laudati-va solenza, ca aveti ce lauda
![]() ![]() ![]() |
laudati-va solenza, ca aveti ce lauda
Bashtardo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 April 04 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1991
- SB-19-BTZ
|
|||
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
SALUT LA TOTI !
![]() SUNT NOU PE AICI PE FORUM (DESI INTRU DE CEVA VREME DAR NU MA LOGASEM) SI POSED O SOLENZA CONFORT DE PRIN JUMATATEA LUI 2004 SI VREAU SA SUBLINIEZ CE A SPUS BASHTARD. PANA ACUM NU AU APARUT PROBLEME MAJORE .. ADICA MAI DELOC SI SUNT MULTUMIT DE EA . VREAU SA MA INTELEG CU TOTI DE PE AICI PE FORUM SI SA SCHIMBAM OPINII DESPRE MASHINUTZELE NOASTRE DRAGI. ![]() ANTICIPAT ! ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
[QUOTE]Opela Astra 1.7 dti pe care l-am condus vre-o 15000 de km la servici e de departe mai proasta ca si performante decat solenza, cel putin la fel de zgomotoasa si ceva mai stabila dar de aia n-o critica nimeni cu
Si marmota....sau Asa zicea si vulpea |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
e luna plina?
YO! Numele meu e Gugl da' pretenarii mei "imi spune" Serci ![]() This post has been edited by kaspersky: 5 Feb 2006, 23:17 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
e..acuma dak omu vrea sa se laude cu masina lui...
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
|
|
Bashtardo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 April 04 From: Sibiu ![]() |
Marmota zicea ca am dreptate ptr. ca masina respectiva era un opel astra g, combi cu motor 1.7 de 75 de cai putere, acuma daca tu vrei sa insinuezi ca o masina de 1,3 tone cu 75 de cai sau una de 1 t cu 75 de cp e acelasi lucru e problema ta. Eu mi-am spus parerea si nu inseamna ca trebuie sa mi-o luati in nume de rau doar ptr. ca sunteti posesor de clio symbol cu 1.5 dci de 65 de cai si considerati ca nu e adevarat ce spun eu. Ptr. ca daca aveam nevoie de parerea dvs. a-si fi spus.
|
--------------------
Dacia
1310
1991
- SB-19-BTZ
|
|
Sandrin |
![]()
|
eu zic sa tratam subiectul pe care l-a deschis Bashtardo la inceput...
![]() Nu de opel astra sau clio symbol.. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
|
|
trans-am |
![]()
|
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
Bravo Bashtardo! Sti care e problema noastra ,a romanilor? Ca nu stim sa apreciem ceea ce avem! Dacia e a noastra si trebuie sa invatam sa o apreciem.
Sa ne gandim la cat dam pe o Solenza si cat dam pe o alta masina.... Si nu numai atat. costuri de intretinere..... Am lucrat la reprezentanta BMW si am vazut ce-nseamna BMW. Ca sa ne facem o idee un BMW care intra in service la o revizie,nu iesea fara 20-25 milioane lei!!! Nu ca la Solenza la care scapi cu 2-3 milioane.Si dupa ce iese din garantie,mergi la alte service si e mai ieftin.... Bine ca indienii stiu sa tzina la Mahindra&Mahindra sau ceva de genu asta. Asa ca eu subscriu:Solenza e o masina ideala pt romani, e compromisul perfect intre cosuri de achizitie-intretinere si ceea ce ofera.... |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
- 1.6 Turbo 205 hp Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nenea trans-am.. sti care e problema noastra, a romanilor? Ca nu stim sa ne depasim conditia!
E de inteles sa te plangi tu cel care apreciaza Solenza de costurile de intretinere ale unui BMW , dar pe proprietar il doare undeva! Daca a avut bani de beemer , are bani sa-l si intretina! Pe tine nu te obliga nimeni sa-l cumperi daca nu ti-l permiti asa ca nu ai nici un motiv de ce sa te plangi ca te rupe la buzunare dupa un schimb de ulei! ![]() Vulpea... ^ E foarte bine sa ne multumim cu ce avem chiar daca avem putin , dar sa ne si laudam cu putinul ala e cam aiurea. Exemplu domnul Bashtardo care mentioneaza cum Logan 1.4 Preferance nu este mai bun decat Solenza dansului. Pai bine sefu dar pe langa cele 0.2 secunde cu care solenza ajunge mai repede la 100 , ce stie sa faca mai bine decat Logan? In ce sens o vezi tu mai buna? De ce nu compari Rapsodia ta 1.4 cu un Laureate 1.4 sau mai nou un Laureate 1.4 Plus. E bine sa-ti vezi lungul nasului ... ca daca ne-am lua toti dupa tine am ajunge sa concluzionam ca 206 e peste 307 , Clio e peste Megane , Fiesta e peste Focus si asa mai departe . ![]() This post has been edited by AND: 6 Feb 2006, 03:07 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Problema romanilor e ca supraapreciem ce avem..ma rog ce aveti in cazul de fata, ridicati in slavi Solenta pe topicul asta, Oricum mie mi se pare grandomanie, mai ales partea cu "ca aveti ce lauda"
![]() This post has been edited by argon: 6 Feb 2006, 07:36 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hebron |
![]()
|
QUOTE(Bashtardo @ 6 Feb 2006, 00:17) Marmota zicea ca am dreptate ptr. ca masina respectiva era un opel astra g, combi cu motor 1.7 de 75 de cai putere, acuma daca tu vrei sa insinuezi ca o masina de 1,3 tone cu 75 de cai sau una de 1 t cu 75 de cp e acelasi lucru e problema ta. Eu mi-am spus parerea si nu inseamna ca trebuie sa mi-o luati in nume de rau doar ptr. ca sunteti posesor de clio symbol cu 1.5 dci de 65 de cai si considerati ca nu e adevarat ce spun eu. Ptr. ca daca aveam nevoie de parerea dvs. a-si fi spus. de ce cand zic ceva lumea sare si zice de Symbol? E doar o masina (destul de) ieftina, consum mic si cu fiabilitate dovedita, nimic spectaculos. Cat despre comparatia cu tonele si cu "mai bun" decat Astra, ma abtin de la orice comentariu.Nu critic Dacia dar, totusi, nu m-am putut abtine cand am vazut atata patriotism dezumflat... |
--------------------
clio
symbol
|
hebron |
![]()
|
Si inca ceva, nevrand sa fac pe desteptul...credibilitatea ta e pusa la indoiala, un student in anul 4 nu stie sa scrie corect?
![]() ![]() |
--------------------
clio
symbol
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Topicu asta se inchide, si dupa un timp se rade. De ce? Scrie in regulament. Care mai face idiotenia asta de topic cu subiectul asta, ia 30 zile de la mine bonus...deja EXISTA nu stiu cate topicuri similare. Si alti veseli cu IRC, la fel 30 zile de va mai vad. Acuma va iert, dar rad topicul.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:42 |