Cheita strangere ventil, Pierde aer
![]() ![]() ![]() |
Cheita strangere ventil, Pierde aer
zeusreddog |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 1264878360_motionprocoreremove.jpg ( Size: 11.3k ) Number of downloads: 506 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu merge cu capac de ventil de bicicleta?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sau ce te opreste sa faci una dintr-o surubelnita taiata
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
zeusreddog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu. Capacul de bicicleta are "picioruse" cu care sa strang sau zici doar sa pun capacul ca sa nu mai iasa aerul?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sau capac de valva de dacie 1300... cele metalice de pe vremuri.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sunt niste capace de metal cu picioruse, se gasesc in orice hipermarket la raionul de piese de biciclete, nu doar la magazinele speciale.
Sunt facute special asa ca sa se poata scoate ventilul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zeusreddog |
![]()
|
Am inteles. O sa ma duc maine prin Carrefour sa vad ce gasesc. Daca nu, improvizez eu ceva. Merci pt sfat!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Un patent de tip shpitz(n-am diacritice la indemana) cu ciocuri ascutite.
Chiar si cu capacelul strans pierde incat nu poti ajunge la o vulcanizare? |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
cam asa arata:
Attached thumbnail(s) screwdriver_valve_caps.jpg ( Size: 32.31k ) Number of downloads: 561 Key_Type_Large_Bore_Tube___Tubeless_Tyre_Valve_Cap.jpg ( Size: 14.3k ) Number of downloads: 559 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
zeusreddog |
![]()
|
QUOTE(bella @ 15 Nov 2011, 22:40) Un patent de tip shpitz(n-am diacritice la indemana) cu ciocuri ascutite. Chiar si cu capacelul strans pierde incat nu poti ajunge la o vulcanizare? Nu pierde f mult, dar nu vreau sa ma duc la vulcanizare ca sa-mi stranga un ventil. Voiam cheita aia s-o am eu. O sa fac rost de un capacel din acela cu picioruse si gata ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cum sunt cele de la klaus asa gasesti si pe la dacii vechi
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si ce are daca scapa, strangi capacelul de plastic si nu mai are pe unde scapa, numai sa fie din ala cum trebuie cu o minima calitate, nu chinezisme care crapa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Si daca din diverse motive, de la diferente de temperatura de exemplu crapa, ramane ca fraierul in drum.
Bun sfat... |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
50 bani e un capacel tip dacia 1300 la piese auto
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
zeusreddog |
![]()
|
S-a rezolvat, am fur..gasit un capacel la o Dacia 1300 abandonata intr-o parcare.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:12 |