geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
geamuri electrice
crick |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|||
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
pai de obicei se inchide singura cum trag de ea cand intru.....dar se poate trage de buzunaru de la usa
![]() sau cum io zice ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
QUOTE(nenestean @ 25 Sep 2010, 07:00) cui ii place ce am facut, sa ridice mana sus ![]() butoanele erau defecte, dar s-a rezolvat, au costat toate cu tot cu mufe 60 de lei a fost nevoie de 40m fire care au fost 50 de lei si o zi de munca si iata rezultatu ![]() ![]() de la ce masina sunt butoanele? si parca ziceai ca nu mai bagi bani in masina? [quote=crick,25 Sep 2010, 09:13] Lucrat foarte ingrijit,dar intrebarea este : de unde tragi usa?Bagi degetele intre butoane? O sa traga usa de marginea buzunarului de la fata de usa...merge la fix. ![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ba ce mor eu dupa fetele de use de slz
![]() ![]() nenestean misto lucrat pacat ca nu mai ai cu ce sa tragi de use . |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
am am de ce sa trag
![]() zicea si vali de unde ... butoanele toate sunt de cielo. si merg toate 4 brici. eu cred ca a meritat pt 110 lei totul.....+munca mea. ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Pentru spate ce macarale ai folosit ? Sau ce ai adaptat ?
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
nenestean |
![]()
|
am folosit motorasele si cablurile de la macarale de logan,
am pus motorasele pe sina de la macaraua de solenza. le am demut asa si merg fara problema ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
bravo nenestean ,
eu nu am gasit partea cu 4 butoane ![]() daca iti mai puti si modulele cu impuls ai rezolvat toate problemele , inclusiv inchisul geamurilor cand incui masina. usa din dreapta fata seamana cu a mea ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
@nenestean La usa de la sofer poti pune manerul un pic mai in spate
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu o sa le pun cu impuls dar vreau sa elimina din schema de baza releele si sa montez niste tranzistori mos
![]() Circuitul functioneaza super ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
nenestean |
![]()
|
QUOTE(anecula_08 @ 26 Sep 2010, 14:08) crede-ma ca si unde e pus din fabrica manerul pt mine mi se pare ca e prea in spate ![]() dar nu e nici o problema .... trag de buzunaru usii si e perfect.... trebuie doar sa ma obisnuiesc....pt ca deocamdata cam dau cu mana dupa butoane ca sa trag de usa ![]() in ce priveste modul cu impuls ce face ca sa se ridice geamurile cand pui alarma, in ce consta asta ? ce ar trebuii ? este modul ....o bucata aparat care sa aiba capacitatea sa ridice toate 4 geamurile? ....si....stiam ca nu e sanatos daca geamul este deschis numai pe jumatate, acel modul tine motorasul sub tensiune atat timp cat ar fi nevoie sa urce geamul de jos de tot pana sus de tot.... teoretic, asta ar putea arde motorasul.... putem sa discutam mai pe larg despre asta ? ![]() This post has been edited by nenestean: 27 Sep 2010, 18:09 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
Mi-am schimbat motorasul de la macara pentru ca era gripat probabil. mai merge el dar face galagie. Motorasul ce l-am schimbat era pe partea dreapta. a mers ajustat
Am taiat un pic pentru ca nu incapea, si am dat o gaura .01_10_10_1637.jpg ( Size: 345.92k ) Number of downloads: 1263 01_10_10_1638.jpg ( Size: 336.19k ) Number of downloads: 1293 |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
nenestean |
![]()
|
si eu am pus recent macara noua, cu totul, si numai de curiozitate am desfacut motorasul dupa doua saptamani, si era plin de apa.
si l-am desfacut tot jos si am dat o gaura in "funfu" statorului, in parte in care e mai jos, incat apa ce intra, sa iasa afara. l-am uns si am montat tot la loc, si am izolat exterior tot cu pungi si banda izolatoare. si la pungi am facut gauri in partea de jos. si gata ![]() This post has been edited by nenestean: 10 Nov 2010, 08:15 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Foarte frumos lucrat, ca la uzina...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
djasu82 |
![]()
|
Daca lati bagat in punga el se incinge iar cand temperatura din afara e scazuta se creeaza condens si asa se duce dracu cu tot adausul de vaselina si alte vrajitorii
![]() O gaura de scurgere era de ajuns daca tot va intra apa. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
nenestean |
![]()
|
nu vad cum sa faca condens....
