rca nu plateste
![]() ![]() ![]() |
rca nu plateste
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
un4g1ven |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 November 11 ![]() |
pai avocata de la astra ...(rca-ul meu) mi-a spus ca nu am eu nici o treaba ca nu ma pune nimeni pe mine sa platesc nimic din buzunar! acum eu ce sa fac?
|
--------------------
dacia
solenta
2003
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nimeni cu exceptia lu nenea judecatorul
![]() Probabil ,conform normelor RCA, masina a intrat in dauna totala si Astra a zis ca raspunderea lor este pana la acea suma,restul ar trebui sa fie pierderea Allianzului, teoretic nu poti recupera mai mult decat se considera , conform legii, ca ar fi valoarea reala a acelei masini , indiferent ce asigurare facultativa i-ai incheiat respectivului. Practic,s-au mai vazut si exceptii de la regula ![]() This post has been edited by prody: 29 Dec 2011, 21:58 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:12 |