Baragladine, hoajte, reptile, ciurciubate, tîrîturi, plojnițe - "vedete" de prin media noastra
![]() ![]() ![]() |
Baragladine, hoajte, reptile, ciurciubate, tîrîturi, plojnițe - "vedete" de prin media noastra
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Miine nu mai lucreaza nimic. O sa-i fie mintea plina de silicoane. O poza mai ortodoxa n-ai gasit?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Macar niste farfurii in cap sa aiba...
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 22 Jul 2014, 22:33 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Alydor @ 22 Jul 2014, 19:16) Una fara oglinzi in casa. https://www.google.ro/search?client=opera&h...evid=1992336805 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ne-am lamurit, o mouista. Se poate inchide.
This post has been edited by corbex: 23 Jul 2014, 09:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
un fel de lady gaga de romania. si mai proasta..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Fosta asistentă TV a emisiunii "Un show păcătos", Mădălina Pamfile, nu știe exact dacă Nicolae Ceaușescu mai trăiește sau nu. O dovedește o replică pe care vedeta a dat-o în cadrul unui interviu.
E frumoasă de pică, însă când vine vorba de istoria României, Mădălina Pamfile întâmpină adevărate probleme. Mai exact, tânăra în vârstă de 20 de ani a uimit o țară întreagă cu un răspuns pe cât de amuzant, pe atât de îngrijorător, scrie Spynews. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Mădălina Pamfile s-a lăudat cu toate concursurile de frumusețe pe care le-a câștigat, dar s-a făcut de râs prin cultura ei generală: "Am luat Miss Vrancea, Miss Litoral România, pe timpul lui Ceaușeascu, în 2010, nu mai știu exact." p.s. am vrut sa postez la "imbecili autohtoni" dar se potriveste si aici... Attached thumbnail(s) madalina_pamfile_52614200.jpg ( Size: 164.76k ) Number of downloads: 693 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
Intrebari:
- cine e Madalina Pamfilie? - Cine e Spynews? - Cine e Antena Stars? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
-Alifie Porfirie ne-a explicat vercingetorix cine ar fi...n-am auzit de ea.
-Spynews cred ca un fel de Clik,Can-Can si Libertatea la un loc...n-am auzit de ea. -Antena Stars post din curtea lui Felix care se ocupa cu promovarea starurilor gen:James Hetfield,Jimmy Page, David Gilmour,etc (sper)..nu-i urmaresc. |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cum ar fi un miting la Cotroceni cu scandari "ANTENA STARS E AICI" ?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
![]() |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
QUOTE(neacsugabrie @ 18 Aug 2014, 14:21) -Antena Stars post din curtea lui Felix care se ocupa cu promovarea starurilor gen:James Hetfield,Jimmy Page, David Gilmour,etc (sper)..nu-i urmaresc. Aia citati mai sus vor canta in deschiderea ultimului mega concert salam, gutza, hadrian uandar ciaild. Cica se castiga fara numar, fara numar... |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
nu uitati va rog si de nelipsitele personaje de pe sticla gen: monica tatoiu (toti barbatii ESTE porci si misogini), paula iacob (aceasta fosila muribunda) si mai nou ma-sa lu` mihai mitoseru (nu stiu cum o cheama) care e chemata pe la toate televiziunile sa tina morala si sa`si dea cu parerea
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
da te uiti la tv, nu gluma......
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Se cultiveaza..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
ai vrut să spui cultivește!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Pana acum nici nu am auzit de ea si nu mi se pare deloc frumoasa. Sunt altele mult mai frumoase decat ea.
Din punctul meu de vedere se incadreaza perfect in acest topic, asa ca atasez si eu o poza cu ea. Daca vreti si poze in care apare fara haine, cautati pe net, sunt o gramada pt ca fata e darnica si ofera de toate...curiosilor ![]() This post has been edited by nWo: 20 Aug 2014, 13:02 Attached thumbnail(s) M__d__lina_Pamfile.jpg ( Size: 29.49k ) Number of downloads: 473 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
As lua-o si as da cu ea de parapeti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Bine că n-au făcut accident
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si nici n-aveam asa muzica in focus.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
Proasta cu spume... si cica jurnalista de 15 ani... sa-mi trag ceasu' de nu.... noroc ca n-am...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
puteai sa o pui la imbecili autohtoni...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Glorie mielului.....criminal omu'
![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE Ca membru al Autobazei, grup de Facebook care a inițiat circul recent cu Mircea Badea, și ca cel care a încurajat primul motorist să tureze în fața Antenei, determinând vedeta să facă meltdown live, opțiunea mea era una singură: trollarea ieftină. M-am întrebat până unde pot merge, mai ales că sigur este o oază de înțelepciune, dacă are o carte publicată, corect? Sursa This post has been edited by MuciX: 12 Sep 2014, 11:08 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:27 |