, la SLZ s-a vopsit zona vizibila cu negru, eu mi-am pus o mocheta obisnuita pe toata suprafata de tabla goala + mocheta portbagaj s-a ameliorat simtitor zgomotul exterior care venea din spate. Mocheta din portbagaj se potrivest la fix, putin trebuie ajustat in zona stopurilor dar nu mare lucru, mai ramane ceva tabla descoperita dar e mai bine decat fara.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 12 Nov 2004, 01:00) Sambata trecuta mi-am pus si eu mocheta sub bancheta din spate - mocheta cauciucata, 1.90x0.60 m, 120000 lei usori, un cutit si un pic de indemanare - merita. Dispar zgomotele din spate si vorba unui forumist te poti concentra la zgomotele din fata ![]() ![]() ![]() Tudor B, in Cluj de unde se poate cumpara mocheta pentru lateralele porbagajului ? |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
In Cluj nu am gasit acea mocheta, nici in service nu era, am facut-o rost de la bucuresti cu ajutorul unui forumist.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
CristianH |
![]()
|
Oricum multumesc.
Acum imi amintesc ca era un schimb cu paravanturi pentru portierele fata.. |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
|
|
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
-dupa ce am dat search am vazut ca s-a mai discutat aspectu asta si pe alte topicuri dar am postat aici datorita numelui topicului, in fine intrebarea mea este daca se mai gaseste asa ceva (eu am cautat mult si bine) daca da, pe unde si la ce preturi?
![]() -a incercat cineva sa confectioneze acest acest accesoriu dintr-o mocheta mai de calitate(care contine si cauciuc in componenta), pentru ca se pare pt mine este singura solutie ramasa ![]() ![]() - pe mine ma intereseaza din doua motive, primul ar fi din considerente estetice si al doilea pt instalatia audio - intrebare pt cei care si-au cumparat si montat asa ceva , acopera partile laterale in totalitate? si 2. ajuta cu ceva pe partea de audio? |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
1. daca nu gasesti la reprezentanta atunci nu prea mai ai unde sa cauti
2. poti sa o confectionezi din pisla groasa cu sau fara tratare cu vreun adeziv - pentru a da aspectul de "cartonat" 3. poti lipi pisla si pe aripi avind ca rezultat o imbunatatire a calitatii sunetului la boxele spate (scade efectul de cutie) dar cu amendamentul ca boxele trebuie fixate in asa fel ca sa nu dea vibratii in plastic Enjoy |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
QUOTE(Reed @ 19 Mar 2007, 20:02) 1. daca nu gasesti la reprezentanta atunci nu prea mai ai unde sa cauti 2. poti sa o confectionezi din pisla groasa cu sau fara tratare cu vreun adeziv - pentru a da aspectul de "cartonat" 3. poti lipi pisla si pe aripi avind ca rezultat o imbunatatire a calitatii sunetului la boxele spate (scade efectul de cutie) dar cu amendamentul ca boxele trebuie fixate in asa fel ca sa nu dea vibratii in plastic Enjoy pisla asta de care vorbesti (nu prea imi este familiar materialul) are cat de cat un aspect, pt ca am impresia ca nu prea seamana cu o mocheta, si nici nu cred ca s-ar potrivi cu mocheta deja existenta in portbagaj ![]() ![]() P.S. : sa inteleg ca nu a mai vazut nimeni asa ceva de cumparat recent, ma refer la mocheta, vazusem ca erau mai multe persoane care au intrebat pe alte topicuri, parca pe cel care facea referire la izolare fonica ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu am gasit in targ imbracamintea de Supernova pentru lateralele portbagajului, poate or mai aduce sau daca nu o sa iau mocheta la metru si o sa incerc sa o modelez.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu cred ca vei mai gasi ... Poti incerca sa o confectionezi tu , dar nu-ti vor iesi aparatorile de la contra-aripi asa cum trebuie ... Ma voi gandi sa o scot pe a mea la licitatie
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
marius la tine ajuta cu ceva pe partea de audio, banuiesc ca ai niste boxe mai serioase pe spate
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Pai hai sa o licitam pe a ta, de la cat sa incepem?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se poate pune si mocheta dar asta e um material mai moale pe o parte si cu o textura mai dura pe cealalta ceea ce il face bun pt acoperirea rezervorului dar nu si de lipit pe aripi . Pisla e materialul acela mai dens , cu grosime de ~ 5mm, ce il vezi la talpicile (branturile) de incaltaminte ce se vind pe la colt de strada si care se fabrica in diferite culori (se poate si vopsi ulterior).
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca pe spatele mochetei de portbagaj se pune insonorizant si apoi se lasa putin la uscat apoi se instaleaza pe masina ... efect garantat !
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
mocheta laterala din portbagaj am lipit-o cu antifon cauciucat. in fapt am procedat astfel: am aplicat dynamat pe oalele amortizorelor, pe contraaripi s chiar pe fata interioara a aripilor spate, apoi am dat cu pensula cu antifon cauciucat pe oale si am plicat mediat mocheta fara sa astept uscarea partiala a acestuia. nu a patruns prin mocheta daca la asta va gandeati. lipirea est ferma si sunt foarte multumit.
