DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> rca nu plateste

klaus
post 27 Dec 2011, 19:50
Post #31

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Ei, vezi tu, tocmai pe diferenta aia poti tu sa ai o bucurie pe care sa o ... platesti.
In functie de situatia din dosar se poate intampla sa ajungi sa platesti acea diferenta...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
un4g1ven
post 29 Dec 2011, 12:09
Post #32

Membru incepator

Group: Members

pai avocata de la astra ...(rca-ul meu) mi-a spus ca nu am eu nici o treaba ca nu ma pune nimeni pe mine sa platesc nimic din buzunar! acum eu ce sa fac?

--------------------
dacia solenta 2003
+
prody
post 29 Dec 2011, 21:54
Post #33

membru iradiat

Group: Members
From: Cetatea Banilor

Nimeni cu exceptia lu nenea judecatorul smile.gif
Probabil ,conform normelor RCA, masina a intrat in dauna totala si Astra a zis ca raspunderea lor este pana la acea suma,restul ar trebui sa fie pierderea Allianzului, teoretic nu poti recupera mai mult decat se considera , conform legii, ca ar fi valoarea reala a acelei masini , indiferent ce asigurare facultativa i-ai incheiat respectivului. Practic,s-au mai vazut si exceptii de la regula smile.gif ca doar suntem in tara in care suntem. Probabil se vor certa pe modul in care Astra a stabilit valoarea reala a masinii, ce valoare de nou a folosit,ce uzura a aplicat, chestii de-astea , vor mai juca tenis cu dosarul vreun an de zile,stai linistit .

This post has been edited by prody: 29 Dec 2011, 21:58

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 03:12
Forum Renault