am pus pungile ca si un acoperis pe motoru de la geam. partea de jos a pungilor e taiata. ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai zi asa
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dc_copilu |
![]()
|
![]() Dornic de cunoastere... Group: Members Posts: 240 Joined: 31 May 10 From: Timisoara ![]() |
Salutare,
Pt. cei care si-au pus geamuri electrice: ce ziceti merg puse butoanele in pozitia din desen? Am optat pt aceea pozitie deoarece nu vreau sa imi pun butoane cu impuls si accesul este bun atat pt mine, cat si pt pasagerul din dreapta. Mersi anticipat! Cu respect, dc_copilu This post has been edited by dc_copilu: 30 Nov 2010, 13:17 Attached thumbnail(s) Image0048.jpg ( Size: 518.99k ) Number of downloads: 1230 |
--------------------
Solenza
Rapsodie
2003
- TM xx XXX I love my car....:)
|
|
alex_dinu476 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
Merg puse acolo pentru ca si eu tot acolo le am pus sa aiba acces la ele si soferul si cel din dreapta si nu sunt as incomode fata de cum lea pus fabrica
This post has been edited by alex_dinu476: 30 Nov 2010, 13:58 |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004/1.4MPI
- DJ 08 EDO
|
|
ion razvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 13 August 10 From: Bucuresti . Drumul Taberei ![]() |
macaralele de conex iasi sunt proaste se agata cablul pe mosoras si se blochiaza singura solutie a fost sa scot motoarele de pe macaralele de conex si sa le mut pe macaralele originale ale masini . ATENTIE ! Nu se potrivesc la cupla mecanica si trebuie sa desfaci reductorul de conex si sa il schimbi cu cel de uzina nu e greu 3 suruburi la fiecare motor si nu uitati de vaselina in reductor ca bulangii de la conex au uitat sa dea cand le asambleaza si se duce roata dintata din reductor
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B 986 RZV
|
|
Enabled |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 January 11 ![]() |
Are cineva de vanzare macarale electrice sau un magazin unde pot cumpara imi poate sugera cineva? ( Sunt din Arad ) , daca are cineva de vanzare, platesc transportul.
Am fost la Verbita dar au zis ca nu mai instaleaza ca nu au de unde comanda... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- AR 09 ***
|
|
nenestean |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
motorasele de la alte masini nu merg ? gen megane.laguna,simbol
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
A539 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 22 April 09 ![]() |
QUOTE(dc_copilu @ 30 Nov 2010, 13:15) Salutare, Pt. cei care si-au pus geamuri electrice: ce ziceti merg puse butoanele in pozitia din desen? Am optat pt aceea pozitie deoarece nu vreau sa imi pun butoane cu impuls si accesul este bun atat pt mine, cat si pt pasagerul din dreapta. Mersi anticipat! Cu respect, dc_copilu asta e poza din masina mea nu? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
Cum se schimba doar motorasul fara sa schimbi rola pe care se infasoara sufa?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
ionik_e4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 17 February 11 From: Constanta ![]() |
Salut baieti!Imi poate spune cineva daca in Constanta gasesc macarale electrice?Daca este vreun baiat din Constanta care ar avea kitul si il vinde sa ma contacteze...multumesc
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2006
- CT 11 KTC
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 20 January 11 From: Harghita ![]() |
Un sfat va rog.Am geamuri electrice dar cel din dreapta cand il cobor si il ridic scartaie foaret tare.Sa fie de la frecarea cu chederul sau e alta problema?Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
vladutz013 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 9 July 10 ![]() |
[quote=Enabled,11 Jan 2011, 16:05]
Are cineva de vanzare macarale electrice sau un magazin unde pot cumpara imi poate sugera cineva? ( Sunt din Arad ) , daca are cineva de vanzare, platesc transportul. [quote=ionik_e4,22 Feb 2011, 09:59] Salut baieti!Imi poate spune cineva daca in Constanta gasesc macarale electrice?Daca este vreun baiat din Constanta care ar avea kitul si il vinde sa ma contacteze...multumesc [/quote] Daca te intereseaza, trimite-mi un PM, am eu de vanzare de 1310 dar se pot adapta (am instalat si la mine si la alti baieti de pe forum!) 13 Mar 2011, 13:56: QUOTE(chrisfire02 @ 13 Mar 2011, 12:00) Un sfat va rog.Am geamuri electrice dar cel din dreapta cand il cobor si il ridic scartaie foaret tare.Sa fie de la frecarea cu chederul sau e alta problema?Multumesc In general nu prea are cum sa fie de la cheder...sa nu atinga cumva geamul de altceva si sa se zgarie. 13 Mar 2011, 13:57: QUOTE(cristy2008 @ 27 Jan 2011, 23:52) Se schimba interiorul motorasului in sine...daca nu te descurci da-mi un pm si iti explic la telefon cum se procedeaza. Respect! This post has been edited by vladutz013: 13 Mar 2011, 13:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - 1.9 Diesel
|
|
nenestean |
![]()
|
am avut aceeasi problema cu geamul din dreapta
imi atingea in interior in usa putin mai jos de broasca. si trebuie sa il reglezi putin si atata tot. desfaci putin suruburile care prind geamul de sina, si il impingi inspre in fata, si strangi la loc. ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
ATENTIE !! Acest topic este informativ. Conform regulamentului,
2-p) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. h) In cazul incalcarii punctului 2m sau 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:46 |