geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
geamuri electrice
bogdanmardare |
![]()
|
||
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) perie.jpg ( Size: 37.91k ) Number of downloads: 1340 |
||
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
azi in targ am intrebat pe un mester care vine macarale eletrice de solenza , cica cele straine aduse din afara 95 de lei iar in alta parte cele originale 220 de lei . Voi ce spuneti ??? aveti idee de ele ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
A539 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 22 April 09 ![]() |
nuj eu nici acum nu am ajuns la service ca am anumite problemute dar cred ca ale mele sunt straine...o singura intrebare de ce sa fie alea romanesti mai bune ca celelalte...de obicei ce e romanesc e mai nasol..
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
asa zic toti ca sunt straine- made iasi conex , oricum sunt bune si astea si-a montat colegi pe sn mai multi si eu am cumparat . Ideea e sa fie uns cablul care actioneaza liftul iar filtul sa fie uns cu vaselina siliconica iar infinal butoane cu impuls.
Butonul cu impuls reduce uzura motorului. buton impuls se ia legatura si costa un singur montaj 60 de lei |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 26 May 2010, 14:05) azi in targ am intrebat pe un mester care vine macarale eletrice de solenza , cica cele straine aduse din afara 95 de lei iar in alta parte cele originale 220 de lei . Voi ce spuneti ??? aveti idee de ele ? Am montat eu unui amic macarale electrice "neoriginale" luate din targul Vitan, n-au fost chiar 95 de lei bucata, ci vreo 120 parca. Sunt destul de silentioase si de 5 luni functioneaza fara probleme, au prins deci si finalul iernii si nu s-au ars, nu s-au blocat, nu nimic. Sunt foarte bune. |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
sorin_pan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 412 Joined: 12 July 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdanelkva @ 3 Mar 2010, 20:38) Hai sa ma laud si eu ![]() ![]() [attachmentid=1627598936] [attachmentid=1627598938] [attachmentid=1627598939] [attachmentid=1627598941] de unde ai tras alimentarea ?? |
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004
- B -xx-xxx
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Am tras plusul din tabloul de sigurante,de pe un circuit care se alimenteaza cand pun cheia in contact pe pozitia ACCESORII,cand e alimentat radioul,climatizarea,nu l-am pus pe plus permanent.am folosit un voltmetru ca sa ma ghidez.drept sa-ti spun,nu mai stiu la ce siguranta m-am cuplat,dar e una de putere,care alimenteza consumatorii enumerati mai sus.eu am facut si ceva modificari in tablou,pt ca mi-am pus cu timpul si inchidere centralizata,bricheta (asta mai mult pt detector si frigider).
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
sorin_pan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 412 Joined: 12 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit si eu sa-mi montez macarale electrice si va spun sincer si ieftin, pot spune " la pret de criza". - dreapta 75 ron
- stanga 85 ron - butoane 20 ron - papuci si cabluri 10 ron TOTAL : 190 ron baza materiala, restul, un pic de timp si putina pricepere, Sunt foarte multumit si merg de ceva vreme. Acum studiez problema cu butoanele cu impuls sau am mai auzit ca poate merge si cu un circuit construit, ramane de vazut. Asta si datorita voua pentru ca postati tot felul de lucruri interesante din care putem invata toti si chiar pentru asta va multumesc ! This post has been edited by sorin_pan: 27 Jun 2010, 15:25 |
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004
- B -xx-xxx
|
|
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin_pan @ 27 Jun 2010, 15:18) Am reusit si eu sa-mi montez macarale electrice si va spun sincer si ieftin, pot spune " la pret de criza". - dreapta 75 ron - stanga 85 ron - butoane 20 ron - papuci si cabluri 10 ron TOTAL : 190 ron baza materiala, restul, un pic de timp si putina pricepere, Sunt foarte multumit si merg de ceva vreme. Acum studiez problema cu butoanele cu impuls sau am mai auzit ca poate merge si cu un circuit construit, ramane de vazut. Asta si datorita voua pentru ca postati tot felul de lucruri interesante din care putem invata toti si chiar pentru asta va multumesc ! daca ne spui si noua de unde ai luat macaralele cu aceste preturi...am fii recunoascatori ..multam |
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
djasu82 |
![]()
|
eu am lasat pe direct printr-o siguranta de 30A pe care se alimenteaza si luneta de la hayon.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sorin_pan |
![]()
|
QUOTE(g0dz3uS @ 27 Jun 2010, 21:01) din cartierul "Bucurestii Noi " sectorul 1 Sos. Damaroaia. Aproape pe toata lungimea strazii si pe o parte si pe alta sunt magazine cu piese auto, unele la preturi destul de rezonabile. SUCCES This post has been edited by sorin_pan: 2 Jul 2010, 17:41 |
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004
- B -xx-xxx
|
|
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua,
In cele din urma am reusit sa adun 2 macarele electrice de solenza impreuna cu consola si butoanele aferente. Eu nu ma pricep la electrica dar pot ajuta la montarea / demontarea macaralelor, a consolei... Ar fi cineva dispus (din bucuresti) sa ma ajute cu montajul geamurilor electrice (contra cost desigur) atunci cand timpul ii permite? daca da astept un semn ![]() Multmuesc frumos si o zi buna! |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
Ma ajuta si pe mine cineva, nu gasesc la mine in oras (Oradea) periile geamurilor separat, de agrafele alea nici nu mai vb, nu gasesc. Am inteles ca pe la voi in targ Vitan s-ar gasii, contra-cost ma poate ajuta si pe mine cu asa ceva? sa le cumpere periile si agrafe si sa le trimita ? Daca stiti ceva preturi mai recente.