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Ai folosit Dynamat sau Aluband ? Si daca ai nevoie cumva sa desfaci acea mocheta ? Sa-ti spun ca in lateralele aripilor spate trebuie sa exista o comunicare a aerului dintre habitaclu , portbagaj si exterior ?
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
-in portbagaj am folosit numai dynamat. aluband am folosit doar la usi ( pe partea interioara-acolo unde unii au izolat cu folie de parchet ) pentru astuparea gaurilor tehnologice rezultate din matritare. in interiorul fetelor de usi am folosit dynamat si apoi antifon cauciucat fara sa astup scurgerile de apa din partea inferioara a usilor.
-daca este nevoie sa dau mocheta jos trag serios de ea si apoi o arunc la gunoi. apoi cumpar alta si o lipesc la fel. dar de ce sa fie nevoie sa o dau jos? -daca vorbim de gaura tehnologica din partea stanga a portbagajului ( cea care permite refularea aerului creat de inchiderea haionului), ei bine, am acoprit-o cu mocheta laterala. stiu, urmeaza sa zici ca haionul se va inchide mai greu. ei bine- nu -pentru ca in haion am bgat spuma poliuretanica, in rosturille dintre ramforsari am aplicat dynamt si peste el mocheta. cred ca acum haionul este suficient de greu sa invinga perna de aer creata la inchiderea lui. inaltimea minima de la care se inchide fara nici o problema este de cca 15 cm. pe probate! |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Pe probate ca in timp se duc chederele si poti sa ai surpriza sa ti se sparga un geam sau luneta la o trantire mai tare . Apoi sa incerci sa stai in masina si sa pui pe altul sa inchida portbagajul mai de sus si sa-mi spui cate minute iti vor tinui urechile din cauza presiunii ! Acea gaura acolo a fost creata cu un scop !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 28 Mar 2007, 17:49) mocheta laterala din portbagaj am lipit-o cu antifon cauciucat. in fapt am procedat astfel: am aplicat dynamat pe oalele amortizorelor, pe contraaripi s chiar pe fata interioara a aripilor spate, apoi am dat cu pensula cu antifon cauciucat pe oale si am plicat mediat mocheta fara sa astept uscarea partiala a acestuia. nu a patruns prin mocheta daca la asta va gandeati. lipirea est ferma si sunt foarte multumit. s-a lipit greu? descrie putin tipul mochetei (era din aia cauciucata) ? a luat forma aripilor , sau sta ca pe gard? esti multumit? |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In zona de aerisire a hayonului se pot da niste gauri cu o preducea pentru a facilita iesirea aerului.
Si banuiesc ca operatiunea de stat in portbagaj si trantit hayonul de catre altcineva nu este chiar zilnica... Eu in astfel de situatii as scaote polita aia spate ca aerul sa se duca in habitaclu. Si cred ca nu ar mai tiui nici o ureche. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
benkenobi |
![]()
|
pt. marius: citeste atent-cu masina circul NUMAI EU. inchiderea haionului o fac prin cadere libera de la cca 15 cm. nu creeaza o perna de aer care sa distruga nimic in masina. incearca te rog sa faci ca mine ca sa te convingi sau mai bine suna-ma la 0748134702 si iti arat masina mea apoi mai stam de vorba.
pentru ionelpopa: mocheta este cea presata special pentru DSN care se gaseste in targ la vitan ( sau se gasea). ca dimensiune si aspect se potriveste perfect fara cute. da sunt extrem de multumit avand in vedere ca ca am obtinut atat insonorizarea zonei acoperite cat si un aspect vizual placut al interiorului portbagajului. -pentru klaus: da se pot da gauri cu o preducea, se poate decupa fint cu un cuter si apoi lipi pe marginea gaurii respective dar credema ca nu este necesar. de scos polita nu este necsar, intre extremitatea ei si haion existand un interstitiu de cca 1 cm ( grosimea tampoanelor de cauciuc). ei bine prin aceasta fanta o parte insemnata din perna d aer creata de inchidrea haionului iese in habitaclu, fapt ce permite inchiderea usoara a haionului. si nu tiuie urechile nimanui. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
benkenobi poze ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Eu am dat exemplu ca sa-ti dai seama de existenta acelei presiuni f mari , de care multi nu-si dau seama ! Nu conteaza ca sunt 10 persoane in masina sau nu ...
klaus - aerul si presiune ajunge in habitaclu .. asta e problema ... nu faptul ca nu ajunge ... |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
DSN nu are acel "extractor de presiune", si nu am auzit de vreun caz de probleme de la trantitul hayonului.
Insa e evident ca este util sa functioneze cum trebuie, mai ales daca el exista. In special in cazul functionarii aerotermei, ca aerul care intra tras de aeroterma trebuie sa si iasa pe undeva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
benkenobi |
![]()
|
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:19 |