Baragladine, hoajte, reptile, ciurciubate, tīrīturi, plojniže - "vedete" de prin media noastra
![]() ![]() ![]() |
Baragladine, hoajte, reptile, ciurciubate, tīrīturi, plojniže - "vedete" de prin media noastra
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
eu deja eram mare cand a fost cernobalul...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da mai mic decat mine.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
o fi mai arhi...mai mic da' mai intelept...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu se poate ca si tu esti din regiunea clujului, cei drept tu ai plecat de ceva vreme.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Oct 2012, 11:04) Ca sa fiu cinstit cu tine, Lucica a castigat un miss romania in '99. Acuma e un pic trecuta, ca nu mai are 20 de ani, plus c-a turnat 4 plozi. Si, cu toate astea, arata destul de bine. Ma gandesc ca acu' cateva luni era ca o scroafa si tragea catre suta. Si-a revenit rapid la dimensiuni decente si asta e de apreciat. 9 Oct 2012, 14:01: Arhi, nus' ce te-a apucat, dar vad ca ma musti sistematic de cur. Daca vrei cearta, mai insista un pic. This post has been edited by cdadan: 9 Oct 2012, 13:01 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supćrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Braŗov, oraŗul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
dane nu esti stilu meu. pt restul citeste ce a zis dragos.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
A vrut sa spuna ca nu esti genul lui.
Asa se exprima el, mai din topor. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
grecule am zis stilu...e noua moda, gen.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(cdadan @ 9 Oct 2012, 13:59) Ca sa fiu cinstit cu tine, Lucica a castigat un miss romania in '99. Acuma e un pic trecuta, ca nu mai are 20 de ani, plus c-a turnat 4 plozi. Si, cu toate astea, arata destul de bine. Ma gandesc ca acu' cateva luni era ca o scroafa si tragea catre suta. Si-a revenit rapid la dimensiuni decente si asta e de apreciat. Cica barbasu si-a batut amanta in strada, si acu Luciu vrea sa divorteze. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
Un nesimtit.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mai ales amanta.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
Mai ales īn stradć.
Cel mult īn gurć. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cu cheia franceza, sustinand ca o culturalizezi.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca si Dan e irascibil...
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Dragos, daca gasesti postarea in care am zis ca Victoras m-a muscat de cur, repet, de cur, eu recunosc ca-s idiot si-ti dau o lada de bere.
![]() De ce sa fiu irascibil? Am vreun motiv? Ca sa nu-ti pierzi timpul cautand, lui Victoras i-am zis ca m-a muscat de-o buca. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Dragos, tu esti cel mai chitibusar de pe forum. Te agati cu mare lejeritate si de o virgula. Pentru tine, diferenta ar trebui sa fie mai mult decat suficienta.
![]() Si pana la urma cum sa ma muste de obraz? Ce drac, suntem poponari? ![]() This post has been edited by cdadan: 10 Oct 2012, 10:15 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A fost maistru la fabrica de fitile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu trebuie sa stii, doar esti director
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Da, m-ai acuzat pe nedrept.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Te rog sć mć ierži, dar eu ŗtiu cć buca face parte din partea dorsalć aka cur.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu stiu ce nu ti-e clar? Unu' l-a muscat decat de o buca, alalaltul l-a muscat decat de 2 buci.
Deci arhi e mai periculos decat victoras. |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stai frate, tu ai zis ca l-a muscat de kur, el a zis ca l-a muscat de-o buca (adica juma' de kur). Ce zice el e ok, ce zici tu nu-i ok, nimeni nu poate sa aiba o gura atit de mare incit sa muste doua buci in acelasi timp!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 00:13 |