This post has been edited by sebastianu: 17 Jul 2010, 08:11 |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
vladutz013 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 9 July 10 ![]() |
QUOTE(alex_axn @ 16 Jul 2010, 13:17) Buna ziua, In cele din urma am reusit sa adun 2 macarele electrice de solenza impreuna cu consola si butoanele aferente. Eu nu ma pricep la electrica dar pot ajuta la montarea / demontarea macaralelor, a consolei... Ar fi cineva dispus (din bucuresti) sa ma ajute cu montajul geamurilor electrice (contra cost desigur) atunci cand timpul ii permite? daca da astept un semn ![]() Multmuesc frumos si o zi buna! Cauta-ma.... poate ma vei gasi. pe mess cu subaseanu! Da` nu promit ok? 17 Jul 2010, 21:48: QUOTE(sorin_pan @ 27 Jun 2010, 15:18) Am reusit si eu sa-mi montez macarale electrice si va spun sincer si ieftin, pot spune " la pret de criza". - dreapta 75 ron - stanga 85 ron - butoane 20 ron - papuci si cabluri 10 ron TOTAL : 190 ron baza materiala, restul, un pic de timp si putina pricepere, Sunt foarte multumit si merg de ceva vreme. Acum studiez problema cu butoanele cu impuls sau am mai auzit ca poate merge si cu un circuit construit, ramane de vazut. Asta si datorita voua pentru ca postati tot felul de lucruri interesante din care putem invata toti si chiar pentru asta va multumesc ! Cu 180 de lei iti dadeam si macara, si butoane si cabluri... si iti montam eu... stima! Pune nistepoze cu finalul ok? This post has been edited by vladutz013: 17 Jul 2010, 21:48 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - 1.9 Diesel
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex_axn @ 16 Jul 2010, 14:17) Buna ziua, In cele din urma am reusit sa adun 2 macarele electrice de solenza impreuna cu consola si butoanele aferente. Eu nu ma pricep la electrica dar pot ajuta la montarea / demontarea macaralelor, a consolei... Ar fi cineva dispus (din bucuresti) sa ma ajute cu montajul geamurilor electrice (contra cost desigur) atunci cand timpul ii permite? daca da astept un semn ![]() Multmuesc frumos si o zi buna! vino vineri 23.07.2010 la carol si vedem ce putem face eventual sa iti explic ce si cum se face ![]() ![]() QUOTE(ramsen @ 17 Jul 2010, 22:58) eu decit sa montez macarale electrice la solenza le-as lasa pe cele mecanice mai bine...de ce...pentru ca eu am pe slz asa ceva si cind deschid geamul sa zic un deget incepe sa clantane in chererul geam...si ce ma enerveaza...alea mecanice nu face asa cu siguranta are ceva ori macaraua ta ori chederul, sau nu ai reglat bine macaraua ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru ajutor. Am luat legatura cu vladutz013 si sper sa o rezolvam pe weekend.
Salutare! |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare pentru experti - ca sa nu desfac masina pentru a afla raspunsul
![]() Banuiesc ca motarele astea electrice pentru geam sunt doar cu doua fire, nu? Adica pot sa testez un astfel de motor direct daca il leg la baterie ? Banuiesc ca ridicarea / coborarea geamului se face prin schimbarea polaritatii ? Sau gresesc ? Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
dorul3t |
![]()
|
![]() Aviator DACIAClub Group: Members Posts: 396 Joined: 10 November 09 From: Bucuresti ![]() |
i96nds CORECT!!!
ce-l putin asa sunt ale mele... ![]() distractie la testat |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
- TR-21-REB bla bla bla....
