Japoneza/Frantuzoaica, parc auto UK
![]() ![]() |
Japoneza/Frantuzoaica, parc auto UK
P-A-C-O |
![]()
|
||
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nici sa nu glumesti cu lucruri d-astea!!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Prin lunetă se văd semafoare sau led-uri?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coloana de masini stationata la semaforul imediat urmator.
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
ZTV avea probleme c-un led...
This post has been edited by C a t a l i n: 21 Nov 2011, 22:03 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Acu' mi-o picat si mie fisa! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ZTV dupa ce si-a batut lumea poula de el, a incercat sa dreaga situatia:
QUOTE(ZTV @ 17 Nov 2011, 11:12) DA, in sfarsit am rezolvat problema. Sincer, intre timp am mai luat un Citroen C5 (motiv: volan pe dreapta, se conduce mai usor in UK), dar azi am ramas uimit, de consum/performanta pe autostrada. Eram f nervos pe aceasta masina, am bagat multi bani in ea ca sa aduc la perfectie. Am schimbat multe piese, doar asa preventiv (care mergea inca). Cred ca prima oara in 6 luni pot sa zic ca merge perfect. Sper sa ramana mult timp asa ! ![]() ![]() ![]() QUOTE(ZTV @ 17 Nov 2011, 01:16) Revin cu rezultatele, era clapeta..ati avut dreptate, am ajuns sa pun pe tester, nu era absolut nimic. Am fost la reprezentanta, era unu mai priceput, care a explicat ca trebuia macar de 2 ori pe luna curatat. Legat de planetare, planetarele sunt OK. Era problema cu o bieleta, cred ca am luat eu o bordura candva, si acuma dupa aprox 4000-4200 de km a mai agravat. Deci, problema este rezolvata. Multumesc ! Cred, ca nu am mai avut masina mai sensibila, ca si raport consum/performanta este super, si imi vine sa rad cand am zis ca TDI-ul de pe A4 este un motor sensibil. PS: Daca cineva are nevoie de piese, nou noute pt Carisma GDI, sa-mi trimite pe PM ce are nevoie. Aici in UK am gasit muuuuuuult mai ieftine, si in maxim 24 de ore vin, indiferent ca aftermarket sau pe original. This post has been edited by IRONICK: 8 Dec 2011, 15:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Normal, ca dupa ce i-am deschis ochii ce inseamna sa spui niste lucruri pe net, acum transpira din greu sa le repare...
Oricum, e evident ca acea carisma a lu nenea fogarassy este o petarda. Eu ma intreb insa ce cauta treaba cu motorul sensibil de la audi in fraza? Si audiul e pe calea cea buna a carismei? Chiar or trage toate masinile "bune" la nenea fogarassy ? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Este evident ca nenea fogarassy (ZTV) vrut sa laude si Audi, nu de alta la o sa vina vremea sa o vanda si pe aia. Cine o sa cumpere, o sa faca o cercetare pe net inainte. Si ce sa gaseasca despre nenea fogarassy si Audi? Ca Audi a avut probleme cu motorul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
Ma mir cu de na trecut in lista aia si cauciucuri (made in japan) si cheile cu care s-a executat lucrarile =))
|
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
mitoman, mitoman - da e insurat cu romanca, dupa cum spunea (cel putin asa reiese pe fe carteafetzei)
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 03:31 |