nu mai tin franele
![]() ![]() ![]() |
nu mai tin franele
culturism |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 April 11 From: BUZAU ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Dom'le, da' functia SEARCH o mai foloseste cineva?
Vezi pe-aici, ca sunt aici listate cateva topic-uri de doamne-ajuta referitoare la frane. Spor la citit. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3085443 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Man treaba e serioasa. Schimba repartitorul ca n-ai ce sa-i mai faci, regleaza si tija lui cu ocazia asta, schimba tot cilindrul de la saboti nu te complica sa schimbi doar garniturile ca nu stii ce suprize poti avea dupa si iti dai cu tesla. Verifica sa nu fie cu probleme si celalalt cilindru, daca e vechi ar fi bine sa il schimbi si pe celalalt.
Dupa, ca sa dormi linistit verifica furtunele de frana, si etrierii pe fata daca nu s-a umblat de foarte mult timp la ei. Spor! This post has been edited by N E S: 17 Nov 2011, 11:48 |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
culturism |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 April 11 From: BUZAU ![]() |
ai dreptate asa am sa fac
|
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Si toate aceste probleme au aparut de la venirea frigului, nu?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Cred ca frigul doar a pus capac. Sti cum e cu picatura chinezeasca
![]() Seara placuta tuturor! |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Stiu cum e, acum 2 ierni am schimbat vreo 5 seturi de garnituri de frana, pe spate nu am scapat pana nu am cumparat cilindrii receptori noi.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:19 |