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Poti sa legi linistit motorasul la baterie pentru a-l testa.Are doua fire,iar pentru inversarea sensului de rotatie se schimba polaritatea,lucru de care se ocupa butoanele.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
alex_axn |
![]()
|
Am reusit sa montez si eu geamuri electrice. de fapt vladutz013 a facut-o.. multumesc frumos pentru ajutor inca o data
![]() totul a iesit foarte bine, singura chestie e ca nu am reusit sa facem sa mearga lumina butoanelor (originale)... posibil sa fie ledurile arse. Intrebare pt cei care si-au montat geamuri electrice ulterior si au UCH, de unde ati luat +POZITIE? Multumesc si o zi buna! |
--------------------
vw
passat
2009
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Are vreo treaba UCh-ul cu geamurile electrice ?plus pozitie poti lua de la bricheta, mufa ce intra in comanda de la climatizare, e un fir albastru subtire.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
vladutz013 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 9 July 10 ![]() |
QUOTE(A539 @ 20 Jul 2010, 16:03) pai ia zi-mi si mie te rog de unde ai gasit tot ce ti-a trebuit la asa pret bun ca vreau si eu...magazine sau daca le pot lua prin tine...ms frumos. QUOTE(Vladd @ 26 Jul 2010, 09:18) Are vreo treaba UCh-ul cu geamurile electrice ?plus pozitie poti lua de la bricheta, mufa ce intra in comanda de la climatizare, e un fir albastru subtire. Raspund eu ptr Alex in completare... initial avand oricum +contact si + pozitii in zona tabloului am vrut sa luam direct + pozitii din tablou... de pe pozitii ![]() ![]() Parerea mea este doua ![]() 1) problema cu butoanele... ori nu sunt prevazute cu led ori e ars ori ...ori... 2) nevand mufele ptr. butoanele originale am "incaltat" noi firele cu papuci si ma gandesc sa nu cumva sa mai fi trebuit un contact facut...daca are cineva o mufa pentru butoanele de solenza rugam o poza...sau se ne explice cum pleaca cele cinci fire de acolo... MULTUMESC in avans Prin urmare daca mai pot ajuta pe cineva cu geamuri electrice in Bucuresti, sa ma contactati. Va ajut cu macaralele voastre sau daca vreti cu macaralele mele. Respect! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - 1.9 Diesel
|
|
alex_axn |
![]()
|
Nu cred ca are vreo legatura UCH cu geamurile.. doar ca vladutz013 are UCE si la el difera un pic tabloul cu sigurante (spre exemplu are un fir in plus ce leaga pozitia stg cu pozitia dr). el a montat butoane universale si merg ledurile luand +POZITIE de pe una din sigurantele de pozitie... la mine e posibil sa nu mearga ledurile butoanelor, insa tot mai adresez intrebarea: de unde ati luat +POZITIE la slz cu UCH?
|
--------------------
vw
passat
2009
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Nu conteaza de unde iei + pozitie, nu trebuie neaparat sa iei din tabloul de sigurante, eu cred ca tu ai o problema la butoane sau nu ai legat firele cum trebuie.Alta varianta ar fi sa cumperi o consola direct cu butoane + mufe si faceai totul original.Era cineva pe forum ce vindea o consola cu tot cu butoane la 50 lei, cred ca liviu_c.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
alex_axn |
![]()
|
Si eu tot butoanele le suspectez, caci am incercat sa iau +pozitie din mai multe locuri. Se pot schimba ledurile butoanelor? Eu am desfacut un buton si nu am vazut nici un led...
Am butoane originale+consola aferenta doar ca nu am si mufele, asadar am legat cu papuci... Alta intrebare: unde pot gasi dopuri (capace) care sa acopere gaurile ramase in urma scoaterii manivelelor? Multumesc! |
--------------------
vw
passat
2009
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
dezmembrari ? vitan ?
|
--------------------
...
...
...
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca tot v-ati schimbat macaralele, nu are nimeni o macara de la usa dreapta fata s-o doneze?
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
mecanica ? de donat nu stiu, sper, (eu am elecrtrice) daca o sa doneze cineva...dar de vindut sigur...vezi la bursa...
This post has been edited by george_scala_2004: 26 Jul 2010, 17:53 |
--------------------
...
...
...
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
ATENTIE !! Acest topic este informativ. Conform regulamentului,
2-p) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. h) In cazul incalcarii punctului 2m sau 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:40 |